Kan vi lita på att S, Karin Pettersson, Aftonbladet och Schibsted vill oss väl?


MEDIA. Karin Pettersson är kolumnist på Aftonbladet, tidigare politisk chefredaktör på samma tidning, numera direktör hos Schibsted Media Group. Pettersson har varit politiskt aktiv hos S, har gjort praktik på FN-högkvarteret i New York, och var efter det tal- och brevskrivare till handelsminister Leif Pagrotsky (S).

Karin Pettersson har varit kommunikationschef hos Socialdemokratiska partiet. Hon har varit socialdemokratisk politiskt sakkunnig på Finansdepartementet åt Bosse Ringholm (S) och Pär Nuder (S).

-Pettersson tror inte Karin Pettersson är ond, men kan vi lita på att S, Karin, Aftonbladet och Schibsted Media vill oss väl?

 

Twitter 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


11 responses to “Kan vi lita på att S, Karin Pettersson, Aftonbladet och Schibsted vill oss väl?

 • Kenth Andersson

  Lita på ?
  SVAR NEJ !!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå vem man kan lita på…………

  ”Ibland misstänker jag att många av de samhällskonflikter som debatteras i dag faktiskt inte alls handlar enbart om moral, ideologi och rena idékonflikter, utan om en oro att förlora det egna arbetet”, skriver Malcom Kyeyune.

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/en-macka-forkladd-till-moralkaka-24138

  Gilla

 • Stenbock

  De får nog räkna med lönedumpningar i världsklass… Nästan inte en vecka i Brandenburg,utan att det förekommer strejker. Men OK vill man nu samarbeta med Soros och andra börshajar, i de småorter de valt ut i Abzurdien så önska jag alla lycka till.
  De lär får veta hur det tvingas stressa till låg lön ! Och passar inte arbetstakten skatteslavarna,som sker via klockan,blir de sparkade…
  Kanske ytterligare ett steg i mångkulturell riktning ?

  Gilla

 • El gringo

  Kan hända att de flesta Vill oss väl, men ytterst få av dem verkar förstå att de inte gör oss väl. Detta för att de inte tycks fatta hur allt hänger ihop, varför det är krig på vissa ställen och varför flyktingströmmar skapas medvetet och drar med sig mångfalt flera lyxmigranter. Förstår de dock detta, då är det ren ondska det är frågan om!

  Gilla

 • Billy Boy

  Amazon växer i rekordfart – nu bygger nätjätten serverhallar i Katrineholm, Eskilstuna och Västerås.

  Göran Dahlström (S) i Katrineholm säger ”Vi har affärer ihop med världens rikaste man i lilla Katrineholm det är klart att det är roligt”

  Starta videon på länken nedan och se bl a information om Amazons affärskoncept.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/amazon-vaxer-i-rekordfart-nu-bygger-natjatten-i-sverige

  Kommunstyrlseordförandena …

  Göran Dahlström (S) i Katrineholm,
  Jimmy Jansson (S) i Eskilstuna
  och
  Anders Teljebäck (S) i Västerås

  … verkar vara nöjda och ingen av sossarna säger något om att Amazon inte skulle gå att lita på till skillnad från Karin Pettersson(S) farhågor.

  Amazon och Facebook – Vi kan inte lita på att de vill oss väl

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/xRk6zn/nej-amazon-ar-inte-onda–men-vi-kan-inte-lita-pa-att-de-vill-oss-val

  Gilla

 • Jack

  Det slog mig när jag läste om konspirationsteorier att media försöker smeta på oss svenskar att det är normalt i vårt samhälle med skjutningar, gruppvåldtäkter och all annan skit som ”flyktingarna” tagit med sig till Sverige genom att aldrig skriva om nationalitet.
  Jag tycker Pettersson är hederligare som skriver var de kriminella kommer ifrån. Det ger oss svenskar möjlighet att behålla hoppet om det goda Sverige och förstå att de flesta som håller på med grov kriminalitet är de som inte kommer härifrån.

  Gilla

  • Realist

   Skulle vara en dag när ”solen går upp i vedlådan” när media (SR, SVT och de övriga skattefinansierade media) skriver om brottslingar som begår brott mot svenskabefolkningen utan att ”visa” tydliga bilder på de som begår brotten.
   Eller måste ”efterlyst” göra sorteringen tillsammans med polisen för att de som känner brottslingen ska kunna kontakta polisen (göra polisens arbete) ???
   Jag tycker att polisen alltid ska gå ut med bilder på alla brottslingar så de omgående får de vitala uppgifterna som man behöver från de som sett brottet och känner igen brottslingen !!!
   Svårare än så är det inte !

   Gilla

 • Mike E

  Ja, det kommer från en nolla på den värsta och lögnaktiga mediaaktören i Sverige, Aftonbladet! Motbjudande.
  Svenska MSM-journalister är inte reportrar längre, de är aktivister. Och De är helt övervägande irrationella, emotionella och okunniga vänsterideologer. De är murvlar.

  Gilla

 • Tony

  Det gamla talesättet att”Lita aldrig på en Sosse” gäller
  i allra högsta grad än. När dom har en ledare som bryter
  alla vallöfte utom skattehöjningar är inget att luta sig emot!

  Gilla

 • ossie

  Brukade vara med i nyhetspanelen då och då för några år sen. Kräkte ur sig ganska vidriga åsikter antisvenska. En typisk sosse av idag.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Bra fråga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: