Värdelös värdegrund


VALET 2018. 6535271 människor röstade i valet 2018. Av dessa var 6476725 röster giltiga. Av de godkända rösterna lades 6377588 på detta åtta riksdagspartierna varav 1135627 på Sverigedemokraterna. 

Representanter för 5221961  väljare vägrar alltså tala med 1135627 andra väljare med hänvisning till  någon sort värdegrund som jag undrar vad det är för något?

-Pettersson undrar om det är samma värdegrund som får dessa 5221961 väljare att prata med och ge skolgång till 9000 ljugande afghanska män utan asylskäl?

 • Är det samma värdegrund som låter politikerna samtala med och gör affärer med tyranner från Nordkorea, Saudiarabien med flera länder.
 • Är det samma värdegrund som låter nyanlända få gå före svenska bostadslösa i kön?
 • Är det samma värdegrund som ger gratis tandvård till illegala infiltratörer som inte svenska pensionärer har råd med?
 • Är det samma värdegrund som inte utvisar grova brottslingar?

Ja, jag är övertygad om att ni fattar. Den värdegrund de ”goda” pratar om är inte värd ett dugg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 


9 responses to “Värdelös värdegrund

 • S Eriksson

  Jag undrar också vad ordet betyder egentligen, det verkar vara något väldigt diffust som kan ändras alltefter vem det är som frågar.

  Gilla

 • Suzie

  Sveriges svenskfientliga regim motarbetar alla svenska män och kvinnor som är duktiga,driftiga och skötsamma och arbetar.Hur många svenskar är det idag som fått jobb men förvägras bostad pga hyresvärdar/bostadsföretag hela tider rapar som papegojor att alla lägenheter måste i första hand gå till sk nyanlända från tredje världen?Hoppas någon gör en sammanställning.Känner flera yngre som är i den svåra sitsen där de grovt diskrimineras på bostadsmarknaden fast de har fått fast jobb och är i akut behov av bostad.Detta är en högs medveten politik av sjukklöverligan.Som någon gammal filosof sa; Inget i politiken sker av en slump.

  Gilla

 • ruben

  En värdig paroll vore väl ”Sverige åt skattebetalarna”. Skattebetalarna måste få lägre skatter och veta vart pengarna tar vägen.

  Gilla

 • tikamax

  Det SKA inte vara möjligt att RÄKNA BORT VÅRA RÖSTER! Vi är över 1,1 miljoner människor som dessa pajasar som sitter som ”s.k. partiledare” INTE vill räkna med. Vi som vill svenska folket väl ska kastas ut i kylan när det finns så många ekonomiska MIGRANTER att TA HAND OM…

  För vilket FOLK regerar dessa s.k. partiledare för? Afganer? Afrikaner? Syrier? HALLÅ – bor det inte SVENSKAR OCKSÅ I SVERIGE??? Borde inte dessa partiledare egentligen avsluta sin tjänst i Sveriges regering och gå in i FÖRENADE NATIONERNA FN och utföra detta arbete istället?? Ska man inte i FÖRSTA HAND TA HAND OM DEN EGNA BEFOLKNINGEN SOM RÖSTAT PÅ DEM OCH BETALAR DERAS LÖN – ISTÄLLET FÖR ATT PRIORITERINGEN ligger på ANDRA LÄNDERS INVÅNARE som i de flesta fall inte bidrar med 5 öre för sitt uppehälle???

  Gillad av 3 personer

  • Kenth Andersson

   Klart att det går att räkna bort 1, 1 miljoner röster i svensk s.k demokrati, det har ju visat sig sedan 2010 när SD tog klivit in i de finare salongerna !

   Gilla

 • bodil.

  Efter att Björklund(L) skänker pengar till EXPO tillhör även han extrem-vänstern.

  Gilla

  • Suzie

   Jamen det är ju självklart att alla sjukklöverligans ledare bekänner sig till den marxistiska värdegrunden.Sju partier med samma ideologiska värdegrund det åttonde stängs ute pga att det inte bekänner sig till den marxistiska värdegrunden,så enkelt är det.

   Gilla

 • age

  Sveriges medborgare, utom drygt en million, har
  röstat bort vårt fosterland!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: