Ryter till om burkadräkt

En 25-årig kvinna reagerade nyligen starkt på att Maskeradkammaren har en muslimsk burka i sortimentet.

När kvinnan letade maskeradkostym till Halloween såg hon att en av dräkterna var en kvinnlig och religiös symbol för islam, burkan.

Kvinnan chockades enligt egen utsago och kan inte begripa hur företaget kan sälja sånt.

”Det är inte okej att klä ut sig så för skojs skull”

Säger den upprörda kvinnan till Aftonbladet och ägnar förstås ingen tanke till de muslimska kvinnor som tvingas klä ut sig så här. Dräkten ser ut så här och notera gärna att maskeraddräkten är tillfälligt slut.

Huruvida svenska kvinnor köpt denna i syfte att bära den på maskerad eller om muslimska kvinnor hittat ett lågvaruhus för sina inköp förtäljer inte historien.

Aftonbladet

Maskeradkammaren hittar man annars kostymer som föreställer Tyrolerdräkter för kvinnor som inte döljer särskilt mycket av de kvinnliga behagen, en nunnedräkt som bara visar ansiktet, en sexig nunnedräkt med nätstrumpor, en bunnydräkt, 70-talskläder där kortkorta kjolar inte döljer en mm av de kvinnliga låren och kvinnliga hotpants som smiter åt kring stjärten så att man nästan kan ana en liten finne på den kvinnliga rumpan.

Inget av detta upprör den 25-åriga kvinnan och därför får vi ana oss till att hon inte tillhör den grupp vi kallar radikal-feminister.

Fast å andra sidan undrar jag om vi inte ser en ung kvinna som törstar efter uppmärksamhet. I december 2017 trädde hon fram i Expressen och var förbannad på att okända försöker gulla med hennes lilla dotter. ”Man vet aldrig vad människor har för sjukdomar”, säger hon.

5 thoughts on “Ryter till om burkadräkt

  1. Detta s.k. klädesplagg är ju ingenting annat än ett maskerad utstyrsel.
    Jag menar vem vill gå med rånarkläder på sig dagligen. Titta bara på dom, dessa MÄN går klädda i detta för att inte bli igenkända av polisen när dom begått ett brott.

  2. Allt för den numera heliga och trygga mångkulturen, inget område i samhället klarar sig !
    Bara gilla läget och gratulera 7 klövern till en 40-årig s.k lyckad okontrollerad massinvandring.

  3. Muhammed känner sig ynklig och patetisk. Måste då kompensera detta pinsamma tillstånd genom förtryck. Muhammed känner sig även underlägsen sina fruar. Det vill han naturligtvis inte erkänna. Istället spökar han ut kvinnorna/egendomen i burka och liknande maskerad-dräkter. Tillhandahåller maskis-butiken även andra fånerier som ex-vis Tvångströja eller Byxa gjord av Igelkotta-skinn ?

  4. Vad gäller ”burkadräkten” så tror jag att hon vill visa hur politiskt korrekt hon är, men det kan även betyda något annat. Men om tafsandet på andras småbarn, håller jag till stor del med om, frånsett att hon gick ut i Expressen.

Kommentera