Insändare om Framtiden10 responses to “Insändare om Framtiden

 • Plurikus

  Det är bara en sak de glömt: Vem ska försörja dem när de tryckt ut alla svenskar?

  Gilla

 • Stenklar

  Ännu ett exempel på att Sverige rör sig mot bananrepublikstadiet, är de militära fordonskolonner som i dagarna rör sig kors och tvärs genom Sverige. Det är nämligen så, att Nato har fått tillstånd av den svenska staten att utan någon debatt i Riksdagen eller annorstädes få genomföra en transport av militära vapen och fordon tvärs genom Sverige för att dessa skall kunna delta i en Natoövning i Norge.Det är knäpptyst om detta i alla medier, utom en liten textnotis på Svt- text. I praktiken är vi tydligen redan med i Nato utan att Svenska folket har fått ett ord med i laget. Vår nationella självständighet finns bara i teorin. På detta sätt styrs dagens Sverige. Det är en samling inkompetena dilletanter som befolkar Sveriges Riksdag.Inte en reel debatt i Riksdagen har förekommit om detta. Det har inte tagits upp av Statstelevisionen eller på ledande plats i de större tidningarna. Hur har det kunnat komma dithän med dagens Sverige? I Sverige idag är det tydligen viktigare att diskutera en fabricerad rörelse som vissa feminister utåt sett lyckats göra till en stor sak. Men som bara finns i sinnesvärlden hos ett privilegierat antal feminister uppbackat av ett stort antal journalister på tv-och tidningsredaktioner.

  Gilla

  • Kurt

   Va glad att Nato finns, något eget försvar värd namnet ha vi inte

   Gilla

   • Onkel Björn

    Egentligen kan man ju undra varför vi har ett försvar över huvud taget. Kostar bara en massa pengar. Lägg dessa på rättsväsendet i stället. Behövs både mer poliser och fängelser.

    Gilla

 • MILJÖPARTIET

  Det är oanständigt och rasistiskt att vara emot muslimer och sharialagar!!!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Eftersom att kommer sakta men säkert så kommer flertalet svenskar inte har märkt ett dugg. De beter sig som den kokta grodan.

  Gilla

 • Kurt

  Så mysig det låter. Ingen industri längre som förpestar luften ingen kapitalister längre i Sverige som försöka utnyttjar folket/arbetarna.
  Allt i MP och V anda.
  Allt börja klarna nu

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: