Dansk polis varnar för misstänkt våldtäktsman med namn och bild

BROTTSLIGHET. Den 33-åriga Ambrose Makabala som Fynpolisen misstänker för att ligga bakom en grov våldtäkt på en 22-årig kvinna i Odense i onsdags, har tidigare rymt från mentalsjukhus Sankt Hans Hospital i Roskilde. Det berättar utredningsdirektör Carsten Dichmann från Fyns Polis för Ekstra Bladet.

Ambrose Makabala, bild från Fyns polis. 

Makabala är redan känd för brott mot person, och anledningen till att polisen går ut med namn och bild på en person som bara är misstänkt är att han är farlig. ”Och då är det ett mycket grovt fall,” säger Carsten Dichmann.

Fyns polis mottog ett antal tips på torsdagskvällen att Ambrose Makabala synds i Köpenhamnsområdet. Mer specifikt ett område vid en station.

Se även: Misstänkt i allvarligt sexuellt fall: Mänsklig jakt på farliga 33-åringar

Men på fredags ​​morgon klockan 7 hade han fortfarande inte gripits.

”Vi tror att han var i Köpenhamn igår kväll. Idag kan han vara i princip över hela landet, säger Carsten Dichmann.

Polisen varnar människor för att ta kontakt med mannen, ring i stället polisen omedelbart.

***

Stöd bloggen: Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem.

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

10 thoughts on “Dansk polis varnar för misstänkt våldtäktsman med namn och bild

 1. Varför tycks danska myndigheter vara befriade från mentala störningar medan svenska myndigheter verkar drunkna i dem?

  • Bland annat därför att Danmark har en annan historia än det ynkliga och patetiska Sverige, Danmark Norge och Finland har i modern tid varit ockuperade och upplevt krig Finland även ett grymt inbördeskrig och detta skapar en helt annan syn på saker och ting inte minst så skapar det en stark fosterlandskänsla vilket det naiva konflikträdda och världssamvetet Sverige totalt saknar som istället anser att patroism fosterlandskänsla är detsamma som rasism !

 2. Som sagt, Danmark är fortfarande Friskt! Och stäng för f•n gränserna, utvisa och deportera, och förbli det!

 3. Fy fan stackar tjej som blivit våldtagen av det vilddjuret, hoppas han gör rejält motstånd vid gripandet så polisen tvingas till verkanseld.

  • Han som fällde dessa ord har helt försvunnit från rampljuset. Eller så måste han ha semester för sitt hårda arbete under sommarbränderna.

 4. Den sinnessjuke niggern gripes snart…
  Läser som ni vet dagligen Berlin-blaskor,som publicerar lite av varje slag misstänkta på bild i stort dagligen.Allt från slagskämpar till rånare och mördare.Gemensamt för alla är att de gripes inom ett dygn,om de inte självmant anmäler sig hos Polisen.
  Sådant effektivt sökande borde vi också haft i Abzurdien.

 5. Hmm, host, host.., ”måtte han komma till SVERIGE DÄR SVENSKA MYNDIGHETER kan SKYDDA HONOM från DANSK POLIS” – ha ha INTE!!! GIVE HIM HELL!! TVICE!

 6. Namn och bild på en stackars missförstådd våldtäktsparasit ?
  Fy vad otäckt och kränkande det skulle ha varit om detta varit Sverige vilket det aldrig skulle kunna ha varit eftersom brottslingar här ska och måste skyddas men däremot en bilder på brottsoffer och av Metoo utpekade vita män går bra att visa i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

Kommentera