Fyra afghaner som borde sänka gymnasielagen och Anders Lindbergs karriär

BROTTSLIGHET. ALI Saleh Ali uppger i polisförhör under utredningen av den grova våldtäkten mm i Malmö att han mellan 2013-2016 arbetade på vad som tycks vara en thairestaurang i Malmö. Han hade alltså fått avslag 2012 och höll sig gömd till 2017 då han inkom med ny ansökan. Uppger vidare att han blev arbetslös i september 2016 – och då registrerade sig hos Malmö stad för att få ersättning(!).

Enligt uppgift från målsägande ska han under överfallet, där han bland annat hotade, högg mot henne med kniv och drog med pekfingret över hennes strupe, sagt att han redan dödat fem personer.

Han uppger att han är muslim, han tror på Koranen och kan lägga sin hand och svära på Koranen. Han har inte gjort något olagligt. Han heter Ali Saleh och är asylsökande i Sverige.

Våldtäktsmålet Malmö B 7753-18.

Ali, Ali Saleh (911017) – påstår sig vara 26 år.

Khan, Abdul (991006) – fälld för sexbrott i Norge, ska enligt uppgifterna han gav där idag vara 26 år, i Sverige är han registrerad som 18, har försörjts sedan 2015 som minderårig asylsökare och gått på gymnasium. Söker gymnasieasyl.

Ali Sibtain Oruzgani (940810) – även han visar sig ha dubbla identiteter. Har ett ID/asylkort från Island med uppgivet födelseår -97. Tyvärr enbart bilder på ID-kort, men ska på LMA-kortet vara 24 år.

Qasemi, Ateeq (991016) – kom till Sverige 2015 och uppgav sig vara 15 år. Har bland annat bott i lägenhet betald av soc. Eftersom han ”bara är 18 år gammal” fick han straffrabatt i målet och dömdes därför endast till en månads fängelse. De övriga tilltalade fick två månader.

-Pettersson säger att titta på bilderna, titta på de stackars barnen, det  borde vara tillräckligt för att riva upp gymnasielagen och sänka Anders Lindbergs karriär…

Aftonbladets Anders Lindberg kommer med fakta

TIDIGARE 2018-10-03. Interpol: ”18-årig” afghan som söker gymnasieasyl i Sverige är 26-årig sexförbrytare

BROTTSLIGHET. Igår dömdes den 26-årige afghanen Ali Saleh Ali för bland annat en grov våldtäkt som begicks på en thaimassagesalong i Malmö 2015. Rubriken syftar dock inte på honom.

Utredningen gällande Ali kunde återupptas tack vare DNA-prov från en nylig utredning i Göteborg, där han och tre andra afghaner 2018-08-31 dömdes för obehörigt tillträde till skyddsobjekt. De hade tagit sig in på Göteborgs hamnområde, enligt egna uppgifter för att ta sig ombord på ett fartyg och lämna landet.

Alla fyra är asylsökande. Ali kom till Sverige 2011, fick avslag 2012, höll sig gömd i fem år och ansökte på nytt 2017-01-27. I augusti hade ännu inget beslut fattats. Är analfabet, kan ingen svenska och har bott i Iran i fem år. En av de övriga kom som ensamkommande från Pakistan 2015 och en tredje sökte asyl i mars 2018 som vuxen.

Och så är det den fjärde, Abdul Khan. Om honom kan man i domen läsa följande;

Abdul Khan har uppgett sig vara 18 år men är enligt uppgifter från Interpol dömd i Norge den 8 oktober 2013 för sexuellt umgänge med barn till fängelse i tio månader. Hans namn hade då angetts vara Abdul Hussain Hussaini, född den 2 februari 1992.

I ett yttrande från Frivården framkommer att Khan bor i Oxie och går på Norra Sorgenfri Gymnasium i Malmö. Han ska ha kommit till Sverige för tre år sedan – och ansöker om uppehållstillstånd enligt gymnasielagen. Han saknar resehandlingar och inga uppgifter finns i belastningsregistret. Det framgår för övrigt inte om han styrkt sin identitet i Norge, eller om även den åldern är en ren spekulation.

Flertalet gammelmedia har rapporterat om våldtäktsmålet i Malmö och gärningsmannens koppling till domen i Göteborg. Jag utgår ifrån att flertalet journalister har läst domen ifråga.

Så vitt jag kan se har ingen rapporterat om detta.

Det är helt uppenbart att problemen med kriminella, illegala afghaner inte är någon ny företeelse för den senaste mandatperioden. Detta har pågått även under alliansens tid vid makten. Trots detta, trots all fakta som våra politiker har tillgång till – så röstade man igenom gymnasielagen, med allt vad det innebär för de riktiga ungdomar, som vistas i gymnasiemiljö.

Göteborg Tingsrätt B 10922-18

-Pettersson tackar MB för detta och vill påminna om att ingen, noll, zero, nada av de 9000 afghanerna som från början omfattades av gymnasieamnestin har haft giltiga ID-handlingar att visa. Nu är de nästan 11.000 men jag tror inte det är annorlunda.

Alla tabbar sina handlingar men ingen tabbar sin mobil och att beslagta mobilerna för att kolla upp de ljugande männens kontakter verkar för enkelt för svenska myndigheter att komma på…

Hade vi följt lagen och behandlat alla lika hade problemet med de 9000 afghanerna inte funnits. 9000 är c:a och det kan vara några enstaka med annat medborgarskap.

När är det nog!!!

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
 • Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
 • Varför inte följa Sveriges lagar?
Merit Wager Twitter

15 thoughts on “Fyra afghaner som borde sänka gymnasielagen och Anders Lindbergs karriär

 1. Att man låter lagarna bli missbrukade år efter år utan att politikerna bryr sig om att ändra något, tyder ju på att man medvetet har gjort lagarna för att uppmuntra missbruk.
  Man man kan ju på sätt och vis förstå politikerna, om man vill ha en lagtext som skulle se illa ut om dom var skrivna i klartext, kan man istället skapa lagar fulla av kryphål som ett sätt att komma runt det problemet.

 2. Att inte skolorna har lite bättre sexualundervisning än nu, bästa sättet att få unga att använda preventivmedel. Visa en bild med A.L och lite av hans mer diffusa sanningar, och förklara för ungdomarna att så här kan det gå. Tidigare var det osannolikt att sådant hände, vi hade tvångssterilisering förr i tiden

 3. Fakta se fakta alla som har någon sund insikt och verklighets insikt SE VAD fakta ger ER FÖR SVAR !?!?
  De som har LMA kort från Migrationsverket har de tillgång till ALLA möjligheter i Sverige att få fri sjukvård, tandvård och GRATIS JURIDISK ASSISTANS ??
  Är det så ??
  Vet att många kan svara på detta !!
  Svara eller ge en bra insikt om detta !!

 4. Lyssnade på Ekot , där kör man stora reportage om dem
  som blivit Sexslavar för IS, det märkliga är att här finns många här i Sverige som också fungerar som sexslavar för det nya frälset,
  men om det snackar inte Svensk Media, det enda man får höra här
  är att till exempel att någon blivit sexuellt utnyttjad av en
  20 åring, vad nu åldern på svinet har för betydelse när inga andra
  uppgifter om förövaren lämnas ut??

  • Och det är INTE män i huvudsak (särskilt inte vita Europeer) Som begår dessa brott utan nästan uteslutande hanar från Afganistan, Arabvärden och Afrika!

 5. Precis vad Sverige behöver. Kriminella skojare som livnär sig på oss skattebetalare.
  Tack Annie och ni övriga.

 6. LMA- kortets sista rad säger allt om kortet som ej är ID- kort.
  ”Ej giltigt som ID- kort – Not valid as on ID card”

  Merit Wager har fått in ang. om probl. med att kunna döma dessa ”Baaarn” som ej har någon fastställd ålder.

  En migga: ”Hur ska ‘ensamkommande’ som är misstänkta men inte dömda för sexual- och andra brott hanteras när vi inte vet deras ålder?”
  http://meritwager.nu/allmant/en-migga-hur-ska-ensamkommande-som-ar-misstankta-men-inte-domda-for-sexual-och-andra-brott-hanteras-nar-vi-inte-vet-deras-alder/

 7. Ett land som styrs av så korkade, emotionella och irrationella människor som Sverige saknar helt överlevnadschanser. Och landet håller också snabbt på att gå under.

 8. fejkaffarna kom till Sverige(har passerat otal fredliga länder dessförinnan)
  enbart för att få gratis lyxliv med allt gratis-nya I-phones-skitdyra frillor-kläder från märkesfirmor osv osv….
  De har blivit försoffade in Sweden och kommer knappast studera speciellt mycket 🙂

  • ”Baaarnen” har rena charteresor hit upp.
   Allt var redan upplärt och förberett innan de reste, hur man skulle förfara efter ankomsten hit.

   Till Försäkringskassans telefonlinje, som enbart är till för arabisktalande.
   Dit ringer ”asylsökare” och frågar om bidragen, Innan de ens har lämnat landet.

Kommentera