Varför utvisas inte kulturprofilen?

BROTTSLIGHET. Kulturprofilen Jean-Claude Arnault dömdes häromdagen till två års fängelse för våldtäkt. Arnault åtalades för två fall av våldtäkt på samma kvinna under hösten och vintern 2011. Han fälls för det ena fallet och frias från den andra anklagelsen.

Kulturminister Alice Bah Kuhnke delar ut Nordstjärneorden till Jean-Claude Arnault, enligt vissa uppgifter var det inte populärt hos kung Carl Gustaf.

Arnault har under hela processen nekat till alla anklagelser mot honom. Hans advokat har tidigare meddelat att man tänker överklaga en fällande dom.
Åklagaren hade yrkat på tre års fängelse.

Anklagelserna mot Arnault utlöste den kris inom Svenska Akademien som fått som yttersta konsekvens att inget Nobelpris i litteratur delas ut i år.

-Pettersson undrar över några saker.

 • Arnault har anklagats i över 20 år utan att något hänt.
 • Arnault är fransk medborgare. Varför ingen utvisning?
 • År 2014 tilldelades Arnault medaljen Kungliga Nordstjärneorden, priset delas ut till bland annat utländska medborgare som gjort personliga insatser för Sverige och svenska intressen. Vem beslutade om detta?
 • 1997 skrev Expressen en stor artikel om Arnaults sextrakasserier, svenska akademin kände till detta men fortsatte betala bidrag till honom?

-Pettersson säger att detta är ännu et haveri för Sveriges politiska och kulturella elit…korruption, svågerpolitik, pengafiffel, brottslighet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

31 thoughts on “Varför utvisas inte kulturprofilen?

 1. Konstigt hur alla snackar om en skitstövel. Det här kan drabba alla män. Om 7 år gammalt ligg kan ge fängelse är männen ute på hal is. 7 väninnor vittnade! Fint och så bra.

 2. Jean-Claude Arnault tillhör den s.k. kultureliten och damerna har stått i kö för litet kuckelkuk med den fina man från Paris….Han fick in litet fransk kultur i den svenska kultureliten. De kvinnor som haft med honom att göra har ”frivilligt” ställt upp på litet hårda tag. Det är känt i dessa kretsar att han kört med s.k. ”tuffa tag” mot damerna och de har ändå frivilligt sökt kontakt med honom, antagligen för att de gillat att umgås i ”finare” kretsar….Garanterat blir han friad i Hovrätten för den påstådda ”våldtäkten” som helt säkert var frivillig sex!

 3. För helvete sluta kalla detta As för ”Kultur” profil eller klargör vilken kultur som avses. Hans kulturella bakgrund ha väl sina rötter i Mellan Östern, då han kommer från Marseille som skulle kunna jämföras med Malmö, så är jag inte förvånad alls.
  Som sjöman i Marseille ville man knappt gå i land, på kvällen vägrade Taxi att köra en tillbaks till hamnen genom Arab kvarteren.

 4. Det är fruktansvärt löjligt när han dagligen benämns kulturprofilen,
  ge karlen det namn han döpts till en gång, åter ett bevis på att
  kulturfjabbar tror att dom står på ett högre plan än andra dödliga.
  Skulle inte förvåna ifall hela kultureliten består av fisförnäma Liberaler dom brukar ha lätt för att sätta näsan högt, UTAN ANLEDNING!

 5. Vilket dravel. Behöver vi vanliga svenskar som går på gator och torg vara rädda för JCA? Fokusera istället på mena-patrasket som trakasserar befolkningen i stort sätt på varje ort numera.
  Låt den gamla snuskhummern vara ifred.
  Sila mygg och svälja kameler var det här..

 6. Varför utvisas inte den där s.k kulturprofilen ?
  Därför att han ingår i familjen är en av etablissemangets syltryggar.
  2 patetiska år fick kulturprofilen och är ute efter lite drygt 1 år, hur många år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell hade en s.k vanlig Svensson fått för samma brott ?

 7. Men filmad gruppvåldtäkt ger inget straff, och påstådd våldtäkt ger två år.
  Något är snett i svensk rättsröta.

 8. Om en sådan person kallas för ”Kultur” profilen kan dom stoppa sin kultur långt upp i R……..
  Dags att man röja upp i den självutnämnda ”kultur eliten”, där några muppar inbillar sig att de är en elit. Vi behöver en Kultur revolution I Sverige.

 9. Man vet inte om honom vem han egentligen är, bara att han är från Marseille och kom till Sverige på 60talet och jobbade som flottare. Ingenting om han hade någon utbildning eller yrke när han hade invandrat eller om han skaffade ett sådant senare.
  Nä, Marseille är inte precis kulturelitens stad – det är en sunkig, brottslig invandrarstad full av slumkvarter. Hur var det möjlig att en sådan outbildad, simpel person klättrade upp till den högsta toppen i Sverige, tilldelades den kungliga medaljen, lyckades förstöra den prominenta Svenska Akademien och underminera det respektabla Nobelpriset? Vem är ansvarig för detta?!

 10. Utvisning är väl knappast möjligt när han är gift och etablerad i Sverige sedan Hedenhös.
  Intressant det med orden och Alice Bah Khunke vill man va fräck kan man undra på vilka grunder han fick den om det var efter väl förättat värv i akademins lägenhet?
  Man kan också jämföra med om en SDare hade delat ut Nordstjärneorden till kulturprofilen. Han hade säkert fått löpa gatlopp i media. Det händer aldrig de oberörbara (MP) hur mycket idioti de vräker ur sig.

  • Fotot är extremt avtändande. Kanske för att man vet vilket slugt ondsint väsen som döljs bakom ”Frankensteins brud”-frisyren

 11. Det riskerar dessutom att allvarligt skada Sverigebilden, så det näst bästa är att vända blad och tala om alla framgångar på sistone .

 12. Nobelpriset har nu kultureliten lyckats med att devalvera till noll och intet.
  Tydligen så har man även lyckats med att devalvera Nordstjärneorden till en liten plåtbit?
  Vad i h-e håller nomenklaturan på med?
  Sverige blir för varje dag mer och mer likt en bananrepublik!

  • Ja för fanken, man ska inte sätta på batiktanter som trånar, då ska man dras i skiten…även om det skedde för 7 år sen.!!!

 13. Dekadensen bara fortskrider i Absurdistan, saxat från SDS. (artikeln är låst)

  ”En man kan bli Malmö Lucia
  Malmö stad har öppnat nomineringarna till Malmö Lucia 2018. Både män och kvinnor är välkomna. Juryn bryr sig inte om sökandes sångröst – och vill inte se några bilder innan luciakandidater väljs ut till intervjuer.”

 14. Bollibompa fröken gav sig rätten att dela ut ordnar… o då hon tillhör Tok&Hittepå partiet MP så kan hon göra lite som hon tycker.

Kommentera