Är man rasist?


Är man rasist om man anser att religion enbart ska utövas i för denna avsedda byggnader? Är man rasist om man anser att religiösa klädesplagg enbart ska bäras i dessa byggnader och i hemmet, inte i det offentliga och på arbetsplatser?

Är man rasist om man anser att staten och inte religionen ska styra de lagar och regler vi har att rätta oss efter? Är man rasist om man anser att religion aldrig får bli svaret på varför man inte jobbar, varför man inte integrerar sig och varför man inte respekterar? Ja, det finns de som anser det!


19 responses to “Är man rasist?

 • Nya tankar

  Rasism är att ta ställning för det egna kulturella, och inte anpassa sig till andras nycker. Att hävda det egna, istället för att ge efter för andras rasism. Att stå på sig, så inte nån annan gör det. Så klart att det är rasism, i positiv bemärkelse. Något annat vore underkastelse och eftergivenhet andras rasism. För det som pekas ut att reagera mot, är ju självklart också rasism. Frågan är bara vilken sorts rasism vi vill ha. Om ALL ska vara tillåten. Eller om vi ska förinta ALL självhävdelse i sann nazistisk förintaranda. För det mångkulturellas skull.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  I Sverige är man alltid rasist om man inte tycker och säger det makthavarna och det övriga etablissemanget bestämt får sägas och tyckas !

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Övriga etablisemanget? Du menar väl ”rabiatvänstern” utbaserad av MSM/Public Service!!!!

   Gilla

 • Jan Ivarson

  I Sverige är man rasist om man vill begränsa invandring och i synnerhet om man sympatiserar med ett parti som vill ha minskad invandring. Då får man inte ha fackliga uppdrag eller hyra lokal och man riskerar blir utesluten i förenings- och sällskapslivet.

  Gilla

 • ruben

  Absolut inte. Dessutom kan man undra vilken/vilka, som har tolkningsföreträdet att döma någon till rasist eller främlingsfientlig? Det har blivit luddigt med definitionen. Om man tycker illa om mördare, rånare och kriminella i allmänhet och dessa kriminella råkar vara från mena-länderna impregnerade i medeltida klankulturer, så är man per definition inte rasist om man önskar att de utvisas med automatik. Tvärtom tycker jag de, som vill ha kriminella kvar i samhället är rasistiska eftersom de vill belasta skötsamma Svenskar med större kostnader och kriminalitet än de borde stå ut med.

  Gilla

 • El gringo

  Den styrande elitens mantran ”rasist, fascist och nazist” är till för att trycka ned och lamslå den Svenska befolkningen som naturligtvis grubblar på varför världens minst rasistiska människor (Svenskarna) utsätts för detta förtryck. Samtidigt importeras miljontals av de i genomsnitt mest rasistiska folkslagen hit, vilka man dagligen genom medierna inbillar att det bara är offer för Svenskarnas rasism, när det i själva verket är tvärt om.

  Gilla

 • mulle omar


  ÄR MAN RASIST då man vill ge de sargade Land
  de övergivit bara väl…de är skyldiga sitt hemland
  att återuppbygga det som de i många fall hjälpt till
  med att rasera…
  en liten hjälp på traven liksom, i human hjälpanda
  från oss skulle jag ist. vilja påstå…tror de som blivit
  kvar, en vacker dag i framtiden kommer att tacka
  oss…då för ha haft initiativet att då en gång ha för-
  passat deras söner dit de verkligen hör hemma??
  …det är höjden av modern slavhandel då 82:an
  nu betraktar krakar till barn, som våra och även
  som pensionsräddare åt besuttna Svenska mesar

  Gilla

 • luceafarul

  Svensk elektronik har nått högsta nivån: man kan programmera in nästan vilka former som helst och få dem utskrivna i politiskt korrekt material.
  Ta tvättmachinerna till exempel: man stoppar in en vit man och får ut en svart antropoid

  Gilla

 • Monica

  På 70-talet i Sverige fanns visserligen muslimer. Men de var en liten harmlös grupp och de var arbetskraftsinvandrare. Muslimska kvinnor bar inte hijab på den tiden (undantag äldre kvinnor). Det var först på slutet av 80-talet som yngre och medelålders muslimska kvinnor började täcka sitt hår.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Samtidigt mad att Muslimska Brödraskapet etablerade sig samt började importera Salafistiska/Wahabistiska mullor. Moskéerna är roten till allt ont från islam!

   Gilla

 • The proud swede

  Det enkla och uppenbara svaret är: Nej!

  Gilla

 • Erik Bergman

  Är man rasist om man tycker att islam och nazism är båda lika dåliga politiska våldsideologier?

  Gilla

 • sociallycriticalbydefault

  I så fall är jag rasist.
  So what, fuck it!

  Gilla

  • Onkel Björn

   I vissas ögon är nog jag också då rasist. Fast dessa människor har ju ingen aning om vad för sorts människa jag är och vilka värderingar jag står för, så varför bry sig vad de tycker ?

   Ta seden dit man kommer , är ju ett bra ordspråk. Men det tycks ju inte gälla alla.

   Gilla

   • sociallycriticalbydefault

    Ganska enkelt; du tycker inte som dem. Punkt.
    och då är du…..*valfritt vänster PK-skällsord*

    Gilla

 • ?

  Vad är skillnaden mellan (L) och (C)?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: