Rasistiska Sveriges Radio tycker härkomst är viktigare än kunskap och åsikter

RASISM. Sveriges Radio hade i morse en ”nyhet” om att endast 11,5 procent av riksdagens ledamöter har utländsk bakgrund, det vill säga att ledamoten själv är född utanför Sverige eller att båda föräldrarna är det. 

Det som en jämförelse med hela befolkningen där 24 procent har utländsk bakgrund.

-Pettersson menar att här ser vi ren och skär rasism. Sveriges Radio tycker alltså att härkomst är viktigare än kunskap och åsikter.

Vänsterpartiet är tydligen bäst enligt Ekot med 32 procent utländsk bakgrund och Sverigedemokraterna sämst med tre procent utländsk bakgrund.

Hur Sveriges Radio tänker när de reducerar alla invandrare till en grupp är svårt att veta. Tycker somalier bättre om att bli representerade av indier än av svenskar eller…

Sedan har total siffran 24 procent med utländsk bakgrund inte så mycket med riksdagen att göra eftersom man måste vara svensk medborgare för att vara riksdagsledamot.

Sveriges Radio förmedlar rasism, där härkomsten är viktigare än åsikter och där vänsterpartiet ses som ett föredöme.

Jag undrar om det inte var så här det började på 1930-talet, sedan satte man märken på vissas kläder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Rasistiska Sveriges Radio tycker härkomst är viktigare än kunskap och åsikter

 1. Är det meningen, att utlänningar ska ha total makt över vårt land, då, va??? Det är inte rasism utan ren och skär nazism, och utrotningstänk av vårt folk, som SS-journalisterna sysslar med. Sen håller jag med om att sammansättningen i riksdagen inte spelar någon större roll, om andelen utlänningar hålls på låg nivå. Det är åsikterna, och värnandet av vårt land och folk, som har störst betydelse.

 2. Ja det är förskräckligt att övertagandet av Sverige tar så lång tid, nu kan det ju gå så illa att en får dö en naturlig död istället för ”dekapitering.”

 3. Knäppskallar finns det gott om inom public service.
  När vm-truppen i fotboll togs ut var den första frågan på presskonferensen till Janne A varför inte fler invandrare var uttagna.
  Så sjukt att klockorna går baklänges!
  Ivar Ekman heter oraklet om jag minns rätt.
  Om vi haft med 11 somalier hade Sverige kanske gått till semifinal tänkte och hoppades nog Ivar.
  Nu gick vi bara till kvartsfinal. När Durmaz var bänkad..

 4. SR blir bara mer vänstervridet för var dag. Jag har slutat lyssna på radio. Man blir bara förbannad. Sverige borde följa Danmarks exempel och avskeda minst 400 medarbetare på SR.

 5. Det som är oroande är att det är hela 11% utlänningar i riksdagen, det är 11% för mycket. Det borde krävas 18 års laglydigt medborgarskap för att få vara i riksdagen förutom prövotiden som också borde införas.

  • Inte ännu men mycket snart !
   4 år till med en förmodad S-regering stödd av V, MP, C och L lär påskynda Sveriges undergång.

 6. Jag föredrar 100% svenskar. Ett bra exempel på misskötsamma utlänningar är förskoleflicka från Uddevalla, demarka eller vad hon heter. Ta undan mina skattepengar så att de går till hennes lön. Hon är inte min riksdagskvinna. Skicka tillbaka henne till Bolivia eller vilket u-land hon nu kommer ifrån.

 7. Det är bara att syna budbärarna, de lever inte efter den devisen.
  Hos dem ska det vara vita kvinnor med brist på sunt förnuft.

  Bli gärna våldtagen, men säg inte vem som gjorde det. Det hjälper bara det vita patriarkatet. När v och mp plockar in folk i riksdagen, då får de sätta upp skyltar med bilder eftersom många inte är läskunniga.

 8. SR får väl gå ut i inv. områdena och fråga dem, varför de inte går med i politiskapartierna så får SR svaret.
  Bättre att sitta på café eller hänga i köp C hela dagarna och där hålla sina dagliga möten.

 9. Sveriges pensionärer. De med djup och bred erfarenhet. Denna sorts erfrenhet slår alltid kunskap. 25% av Sveriges befolkning orepresenterad sånär som på Barbro Westerholm. Ännu en skam för Sverige. Är syltryggarna rädda för erfarenhe

 10. Dom (SR)vill väl att invandrarna ska ta över och bestämma helt över oss ,men tänkte inte på det att dom blir ju drabbade till slut och även deras barn och barnbarn…… Fatta nu att det går åt helvete om dessa får mera makt.

Kommentera