Extremisterna borde ha stoppats långt tidigare


ISLAM. Det märkliga är inte att radikala muslimska organisationer som MMRK nu stoppas från att framföra sina budskap för skattepengar. Det är att det inte skett tidigare, skrev Dagens Nyheters Erik Helmerson på en ledare för några dagar sedan. 

Varför har media inte granskat islam och dess avarter långt tidigare. Problemen har ju varit kända i 1400 år.

Helmerson är kritisk till att kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Ann-Sofie Hermansson (S) med flera inte stoppat de radikal islamisterna tidigare.

-Pettersson kan inte annat än hålla med i sakfrågan, men undrar varför inte tidningar som Dagens Nyheter granskat makten när de i åratal fått mångmiljonbidrag av stat, kommun och landsting. Islamisterna och vänsteraktivisterna har behandlats med silkesvantar, inbjudits till skattefinansierade aktiviteter, getts megafoner i tidningar, public service och till och med på Dramaten.

Helmerson ska i varje fall ursäktas lite för att han tidigare tagit upp att samhället blundar för vänsterns våld.

Det finns en krets bestående av organisationer som Muslimska mänskliga rättighetskommittén, MMRK, studieförbundet Ibn Rushd, Sveriges unga muslimer och Afrosvenskarnas riksförbund.

Det är ofta representerade av samma personer, de har samma radikala budskap, de har samröre med ytterst tveksamma gestalter och de påstår sig gärna representera alla svenska muslimer, förortsbor och/eller afrosvenskar samt de lever gott på de svenska skattebetalarnas pengar, trots att de hatar det svenska samhället.

Varför har media förtalat alla oss som kritiserat islam och dess utbredning, som sagt att det är orimligt att moskéer i vårt land fungerar som stridsledningscentraler och utbildar unga muslimer i hat och inte sällan hjälpt dem åka till Mellanöstern för att kriga för IS.

Media borde göra en konsekvensutredning om ur det gick till när de allihop med något enstaka undantag drabbades av mångkulturens masspsykos!

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Extremisterna borde ha stoppats långt tidigare

 • Stenbock


  Här på bilden från BZ, söker brandmän säkra upp platsen efter dårens besök.
  Vi har ju läst här på bloggen om det ”nya folkets” problem,att klara av körkortsproven. Tror ingen av oss har missat hur dessa importer far fram i sina till del lyxusbilar.
  I dag var de åter en sådan som i hög hastighet mitt i stan, (Berlin) for fram med sin Audi. Det hela slutade med att fyra personer på trottoaren blev skadade,och stora skador uppstod på en fastighet. Ett Cafe fick slutligen besök,innan fordonet stannade.
  I PK-pressen är man noga poängtera,att det inte denna gång handlar om ”terrordåd”…Så vanliga har dessa nu tydligen blivit,att läsarna utgår från detta !

  Gilla

 • Thomas

  Sverige,världens sjukaste land,ingen medicin eller operation kan rädda Sverige
  Viruset är dödligt och har tagit sig in i hela samhällskroppen.
  Vad ska vi göra för att rädda det som räddas kan?
  Finns det nån människa med ryggrad kvar i beslutsfattningar i detta landet?
  Imbecilla människor som låter islam ta över allt.
  Jag hatar att jag föddes här.
  I DETTA MESPROPPARNAS GODHETSKNARKANDE VÄNSTERSJUKA FEMINISMMUSLIMHBTQISLAMPRIDEGLOBALISAMGENUSHELVETE.

  Gilla

  • Billy Boy

   Räkna inte med den här ryggradslöse beslutsfattaren …

   Från Jeanders bildblogg

   … men det har vi ju redan känt till sedan mycket länge nu.

   Gilla

   • Tony

    Visst, han saknar ryggrad, det värsta är att han är långt ifrån ensam att göra det, där är även 7 partiers representanter som bara verkar att ha en sena som håller baken uppe.

    Gilla

 • HB

  Att kall dom för ‘99% odugliga jounalister’ är väl ändå att ta i!?

  Att använda ordet yrkeskår i samma mening som journalist klingar också illa.

  Det finns bara en handfull Journalister i Sverige. Resten av de som skriver och visar sina nyllen i tv kan bara benämnas som ….. Jag vill inte skriva orden. Då kanske texten blir censurerad.

  Gilla

 • Stenbock


  Ja om så skett skulle många i dagens Europa varit kvar,bland de levande.
  Skrev ju i våras om en av dessa ”stackars illegala flyktingar” ,som med hjälp av Kyrkan i Hamburg,höll sig ”gömd”.
  Nåja gömd o. gömd,han lyckades träffa en dam som kände speciellt för niggrar. Följden blev att det föddes knappt ett år senare en liten niggerdotter.
  Med denna som skäl begärde han nu få bli tysk medborgare, och få vårdnaden av barnet.(mamman hade tydligen fått nog av honom)
  Detta avslogs,och i sin ”förtvivlan” bestämde han träff med de två på Hamburgs paradgata,där han inför häpna åskådare,skar ihjäl sin f.d. ”älskade”,med en förskärare.. Innan han böjde sig över barnvagnen och skar halsen av baby´n…
  Detta skedde mitt i folkvimlet ! NDR och andra propagandaorgan,hade då som nu stora problem,att få samman det hela på ett korrekt sätt till sina tittare/läsare….
  Nu står han efter sinnesundersökning inför rätta. Ingen sjukdom kunde hittas,förutom hans islamism ?

  Gilla

 • Ståfräs

  Tydligen tycker ca 82% att det är helt OK att ge bidragsmiljoner till Islamistiska terrorister, stort grattis idioter.

  Gilla

  • Ståfräs

   Tryckte iväg för fort; Istället för till Svenska gamla och sjuka, visst ja på känt Sossemanér skall man ju inte ställa ”grupp mot grupp”.

   Gilla

 • Billy Boy

  I debattartikeln skriven av Erik Helmerson och publicerad i DN 2018-10-01 står det bl a …

  ”När Ann-Sofie Hermansson i våras intervjuades av DN:s Niklas Orrenius fick hon frågan:

  ”Jag pratade med en polis som arbetar mot religiös extremism i Göteborg. Han var glad över din markering, men sa också: Varför först nu? I flera år har unga göteborgare åkt till IS och smitt terrorplaner. Varför markerade ni inte tydligt då?”

  Hermanssons svar: ”Uppriktigt sagt: jag vet inte.”

  Om Ann-Sofie Hermansson (S) och hennes partikamrater m fl hade varit lite uppmärksamma på vad som försiggått och tidigt skrivits i media i ämnet hade problemet kunnat upptäckas långt tidigare och nödvändiga åtgärder satts in på ett mycket tidigare stadium. Här är bara ett exempel (av många, många fler) på vad som publicerats i ämnet.

  Delcitat

  Sakine Madon: Sluta ge bidrag till extremister

  I dag (16 maj 2017 min anm.) höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”. (Publicerat 16 maj 2017)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://unv.is/vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  Generaldirektör för MUCF som nämns ovan är socialdemokraten Lena Nyberg. Foto nedan:

  Hon är ju kvinna och sosse, så hon kommer att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av Löfven & Co för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar.

  Sannolikt kommer det att upptäckas att svindlerierna handlar om mycket större summor när Timbro (och nu Doku) djupgranskar och avslöjar ännu fler utbetalda statliga bidrag, som gått rakt in på bankkontona till många fler islamistiska bedragare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: