Ett stort kristet kors jämnat med marken på ön Lesbos

INVANDRING. Den grekiska ön Lesbos nära Turkiet som är överfylld av migranter och problemen med trångboddhet, brottslighet och andra konfrontationer hopar sig.

Ett monument bestående av ett stort kors som rest på klipporna till minne av människor som dött på havet ansågs som stötande för de migranter som inte är kristna. Det är dock tveksamt om det är muslimer som raserat korset, troligen Greklands motsvarighet till våra batikdamer och Refugees Welcome.

-Pettersson tycker det skulle vara intressant att se reaktionerna om någon började riva muslimska minnesplatser för att kristna kände sig kränkta…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Ett stort kristet kors jämnat med marken på ön Lesbos

 1. Bara en tidsfråga innan den styrande extremvänstern i idiot- Sverige kräver att alla kyrkor ska bort inklusive allt annat som förknippas med kristendomen, allt för att blidka icke kristna nysvenskar och framtida pensionsräddare som ska ta över Folkhemmet!

  • Man kan skämta och vara lite sarkastisk om det nu, men så kommer det med största sannolikhet stt bli! Här kommer de att slippa bränna kyrkor, de kommer troligtvis att tas bort “frivilligt”.

   • Det är i alla fall ingen sarkasm och ironi från min sida vad beträffar att allt som förknippas med kristendomen inom en inte allt för lång kommer att försvinna från det svenska smhället !
    Är fullt allvarlig, bara hoppas man har fel men det är inte troligt när man ser hur fort avkristningen av Sverige går och har gått de sista decennierna.

  • En kyrka skall bli en moské läste jag.
   “Gamla Pingstkyrkan blir moské och samlingsplats för ett tusental personer sedan al-Houda Muslimska Center i Flen skrivit på kontrakt om att ta över lokalen.

   Flen TT”
   Det är så här det börjar precis som moskéutrop och moskéerna. Nu är de här för att stanna!

 2. Jag tror inte det skulle vara speciellt intressant att se reaktionerna Pettersson. Vi har ju sett det så många gånger förr. Man är lite blasé!

 3. Tack alla som förstår symboliken i denna handling och att det speglar hela Europas onda framtid! Om inget görs vill säga.

   • Troligen är det så, gissningsvis är ca 50-60 % av väljarna hjärntvättade eller vill ha det så här, 15-20% förstår men tar inte ställning i val mm, resten använder sin röst på det sätt de tror att invandringen kan stoppas.

Kommentera