Stäng

14 reaktioner på “SVT – det är hemskt på riktigt

 1. Kan inte någon här skicka det här till den kinesiska ambassaden , eller allra helst till en kinesisk tidning. Mina kunskaper räcker inte till.

 2. Jaha, så här illa är det faktiskt i Sverige. Under 40 år har Olof Palmes lag ”Hets mot folkgrupp” funnits och tillämpningen av den blir hårdare och hårdare. I EU håller man på att begränsa Visigradländernas (Ungern, Polen, Tjeckien, Slovakien) rätt att få rösta, eftersom de vägrar ta emot muslimska samhällsförstörare.

  Marxistiskt åsiktsförtryck är populärt hos 83% av svenskarna. Uppenbarligen tycker samma 83% också att det är roligt att de importerade gangsterynglen våldtar deras döttrar och misshandlar deras söner. Maken till knäppt folk finns nog inte i något annat land just nu.

  Kanske tror de att det blir bättre så småningom. Att det under 40 år stadigt har blivit värre och värre, bryr sig folk inte om – ’det vänder nog, om vi bara låtsas som det regnar’. Shejk-romantiken blommar och det är ju så häftigt med feminism-trams, HBTQ-fjoll och Genus-galenskaper. Jisses, vad kul det är att få vända upp och ned på alla begrepp – ha, ha, haaa!

  Så tänkte den franska aristokratin, som älskade att leka radikala – och ’tjopp’ så åkte huvudet ned i korgen. Så tänkte den ryska ’intelligentsian’, som också tyckte om att vara ’upplysta’ – och hejsan, svejsan så fick de ett nackskott i närmaste skogsdunge, fick huvudet inslaget med en hammare i någon skrubb eller hamnade i svältlägren Gulag i Sibirien.

  Tra-la-laa. Det är roligt när det rör sig – eller hur, svenskar?

 3. På ren skånska,”skit i vad SVT säger,och skriver på sina propagandasidor Text-TV”.
  I dag (sid 113) skriver de bl.a. beträffande nätet,att detta av spädbarn under 12 månader,endast nyttjas av en 1/4-del !!!
  F-n tro´t den som vill….

 4. Och Sverige då.sparken från jobbet.uthängd i media.hotad till livet.ska knulla dina barn.m.m
  Sluta gnäll på Kina !
  Och byt jobb och bli en riktig man.
  men jag tror inte du klarar det.

 5. Faktum är ju att Sverige är inte bättre än Kina. Undrar när detta ämne ska tas upp i ”opartiska” SVT.

  1. Sara…
   Hälsa din mum att jag saknar hennes friska ord här på Petterssons.
   Själv vill jag inte skämma ut mig på än fler medier,än de två jag nästan dagligen nyttjar .
   Med i brevet åt henne,en låt ur gamla Svedala från vår ungdom…..:

 6. Sverige ska nog stiga ner från sina höga hästar och sluta kritisera andra länder när det inte är rensopat framför den egna dörren.
  Får Morgan Johansson igenom sina grundlagsändringar så är yttrandefriheten helt borta. Då skulle lagen bestå av två gummiparagrafer som kan användas efter godtycke.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: