Lokaltidningens jakt på extremister

MEDIA. Lokaltidningen Södermanlands Nyheter skryter över sin jakt på mupparna i Nordiska motståndsrörelsen. Det är inget fel på det, men NMR är några hundra i hela landet som uppträder öppet och de fick drygt 2000 röster i riksdagsvalet. Det är inte mycket till avslöjande att avslöja människor som uppträder helt öppet med sina åsikter. Hur många av dem som finns i SN:s utgivningsområde vet jag inte, men kanske några tiotal. 

Enligt Säpo fanns i juli drygt 2000 våldsbejakande islamister i Sverige och en del av dem finns på Södermanlands Nyheters bakgård i Nyköping.

Vi läser i SN om mord, knivdåd, bilbränder, rån, bomber, misshandel, kaos, könsdiskriminering, kaos och elände i stadsdelen Brandkärr men SN gör sällan eller aldrig några kopplingar till extremisterna inom islam om detta. Märkligt.

-Pettersson skulle vilja se en granskning av de muslimska krafterna i Brandkärr av lokaltidningen, och då inte en intervju med någon muslim som använder Taqiyya – den muslimska lögnen. 

Eller kanske några reportage om islams historia…då kunde SN göra skillnad!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Lokaltidningens jakt på extremister

 1. Ingen lokaltidning har mod att gräva i det som sker i förorter. Extremismen frodas, men det ska ingen få veta.

 2. Alice Teodorescu: ”Verkligheten viktigare än orden.”

  ”Hur man väljer att beskriva verkligheten är viktigt. Ord spelar roll. Men idén om att ord kan, eller rentav ska, användas för att manipulera verkligheten, då verkligheten av någon anledning framstår som obehaglig, är destruktiv – och historiskt välbeprövad med förödande resultat.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-verkligheten-viktigare-än-orden-1.6326576

 3. Samtidigt som kommunisten Sjöstedt, deras führer, angriper det demokratiska systemet för att det inte gynnar honom.

  Konstigt att han pratar om krig eftersom den fege fan inte gjort värnplikt.
  Men det är förstås annat att slåss för den totalitära ideologin och beundra massmördare som Stalin.

  • Tillägg.

   Att man generaliserar det våld och det förakt som kommer från vänster är bedrövligt.
   Media målar upp hotbilder från deras egen fantasi, trots att det finns mycket att gå på när det gäller extremism från vänstern.

   Ta bara Saga Berlin, vänsterdrägg, som förstör offenlig egendom i stället för att lägga energi på det verkliga hotet. Extremism från mena-området som hon själv blev offer för. Man kunde hoppats att den skada hon ådrog sig skulle ha gjort henne frisk, när det gäller åsikter.

   Sverige undermineras av extrema rörelser som kommer in med invandringen, samtidigt som de får stöd från våra egna små hobby-kommunister! Människor som inte kan inse att kommunism och islam följer samma mönster, allt eller inget. De tror att samhällsystem som misslyckats världen över, Kuba, Venezuela, Sovjet, Iran, Irak, Jordanien m.fl. är bara missförstådda. De har skygglappar för slippa diskutera det våld och förtryck dessa svin-stater utövar.

   Sluta konsumera msm och svt. Vägra använda youtube, google och facebook en dag, helst en vecka, eftersom de är utpräglade hantlangare till socialismen.
   Ni som röstade på alliansen, glöm inte att ringa och påminna om att de bör se till att få en regering på banan. Helst utan majorn och bondmoran.

 4. Rapporteringen är ju helt klart såklart ideologiskt betingad. De skulle ALDRIG ge sig på att rapportera om extremister som föll under pk-ramen, ideologiskt sett. Det skulle gå emot varje vänsterrättrogen dagstidnings policy. Och andra tidningar kan man ju lätt ränkna på ena handens fem fingrar.

 5. SVD skrev om mitt bolag för ett tag sedan. Vi har bara svenska anställda och det fick dem att se rött. Journalister är dom mest korkaste människor på jorden.

 6. Skiljer sig inte från andra vänsterorgan… I detta sammanhang kan jag istället ge er ett gott tips. (i fattigdomens tidevarv).
  Gå ut och samla nedfallna kastanjer.
  Av dessa kan ni sedan sitta i hemmets lugna vrå och pressa ut olika safter som i sin tur,kan ersätta ICA´s tvål/tvättmedel. När nu knappare tider inträtt,och fattigpensionärer och vanliga inhemska skatteslavar får allt mindre kvar,kan ju detta vara ett sätt,att i varje fall kunna skölja bort värsta skiten ! Dagligen kan jag i min Berlinblaska läsa om sådana goda råd. Nu väntar jag bara på att receptet för barkbröd,skall publiceras.

 7. Kanske är det så att SN ingår i det fredliga försvarskriget av Europa?
  Eller så kanske de bara är ängsliga och enögda.

Kommentera