Mer om radering av kommentarer

DEBATT. I går skrev jag lite om varför vissa kommentarer raderas. De flesta verkar förstå varför, dock inte alla. 

Ett vårdat språkbruk är alltid det bästa argumentet i debatten. Och kommer alltid så att vara. Medan ett språkbruk på gränsen till det åtalbara alltid kan lämnas därhän och raderas. Det har inget som helst med allas rätt att uttrycka sig i skrift och tal att göra. Det är för övrigt ingen rättighet att få bli publicerad på Pettersons blogg eller i något annat forum.

Några påstår att jag/vi försöker dölja sanningen om orsakerna till invandringen som enligt dem inte beror på krig, svält eller önskan om ett bättre liv. Vi får ta det igen.

”Jag tål annars det mesta men är allergisk mot olika former av konspirationsteorier. Det är fullständigt meningslöst och de personer som tror på detta finns det andra bloggar för. Jag raderar det jag ser för att inte hamna i någon ändlös diskussion med någon som tror att han/hon har skådat ljuset och är smartare än alla andra.”

Givetvis får man kritisera globalisering, FN, EU, USA, Israel, Soros med flera sakligt. Men använd sunt förnuft och skriv inte att jorden är platt.

Några exempel på ”sanningen” som Petterssons vägrar sina läsare, samtliga från inatt. Jag överlämnar med varm hand denna enorma intellektuella kapacitet till andra som behöver den bättre…om det är en eller flera som skrivit vet jag inte.

Digital11 skriver: ”lol Pettersons blockar o blockar men det hjälps inte LOL

(c)…Flera här har skrivit att Pettersson har högt tak men inget kan vara mer fel än det påståendet. Pettersson/s (oklart om det är flera i red hos denna sajt vilket jag tror) vill inte diskutera bakomliggande orsaker till massinvandringen till Europa utan fastnar i counterjihad-nonsense om de onda muslimerna och allah bs talks som den enda orsaken……….
Om man nämner EU-komissionens roll att förstöra europa eller FNs roll i det hela så tas dessa inlägg bort inom 5 min …
så kommer även denna att göra.
Hyckleri visst av en som påstår vara svenskarnas sajt…..”

Europefree:rek ingen att läsa judesmörjan här på denna sajt,ni får aldrig veta sanningen om invassionen i Europa/Sverige och vilka som ligger bakom det hela
http://www.nordfront.se”

Kol Nidre: ”Eftersom petterssons är fanatiska counterjihadister och stödjer Israel-judar så måste det betyda att det är judar som driver denna sajt,om inte så är petterons ”shabbos goy(s) alltså vita som gör allt för att blidka zionister+judar+judendomen och stöder deras antivita agenda för Väst”

Nåväl, om denna ”sanning” är representativ för Nordiska motståndsrörelsen så är jag imponerad över att de fick ihop 2000 röster i riksdagsvalet.

-Pettersson tycker för övrigt att det viktigaste när man kommenterar är att använda sund förnuft.

Sedan är jag lite stolt över att mupparna på nazistsidan kallar mig landsförrädare och mupparna på AFA-sidan kallar mig nazist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

 

 

15 thoughts on “Mer om radering av kommentarer

 1. Pettersson har alltså med detta inlägg tydligt visat att han är en systemagent. Islams anhängares framfart i Norden och globalism skriver han ibland om, naturligtvis utan att nämna vilka som ser till så att detta sker. För övrigt så är ”islams” framfart snarare en fråga om rasfrämlingars framfart i vårt land

  Det är väldigt lätt att avfärda saker som man aldrig hört talas om eller inte tycker om att höra som ”konspirationsteorier”. Till alla öppensinnade människor: Fördjupa er i dessa så kallade ”konspirationsteorier” innan ni avfärdar dem!

 2. Uppskattar Petterssons sajt, utan att förhäva mig med superlativer, så är det en välbalanserad blogg, att inte alla kan få in, sina mindre väl uppbyggda åsikter, är helt förståeligt. Man måste dra en gräns nånstans.

 3. SVT visar ett Indien som indier inte vill bo i. Batra är försöksperson. Batra är halvindier och gift med fd moderatledare. Batra paras ihop med journalist som är ”vit utanpå men brun inuti” hon är nog miljöpartist. Vatten är viktigt. Slummen är äcklig men där bor många miljardärer enligt muslim. Batra tycker inte om slum. Batra är även besviken på det ekologiskt hållbara hemmet för de rika indierna för de har sex badrum. Han vill hellre bo hos journalisten för hon sparar på vatten. De bajsar tillsammans.

 4. Idag togs det bort ett inlägg angående ”Kultur” profilen, där jag antydde att kultur profilen hade tur att ha gift sig med rätt kvinna, fast jag valde att uttrycka mig på ett mer RUSTIKALT språkbruk. Då jag inte tillhör den ”förfinade” kultureliten. Använde jag mig av Kajsa Varg metoden ”Taga vad man haver” så att säga i brist på verbal finess Till mitt försvar vill jag framföra, efter allt jag är ju TYSK 😉 (med Svenska pass)

  Sen att bli upprörd över att Petersson rensa bland kommentarerna är väl inget att Öja sig för, Ha i minnet att bloggen heter Peterssons Blogg och inte Kurt eller Olles eller Svennes Blogg. Så allt sim skrivs på bloggen faller ändå tillbaks på Petersson
  Det stå fritt till va och en att börja en egen blogg om det inte passar på Peterssons Blogg

 5. Jag håller helt med helt herr Pettersson!

  Jag besöker bloggen med stort intresse i princip dagligen. Jag rebloggar en del särskilt intressanta artiklar på min än så länge nystartade, ganska okända blogg, vilket jag hoppas är okay.

  Det finns, enligt valresultatet runt 2 000 ganska förvirrade personer som kastade bort sin röst på NMR. S.k. ”nynazister”, som knappt kan sova p.g.a. sin paranoia för att allt är styrt av vissa grupper eller religioner…

  Jag tror inte de utgör något särskilt större hot mot det svenska samhället, som etablerad media gärna vill framstå det som. Då har vi betydligt värre saker att vara oroliga för, o det är t.o.m. inte töntarna i AFA eller autonoma grupper heller som ställer till terrorattentat. Nästan alla är medvetna om vilka som är de närmast potentiella terroristerna.

  Jag gav heller inte mycket för partiet ”Alternativ för Sverige”, men drar gränser vid länkar från min blogg där t.ex. Nya Tider är helt ok. Men länkar naturligtvis inte till några s.k. ”nynazister”.

  Jag hade nog inte själv passat in i deras ”fantasivärld”, p.g.a. av min biologi, o skrattar åt deras demonstrationer! Ger för den delen inte mycket för vänstern heller.

  Själv är jag mycket Israel-vänlig, då o då tycker jag Donald Trump är ganska vass o Putin kan också vara en fena.

  Vi går mot en kollaps, varenda jävel ser det, o vet vad det beror på, men ingen vågar säga nått (utom Pettersson o de flesta SD’are).

 6. Tänkvärda citat av Bertrand Russel…………..

  “Att tro att man vet, när man i verkligheten inte vet, är ett ödesdigert fel som vi alla är mycket benägna att begå. Om en åsikt, som är motsatt din egen, uppväcker din vrede, är detta ett tecken på att du i ditt undermedvetna har klart för dig att du inte har goda skäl att tänka som du gör.”

  “Flertalet av de största olyckor, som människan vållat sina likar, har inträffat på grund av att människorna känt sig alldeles säkra på någonting, som i verkligheten var oriktigt. Att veta sanningen är svårare än flertalet människor tror, och att handla med hänsynslös beslutsamhet i tro att sanningen är ett monopol för den egna sidan är att inbjuda till katastrof.”

  ” Felet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel”.

 7. Jag tycker dock inte att man ska underskatta konspirationsteorier i vårt genommanipulerade samhälle. Ett exempel är vår förra regering som tyckte många människor hade konspirationsteorier om invandring. Man tillochmed listade upp dom på regeringens hemsida. Är det någon som kommer ihåg hur många myter som till slut blev sanna?

 8. Stå på er Petterssons, jag ger skyhöga poäng till er för uppriktighet, flyt och mod. All info ni dagligen matar fram har det högsta läsvärde för mig.
  Till er som fått inlägg raderade: Svärmar av MSM journalister och olika vänster troll är dagligen på Petterssons och läser. Bara väntar på den minsta ursäkten att sätta dit sajten. Kan även ”bidra” själva med ett hatbudskap för att provocera fram repressalier. Därför måste en viss typ av inlägg tas bort. Elementary, Watson . . .

 9. Jag högaktar Pettersson för hans kloka, logiska, träffande kommentarer till varje grotesk, dum och sjuk handling eller uttalande i vårt land som kapades av kommunister under olika täckmantel.

 10. Det är inte lätt att vara ”alla” till lags Pettersson. Har en känsla av att dessa yngre (indoktrinerade) på båda sidor,blir allt aktivare.Speciellt nattetid då vanliga knegarna slutit ögonen,för att orka upp och skatteslava dagen därpå !

 11. Jag tycker att Pettersson är en ovanligt klok och balanserad person och läser med nöje bloggen.

Kommentera