Victoria Kawesa dömd för misshandel


BROTTSLIGHET. Feministiskt initiativs förre partiledare, Victoria Kawesa, dömdes idag för misshandel sedan hon gett sig på en man i Stockholms tunnelbana i början av året.

Kawesa hade försökt planka tunnelbanan genom att gå bakom mannen genom spärren, något han dock inte tillät. Mannen ställde sig i vägen för Victoria Kawesa och puttade sedan tillbaka henne.

Detta gjorde uppenbarligen Kawesa arg, för hon började sparka och slå mannen, och gav fingret åt honom.

Feministen har dock hela tiden nekat till brott, och hävdat självförsvar. Den förklaringen köper dock inte Södertörns tingsrätt, som idag dömer henne till misshandel av normalgraden.

Victoria Kawesa ska betala sammanlagt 36.000 i dagsböter samt 2.395 kronor för offrets förstörda glasögon och 800 kronor till brottsofferfonden. Sammanlagt c:a 39.000 för att slippa betala en biljett till tunnelbanan.

I december 2017 dömdes Kawesa i Stockholms Tingsrätt att betala 15.000 kronor i böter och 6000 kronor i skadestånd för att ha plagierat delar av en forskares verk.

Det är tyst om detta i PK-media men Kenth Ekerots örfil, som han friades från skrevs fet spaltkilometer om,  men givetvis är media opartiska och korrekta…

Nyheter Idag

Om Victoria Kawesa på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480


18 responses to “Victoria Kawesa dömd för misshandel

 • Ingmar Silfvast

  Tänk om hon blev klonad och de skulle mitti i allt finnas 15 st Huh huh blotta tanken är grotesk

  Gilla

 • Maya

  Det här gjorde min dag!
  Tack att det fortfarande händer att rätt dom förfaller i vissa domstolar. Feminister tror sig ha rätt att göra precis vad som helst.

  En undran. Hur kan det vara möjligt att den lilla flickan som klövs mitt itu på Drottninggatan vid terrordådet och familjen fick en skadestånd på 60 000. Jmf med det här , saknar två nollor efter det dödade terroroffrets familjs skadestånd.

  Gilla

 • Mia

  Det är ganska vanligt att en del slinker in genom spärren samtidigt som en betalande.
  Men det kan tydligen bli en dyr biljett.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja kvinnor och feminister kan som det så fint brukar heta !
  Är det inte kvinnofientligt, kränkande och rasistiskt att dömma denna person i extremvänsterns mångkulturella Sverige ?
  En överklagan till hovrätten friar garanterat från brott och ett kraftigt skadestånd betalas nog istället ut till denna stackars missförstådda FI-kvinna.
  I dårhuset Sverige är ingenting omöjligt !!!!!!!

  Gilla

 • gamgubben

  Mediahusen står tysta, ingen vill upplysa oss om att de ljuger och bedrar sina genuina medborgare varje gång de påpekar att invandringen är en plusaffär för vårt land.
  Uppmuntra familjer att sätta barn till världen så att födelsetalet går upp till det dubbla mot 1,78 per svensk kvinna som det tydligen är idag. Men en sådan insats har vi, det rika Sverige, inte råd med. Däremot att låta över 10000 potentiella bombmän stanna för utbildning, det går för sig.
  Jag har svårt att finna adekvata ord för våra politikers handlingar, men sverigevänligt är icke ett av dem!

  Gilla

 • June nilsson,

  Ut! Bygg upp ditt land.Förstör inte inte vårt Sverige

  Gilla

 • Mr Jordan

  Hon kan ju alltid ragga medel från Södertörn. Stor käft, litet läder, vänster.

  Gilla

 • Tony

  Utan vita hade negrer svultit ihjäl.

  Gilla

 • Tony

  Innan har jag undrat om FI är riktigt kloka, med sin egen önskeregering bevisar dom att dom inte är det!

  Gilla

 • Patrik

  Kawesa, 39195sek i ersättningar.. du hade tjänat 5sek på att köpa 4st årskort, 1st 90-dagarskort och 2st 7-dagarskort.

  Gilla

 • CH.

  Solna tingsrätt friade en utländsk man för kvinnomisshandel för att ”hans familj verkar vara en bra familj men Sharia Domen fick massiv kritik, två nämndemän fick sparken.

  Domen överklagades och hovrätten går på åklagarens linje och nu river hovrätten upp skandaldomen.
  https://www.metro.se/artikel/hovrätten-river-upp-skandaldom-mot-man-från-bra-familj

  Gilla

 • Kattsand

  Hörde sägas att reglerna var såna att om en kvinna misshandlar en man, så får han inget från brottsofferfonden, till skillnad mot kvinnor som misshandlas av män som får ersättning därifrån.
  Undrar om det skall föreställa någon sorts jämlikhet…

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Jag tror inte att detta handlar så mycket om gratisåkning i kollektivtrafiken. Det handlar nog snarare om hennes anarkistiska attityd. Som kvinna, feminist och den självpåtagna offerkoftan´s representant, går alltid högmod före fall. ”Von oben-” och ”besservisser”-mentalitet gentemot de stora massorna funkar säkert bra för de ”utsatta”. Men hon åkte ju dit för sitt fräcka tilltag, så man kan ju undra om centerpartiet´s nämndemän var lediga den dan.

  Gilla

 • Jöns

  VA! ..Fick hon ingen straffrabatt trots rätt kön och hudfärg….

  Gilla

 • Tony

  Som Negress behöver man inte rätta sig efter förordningar och
  regler som vanliga dödliga Svenskar behöver, ge henne en fet spark i röven och tala om för henne om inte Svenska regler passar kan
  hon dra åt h—-te.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tiderna förändras !
   2018 är en vit kristen elak och en icke vit ej kristen snäll utsatt och missförstådd, alltid skillnad på folk och folk både i dåtid och nutid.

   Gilla

 • El gringo

  Så går det när Regimen och de Regimvänliga medierna inbillar svarta att alla vita är ”rasister” enbart genom sin blotta existens!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: