Välkommen till fristaden Sverige!


av Judith Bergman • 4 oktober, 2018

 • Feras, en illegal invandrare till att börja med – och en dömd brottsling, vars asylansökan Sverige hade gett avslag på – och som därför saknade juridisk rätt att stanna i landet, fick ändå denna rätt av den enda andledningen att han hade begått ett våldsamt hatbrott mot svenska judar.

 • Om man begår brott mot judar som ”kan uppfattas som ett allvarligt politiskt brott riktat mot andra judar” så kan man vara berättigad att få asyl i Sverige. Rättigheterna för Sveriges sårbara judar spelar tydligen ingen roll längre.
 • I Sverige verkar det som att de ”mänskliga rättigheterna” för utländska aspirerande mördare är viktigare än de mänskliga rättigheterna för laglydiga medborgare.

Göteborgs synagoga

Befinner du dig i ett europeiskt land illegalt? Struntar i deporteringskrav för att istället anlägga bränder? Inga problem. Om landet du skulle skickas tillbaka till riskerar att skada dig (inga detaljer angivna) så är du välkommen att istället stanna i till exempel Sverige, begå fler brott och skada svenskar.

Hovrätten i Sverige upphävde nyligen deporteringsbeslutet mot en av tre dömda förövare i en anlagd brand mot en synagoga i Göteborg i december 2017, på grund av att det skulle vara en överträdelse av hans ”grundläggande mänskliga rättigheter”.

Den 22-åriga arabiska mannen, som är känd som Feras, från Gaza, befann sig i Sverige illegalt när han begick attentatet. Hans asylansökan hade fått avslag av migrationsverket; han hade tydligen blivit tillsagd att lämna landet (inget datum angett). Av oklara anledningar blev han inte deporterad, utan rör sig fortfarande fritt i Sverige.

Läs vidare


One response to “Välkommen till fristaden Sverige!

 • Kenth Andersson

  Sverige, fristaden och paradiset för kriminella !
  Om 4 år vet alla vad det blev av allt valfläsk som lovades inför valet 2018.
  Nu tar alla politiker från V till SD plats vid köttgrytorna och suger i sig allt de orkar och vallöften är som bortblåsta, riksdagens ledamöter har nu höjt sina redan skyhöga löner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: