Alliansen dog igår


Igår meddelade Annie Lööf och Jan Björklund att Alliansen är död och begraven.

Annie Lööf valde sina principer före en Alliansregering och Jan Björklund ansåg att löftet till sina barn är viktigare än Sveriges framtid.

Denna cirkus är en parodi på vuxet samtal. Vi har partiledare i Sveriges riksdag som är så pinsamma att ett småtjafs mellan 14-åringar känns som moget.

Sverige skulle en gång för alla kunna rösta bort en socialistisk regering, men nu verkar det istället som att Stefan Löfven, Gustav Fridolin och Jonas Sjöstedt får ytterligare fyra år på sig att dra Sverige ännu djupare ned i dyn.

Förvisso kan Annie Lööf och Jan Björklund tänka sig ett fortsatt samarbete med Ulf Kristersson och Ebba Busch-Thor, man bara om de fyras gäng bjuder in Gustav Fridolin till festen.

Vi riskerar att få en regering där Miljöpartiet, detta lilla parti med 285 899 av svenska folket bakom sig, får en oproportionerligt stort inflytande. Att migrationsfrågor står högt i kurs hos detta lilla extremistparti, råder det ingen tvekan om. Vi såg vad Mp:s inflytande betydde när Alliansen gjorde upp om migrationsfrågor 2011. En redan generös och överdimensionerad asylpolitik slog alla rekord och p.g.a. detta har det svenska samhället tvingats ned på knä.

Flera år av högkonjunktur har inte löst alla de problem som Sverige och Sveriges skattebetalare dignar under. Nu väntas 300 000 nya asyl- och anhöriginvandrare anlända till Sverige de kommande tre åren och samtidigt nalkas en ny lågkonjunktur från andra hållet. Om ni tror att problemen redan är stora, kan jag redan nu utlova att en regering med både C och Mp kommer att spä på dessa så till den grad att landet Sverige aldrig mer blir vad det en gång varit.

Vi har sett vad den nya konstellationen i Stockholm kommer medföra när det lilla Miljöpartiet får inflytande. Tiggeriförbudet får stryka på foten för att Mp ska bli nöjda och det utlovade stoppet för bidrag till illegala invandrare dras tillbaka. Ni förstår säkert själva vad Mp:s inflytande i en eventuell Alliansregering kommer medföra?

Med tanke på denna pinsamma soppa som just nu sjuder i Sverige. Vilka tror ni blir de stora vinnarna i nästa val….när det nu blir?


16 responses to “Alliansen dog igår

 • Kenth Andersson

  Nu kan Ulf Kristersson lungt dra sig tillbaka och säga att han gjort vad han kan och på så sätt klara sig framöver gentemot sina väljare !
  En sak är helt säker, om SD mot förmodan på något vis framöver skulle få chansen till någon form av politiskt inflytande så kommer hela familjen 7 att sluta upp och stoppa det så fungerar det i dagens förljugna och hycklande Sverige.

  Gilla

 • Grune

  Just nu kl 11.29 söndagen 14/10-18 talar man om ifall det är tillåtet att ljuga ibland. Jag säger att det tydligen är det. Det finns kanske 1 promille av de svenska väljarna som absolut inte vågar stå för sitt val och därför undanhåller fakta eller säger att dom gjort ett annat val än vad de gjort i verkligheten. Jag kan tala om att jag röstade på SD för enligt nig är det det enda demokratiska partiet i Sverige idag.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Vinnarna kommer att vara S Efter fyra år har de kommit 450.000 nya röstare + dom som redan finns som röstar på order Dom röstar på S Efter några år kan man slopa alla andra partier men de har egentligen ingen betydelse för då har muslimerna tagit över

  Gilla

 • tikamax

  OH vad man INTE beundrar deras förmågor som partiledare att GÖRA SITT ARBETE och GÖRA VAD SOM BEHÖVS FÖR SVERIGE nämligen att STYRA DETTA LAND med de 1.1 miljoner människor som röstat på SD av den anledningen att DÄR FINNS INTELLIGENSEN och OMSORGEN om den svenska befolkningen som ALLIANSEN HAR TAPPAT och gör som deras barn säger eller har ”egna principer” som ska helt FÖRKASTAS för SVERIGES BÄSTA.

  Det är inte för PARTILEDARNAS BÄSTA VI HAR VALT!!!!!!!!!!

  Gilla

  • anne b rat

   Frågan är om inte dessa partiledare tror att det är just så att det röstas för deras skull.
   Man hör ju oftast dessa PL tala i jag-form och mycket sällan i vi-form.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  GRATTIS! Alla ni som röstade på M!

  Sådär ja! En ny DÖ! Precis som jag sa innan valet!

  Nu hör man hur Moderaternas väljare börjar lipa! Vad är det för fel på folk!

  Man röstar återigen, exakt som förra valet och valet där innan på ett parti som lovar att utestänga SD och sen klagar man när så blir fallet!

  Man får fanimig nypa sig i armen!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Som Moderat väljare måste det kännas bra!

   Man röstar 2006 på ett parti som sviker samtliga vallöften!

   Man röstar 2010 på en galning som väljer att göra upp med MP om att förgöra landet Sverige för all framtid!

   Man röstar 2014 för att vi alla måste öppna våra hjärtan för att betala för vår egen utrotning och för en DÖ överenskommelse!

   Man tycker att DÖ var så bra, så 2018 röstar man fram en ny DÖ!

   BRA JOBBAT!

   Gilla

 • Jag

  Vi har ett gäng maktfullkomliga s k ”politiker” inom sjuklövern som enbart tänker i eget intresse för Svenska Folket sk*ter de fullständigt i!! Ingen är intresserad av att regera vårt land utan sitter likt barn i en sandlåda och bråkar.
  NyVal.Nu

  Gillad av 1 person

  • Kalasbetalaren

   Vadå sk ter i väljarna! Kristersson lovade sina väljare en ny DÖ innan valet och nu har dom fått det!

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Finns det någon annan utväg än ett NYVAL?

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Det finns bara en väg för Sverige att gå nu och det är ett NYVAL.
  Detta nyval måste gå rätt till och inte som det val som var i September 2018 som var fejkat från början till slut.

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Familjen 7 tillåter aldrig ett extra val !
   Nu tar Löven över årorna med resten av 7 klövern i båten.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: