7 thoughts on “Kloka ord

 1. Den kloka Nima Dervishs ord är både rätt tänkt och väl formulerat. Jag ser meningen som en grav satirisk spark i ändan till 82 % av de röstande.och deras val av parti till riksdagen.

 2. Största problemet är att befolkningen består av 82,7% ryggradslösa arroganta hjärndöda lättledda konfliktsofober med en narcicistisk självgod världsbild.

 3. Bra skrivet.
  Problemet i Sverige är till stor del beroende på väljarkårens hyckleri. De allra flesta är i opposition mot förd politik men röstar ändå som de alltid gjort.

  Ingen skulle få för sig att handla något på affären som de vet att de inte tycker om, gnälla för vänner och bekanta över vilken rutten vara de köpt och sedan likafullt, gå tillbaka och köpa samma vara.

  Tyvärr verkar det accepterat inom politiken 🙁

 4. De enorma problemen vi har idag i Sverige har ju skapats under 7-klöverpartiernas maktinnehav de senaste 30 – 40 åren.

  SD har ju inte haft något politiskt inflytande öht under c:a 10 års tid. SD har larmat och försökt få 7-klövern att vakna upp men helt förgäves under alltför lång tid.

  SD har ju med mängder av förslag fått agera tankesmedja åt 7-klövern och driva hela fårskocken framför sig. Sent åsido har 7-klöverpartierna motvilligt svängt 180 grader i sina åsikter och kopierat SD:s förslagen (helt eller i delar) och även succesivt inkluderat SD-förslagen i sitt eget valmaterial.

  Om alla SD-are hämtades av ett 7-klöver-ufo och man brände alla SD-flyers för att utplåna alla spår så begår man minst två allvarliga brott:

  1) Att hämta och deportera och förgöra c:a 1,1 miljoner SD:are får betraktas som en allvarlig form av etnisk rensning jämförbart med nazisternas och fascisternas vidriga folkmord under WW2 på 1930- och 1940-talet

  2) Att bränna alla flyers mm är de facto också ett allvarligt brott mot demokratin, yttrandefriheten mm.

  Sossarna och resten av 7-klövern måste därför omedelbart upphöra med sin isolering av SD, som pågått under alltför lång tid nu som en organiserad hetsjakt bl a på här sättet …

  https://1.bp.blogspot.com/-5XriKWLNlsQ/WC1txvp_0vI/AAAAAAABQ2c/qEabGcgZ8Oo7oE-yIWurbQDJI6l54G-8ACLcB/s1600/isolerasd.jpg

 5. Verkligheten är inte politikernas starka sida.
  Nu är valet över och politikerna kan strunta i väljarna och fortsätta med sitt maktspel.

  • Tyvärr finns det alldeles för många i det här landet som tror på 7-klövern lögner som dom gladerligt sprider omkring sig inför varje val och som dom sedan dagen efter valet går ut och bedyrar att det har jag aldrig sagt.
   Alla dessa hjärntvättade blir lika besvikna varje valår.
   Jag begriper inte hur folk är skapta, Svenska folket har EN dag vart fjärde år då dom har rätt att säga sin uppriktiga mening om vad dom tycker om det Svenska styret och då går dom ut och säger ” det är jättebra som det är” trots att dom vet med 100% säkerhet att det har bara blivit sämre och sämre för varje dag.
   Carl Gerhard hade fel när han skrev ” Bättre och bättre dag för dag”.

Kommentera