17-årig rånare och våldtäktsman visade sig vara 24 år från Marocko


BROTTSLIGHET. En tonårspojke utsattes för sexövergrepp rubricerat som våldtäkt i närheten av Malmö central på lördagen. En misstänkt greps samma natt. 

I början på lördagskvällen, blev en tonårig pojke överfallen av en man i en byggnad i närheten av Malmö centralstation. Mannen misshandlar pojken, som är mellan 15 och 17 år gammal, rånar honom på hans mobiltelefon och våldtar honom också.

Den utsatta pojken kan själv söka hjälp efter händelsen. Han anländer till sjukhuset för provtagning och vård framemot klockan 23 den kvällen.

Och han lämnar tillräckligt tydliga uppgifter om gärningsmannen för att en man i tjugoårsåldern ska kunna gripas senare under natten.

Mannen, Rachid, kom till Sverige påstod han sig vara 17 år och Migrationsverket litar tydligen på alla utan att göra några kontroller. När Rachid, nu ställs inför rätta för att ha rånat, misshandlat och våldtagit tonårspojken, visar det sig att han är en 24 år gammal marockanen.

En enkel fingeravtryckstagning och slagning i databaser i samband med ett tidigare gripande för narkotikabrott visade att Rachid ljugit om sin ålder med sju år. I stället för de 17 år han uppgett för Migrationsverket är Rachid i verkligheten 24.

-Pettersson noterar att om inte åldersfusket avslöjats hade Rachid omfattats av gymnasielagen, han hade kunnat söka asyl som ensamkommande ”barn” vilket han försökte och han hade fått betydligt lägre straff än han får nu…

Pettersson tror att Reklamprofessorn har fel. Rachid är långt ifrån något rekord…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


11 responses to “17-årig rånare och våldtäktsman visade sig vara 24 år från Marocko

 • ruben

  Vilka bryr sig? Viktigt är att den 65-årige folkgruppshetsande kvinnan, som blev slagen blodig och medvetslös av ensamkommande blir fängslad.
  http://annhelenarudberg2.blogspot.com/2018/09/65-arig-kvinna-doms-till-fangelse-for.html
  Jag tror myndigheterna lider av allvarliga mentala sjukdomar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tänk vad svårt det helt plötsligt blev att veta hur gammal man är när Folkhemmet gick från en icke mångkultur till att bli ett s.k tryggt och heligt mångkulturellt !
  Hmmm, mycket märkligt, eller ?

  Gilla

 • Tony

  Sverige har styrts av mentalt störda individer i 20 år.

  Gilla

  • gamgubben

   Fel! Du menar väl att ”den 14/10 -69 avlade en adlig man sin statsrådsförsäkran” och bildade regering. Det var då det startade, teori efter teori blev till utopi.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   20 år räcker inte, idag ser vi resultatet av extremvänsterns 50-åriga sjuka vanstyre och nu råder det en total respekt och morallöshet i dagens och etablissemangets s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige !
   1968-2018, en stor tragedi och dödsstöt för Folkhemmet.

   Gilla

 • Macke

  Vad är det för ett rättsväsende som inte dömer utv.
  Baarnen som har begått brott, men någon utv. är det inte tal om.
  En gymnasielev på 26 ! år som är inskriven som 18 årig elev på gymnasieskola i Malmö, med sina kumpaner.
  I Norge uppgav han ett annat namn samt födelse år.
  Han har lämnat in om uppehållstillstånd.

  Samnytt har en lång artikel.

  ”Söker gymnasieasyl i Sverige som 18-åring – är dömd för sexbrott mot barn i Norge som 26-åring”

  Utdrag:
  ”Den högre åldern och sexbrottsdomen avslöjades i samband med att mannen tillsammans med tre kumpaner begick nya brott i Sverige. Under brottsutredningen avslöjades också att ytterligare en i gänget var en person som polisen jagat i tre år för en brutal våldtäkt på en kvinnlig thaimassör i Malmö.”

  ”Den aktuella myndighetshandlingen är enligt uppgifter från Interpol en dom daterad den 8 oktober 2013 där Abdul döms till 10 månaders fängelse för våldtäkt mot minderårig.”

  ”Den 31 augusti i år dömdes Abdul också i Sverige för brott. Detta efter att tillsammans med tre andra afghanska unga män ha tagit sig in på ett skyddsområde i Göteborgs hamn. Påföljden blev 2 månaders fängelse.”

  ”Enligt Kriminalvårdens dagboksblad som Samhällsnytt tagit del av, är 26-årige Abdul för närvarande bosatt på en adress i Oxie utanför Malmö och är inskriven som elev på Sorgenfri gymnasium i Malmö. Enligt samma dokument har Abdul nu lämnat in en ansökan om uppehållstillstånd enligt gymnasielagen.”
  https://samnytt.se/soker-gymnasieasyl-i-sverige-som-18-aring-ar-domd-for-sexbrott-mot-barn-i-norge-som-26-aring/

  Gilla

 • Macke

  SD motion har röstats igenom i Skurups kommunfullmäktige ang. Baaarnen
  Vänstern håller dem däremot bakom ryggen och satte sig emot.
  De skall överklaga till förvaltningsrätten.
  Frågan är hur Baaarnen skall återbetala bidragen.

  ”Skurup ska polisanmäla ensamkommande som ”ljugit om sin ålder”

  Skurups kommunfullmäktige har beslutat att alla ensamkommande som fått sin ålder uppskriven ska polisanmälas för misstänkt bidragsbrott. Vänsterpartiet menar att beslutet är rättsosäkert och planerar att överklaga till förvaltningsrätten.

  På senaste kommunfullmäktige röstade Moderaterna och Skurupspartiet för Sverigedemokraternas motion om att ensamkommande flyktingbarn som fått sin ålder uppskriven skall polisanmälas för bidragsbrott.
  https://www.sydsvenskan.se/2018-10-11/skurup-forst-med-att-polisanmala-ensamkommande-som-ljugit-om

  Gilla

 • valentin

  Stefan hälsar att detta är inte acceptabelt, eller är det det?

  Gilla

 • centurion

  Med dubbla identiteter kan man säkert få både barnbidrag och pension samtidigt. Vill minnas att Stefan poserade med nån ”17-åring” i 40-års-åldern.

  Gilla

  • tikamax

   Jag kommer ihåg den bilden! Jag skrattar för mig själv men egentligen BLEV JAG FÖRBANNAD av att se en STATSMINISTER för SVERIGE så TOTALT HEMFALLEN ÅT LÖGNEN och inte hade vett att INTE posera med de skäggiga gubbar som gick i 6:an eller nåt och som hade 12-åriga klasskamrater och som påstod sig vara 17 ÅR eller yngre…. Det var LÖJEVÄCKANDE och man TRODDE DETVAR ETT SKÄMT! Men man glömde att detta var Sverige och här SKÄMTAR MAN ALDRIG MED LYCKOSÖKANDE MIGRANTER! Då får man STÄMPELN DIREKT RASIST!

   Gilla

 • OPet

  Mia ! Någon komentar ???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: