En man skjuten i Eskilstuna

BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern har skjutits  vid OKQ8-macken på Västergatan i centrala Eskilstuna. Mannen är allvarligt skadad men inte livshotande.

Polisen har gripit två personer efter skottlossningen som skedde vid 22-tiden.

7 thoughts on “En man skjuten i Eskilstuna

  1. Kvällen innan detta var det stenkastning vid Munktellarenan, inte långt från skjutningen. Ekuriren skrev ”ungdomar” men en person som stoppades i sin bil i samband med detta, och hade lösa stenar i bilen, var i ”25-årsålder” – alltså en vuxen man. Dessutom var det en Audi Q5 – inte direkt en fattiglapps-bil…
    Den kvällen endades även en Merceds upp i Årby. Den var inkörd i en gångtunnel innan den satts i brand.

    Det har även varit en rånvåg senaste veckorna i Eskilstuna – senast igår så rånades Willys, och ett antal pesoner – vuxna män en kvinna och några ungdomar – har blivit överfallna och rånade av pistol- och knivbeväpnade ”män” på moped. Polisen varnar för att gå ensam och ber allmänheten om hjälp – lämnar dock inget signalement på rånarna mer än ”gängliga” i mörka kläder…

  2. I Sverige har vi; Dagens Skjutövningar..
    Undras hur många skjutningar det varit totalt i Danmark, Finland och Norge samma dag….
    Är övertygad att Sverige vinner alla dagar året runt

  3. Svensk trygghet fortsätter !
    Vad säger och tycker politikerna från 8 riksdagspartier utifrån sin trygga och verklighetsfrämmande tillvaro om saken, är de nöjda med utvecklingen vill, vågar eller kommer de att göra något åt dagens svenska kriminella anarkisamhälle ?
    NATURLIGVIS INTE, alla dagens politiker från V till SD är bara ryggradslösa välgödda mytomaner som jobbar i egen sak och förser sig vid köttgrytorna, tragiskt men självklart bra för politikerna att den svenska väljarkåren är naiv och konflikträdd som låter sig grundluras vart 4:e år.

  4. Snart är vi uppe i en frekvens av skjutningar som dagligen överträffar vad vi, när jag växte upp hade årligen. Tala om utveckling, men mot vad? Jo Anarki!

  5. Precis vad vi sagt inom Miljöpartiet, ju förr vi förbjuder fossildrivna fordon, desto snabbare kommer vi tillrätta med samhällets problem. Hade alla kört elbil, så hade detta mord kunnat förhindras.

Kommentera