Mellanösterns fria kvinnor slåss för att slippa det vi inför i Sverige


ISLAM. Iman Aldebe vill öppna möjligheter för muslimska kvinnor i Sverige. Därför har hon nu designat slöjor till polis, militär och brandförsvar: ”Det här gör jag för att kvinnor som riskerar att hamna utanför samhället ska få vara i tjänst.” Flera myndigheter har varit snabba att köpa in plaggen enligt GP:se.

Märkligt nog finns inget krav i koranen att bära slöja, det som oftast hänvisas till är Koranens sura 24, vers 31, som påbjuder muslimska kvinnor ”att sänka blicken, vara anständiga, täcka sina bröst och inte framhäva sina behag för främlingar”. Ska muslimska kvinnor följa det och sänka blicken kan de knappast arbeta som poliser, brandmän eller soldater.

Slöjan, Hijab eller Hidjab, blev under loppet av 1900-talet ett omdiskuterat ämne i många muslimska samhällen. I Egypten uppstod en feministisk rörelse, som fick många kvinnor att själva förkasta slöjan, medan regeringarna i bland annat i Iran och Turkiet helt enkelt förbjöd kvinnor att bära slöja, som de ansåg vara ett tecken på efterblivenhet.

Nåväl, idag slåss feminister och islamister för kvinnors rätt att bära slöja i Sverige. Låt oss titta på hur det ser ut i Syrien där kvinnorna slåss MOT islamisterna medan syriska ”män” sitter i Sverige och klagar på bidrag, bostäder, mat och Wifi.

-Pettersson undrar varför vi i Sverige ska tillåta skiten som Mellanösterns fria kvinnor slåss för att bli av med…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

 

 


16 responses to “Mellanösterns fria kvinnor slåss för att slippa det vi inför i Sverige

 • Tony

  Märkligt med Muslimska kvinnor, om man visar hår och hud kan det få den manliga delen att tro att dom bjuder ut sig, men massor av Maskara puder o läppglans hamnar tydligen under radaren, konstiga ideer?

  Gilla

 • centurion

  Om de hitresta muslimerna skulle agera som normala, civiliserade individer, skulle ju det förestående övertagandet få en mer underordnad effekt. Och ett sådant fiasko skulle göra det svårare att motivera islamismens utbredande. Det är nog en förklaring till galenskapen och maskeringen.

  Gilla

 • Mia

  Hur kan en huvudbonad – religiös eller ej vara av ett så stort intresse.
  Niqab och burka är en annan sak, det tycker jag inte borde tillåtas.

  Men att muslimska kvinnor täcker håret tror jag de flesta svenskar inte orkar bry sig om längre.

  Gilla

  • OPet

   Mia ! Att du orkar bry dig ??? Det finns väldigt många svenskar som har vuxit upp i ett fantastiskt land som vill att Sverige ska finnas kvar för vår nästa generation !!! Du själv säger att du är emot niqab och burka men är för detta styre ! Hur tror du detta ska kunna stoppas ??? Vad ska du/ni förklara för nästa generation ???

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Att folk täcker håret är naturligtvis inget problem för någon det har ju män och kvinnor gjort i alla tider av olika orsaker själv täcker jag det lilla hår som finns kvar på vintern mot kylan svenska kvinnor/gummor med huckle har är inget nytt fenomen det vet vi som upplevt ett s.k icke mångkulturellt Sverige !
   Det som stör mig är att klädesplagg med religiös innebörd ska introduceras inom olika yrkesgrupper i ett kristet Sverige och att barn som inte kan välja tvingas klä sig i reliösa icke kristna kläder, dessutom är och ska heltäckande s.k kläder av säkerhetsskäl inte få förekomma i svenska samhället.
   Säger och tycker man detta är man i dagens trygga och heligt mångkulturella idiot-Sverige naturligtvis både rasistisk och motståndare till religionsfrihet men det är i alla fall min åsikt.

   Gilla

 • El gringo

  Sura hit och Sura dit, inte underligt att så många av muslimerna saknar humor och har så dåligt humör, när de hela tiden måste läsa och gå efter dessa vansinniga skrifter. De kan inte bli annat än just Sura! Rakt igenom!

  Gilla

 • Monica

  Dom muslimska kvinnorna jag träffade på 70-talet här i Sverige bar inte hijab utan visade sitt hår. Varför har det blivit en invasion av det de senaste 30 åren? Och varför agerar svenska myndigheter nyttiga idioter åt islam och utsättas för känslomässig utpressning?

  Gilla

 • NALLEN

  Om inte detta är bevis nog för vem som är den egentliga mannen i Mellanöstern och förklaringen till alla som inte kunde fatta varför det till 99% i flyktingströmmen bara var män. Och här kommer förklaringen.

  Gilla

 • ruben

  Det blir bara fler bevis på vad jag tror. Svenska myndigheter har kollektivt drabbats av allvarlig mental obalans.

  Gilla

 • Tanten

  Men sminka sig som en galning är ok.
  Tatuerade ögonbryn, lösfransar, botox mm är tydligen ok.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  När får man i Sverige se militär poliser och övrig räddningspersonal i Burka och Niqab ?
  Mycket snart får man hoppas, bara längtar den trygga och heliga mångkulturen blir ju då mer fulländad i Folkhemmet.

  Gilla

 • Nosferatu

  Därför att Sverige är ett pinsamt land.

  Gilla

 • Nya tankar

  Det är kolonisatörer och giftspridare som flyr, de som stannar kvar, vet värdet av frihet, och att just därför kämpa mot islam. Inte att anamma eländet. De som komner hit kommer inte hit av humanitära skäl, utan av militära. Av att ta över Europa med sitt, medan vi i grundbefolkningarna marginaliseras. Det är bara att se vart Europa är på väg. Rakt in i fördärvet. Och vem törs opponera sig mot det islamska, gentemot en muslim?Det är nog ytterst få det!

  Gillad av 1 person

 • thundernest500hotmailcom

  Feminismen i Sverige har inte påverkat något till det bättre. Inte för någon! Bara lett till konflikter och könskrig. Vedervärdigt

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Konflikter och könskrig m.m ?
   Må så vara men en majoritet av det naiva och konflikträdda svenska folket vill ju ha ett sådant Sverige, det visar inte minst valresultatet 2018 !
   Nu ska det flummas på i 4 år till.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: