Interpol: ”18-årig” afghan som söker gymnasieasyl i Sverige är 26-årig sexförbrytare


BROTTSLIGHET. Igår dömdes den 26-årige afghanen Ali Saleh Ali för bland annat en grov våldtäkt som begicks på en thaimassagesalong i Malmö 2015. Rubriken syftar dock inte på honom.

Utredningen gällande Ali kunde återupptas tack vare DNA-prov från en nylig utredning i Göteborg, där han och tre andra afghaner 2018-08-31 dömdes för obehörigt tillträde till skyddsobjekt. De hade tagit sig in på Göteborgs hamnområde, enligt egna uppgifter för att ta sig ombord på ett fartyg och lämna landet.

Alla fyra är asylsökande. Ali kom till Sverige 2011, fick avslag 2012, höll sig gömd i fem år och ansökte på nytt 2017-01-27. I augusti hade ännu inget beslut fattats. Är analfabet, kan ingen svenska och har bott i Iran i fem år. En av de övriga kom som ensamkommande från Pakistan 2015 och en tredje sökte asyl i mars 2018 som vuxen.

Och så är det den fjärde, Abdul Khan. Om honom kan man i domen läsa följande;

Abdul Khan har uppgett sig vara 18 år men är enligt uppgifter från Interpol dömd i Norge den 8 oktober 2013 för sexuellt umgänge med barn till fängelse i tio månader. Hans namn hade då angetts vara Abdul Hussain Hussaini, född den 2 februari 1992.

I ett yttrande från Frivården framkommer att Khan bor i Oxie och går på Norra Sorgenfri Gymnasium i Malmö. Han ska ha kommit till Sverige för tre år sedan – och ansöker om uppehållstillstånd enligt gymnasielagen. Han saknar resehandlingar och inga uppgifter finns i belastningsregistret. Det framgår för övrigt inte om han styrkt sin identitet i Norge, eller om även den åldern är en ren spekulation.

Flertalet gammelmedia har rapporterat om våldtäktsmålet i Malmö och gärningsmannens koppling till domen i Göteborg. Jag utgår ifrån att flertalet journalister har läst domen ifråga.

Så vitt jag kan se har ingen rapporterat om detta.

Det är helt uppenbart att problemen med kriminella, illegala afghaner inte är någon ny företeelse för den senaste mandatperioden. Detta har pågått även under alliansens tid vid makten. Trots detta, trots all fakta som våra politiker har tillgång till – så röstade man igenom gymnasielagen, med allt vad det innebär för de riktiga ungdomar, som vistas i gymnasiemiljö.

Göteborg Tingsrätt B 10922-18

-Pettersson tackar MB för detta och vill påminna om att ingen, noll, zero, nada av de 9000 afghanerna som från början omfattades av gymnasieamnestin har haft giltiga ID-handlingar att visa. Nu är de nästan 11.000 men jag tror inte det är annorlunda.

Alla tabbar sina handlingar men ingen tabbar sin mobil och att beslagta mobilerna för att kolla upp de ljugande männens kontakter verkar för enkelt för svenska myndigheter att komma på…

Hade vi följt lagen och behandlat alla lika hade problemet med de 9000 afghanerna inte funnits. 9000 är c:a och det kan vara några enstaka med annat medborgarskap.

När är det nog!!!

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
 • Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
 • Varför inte följa Sveriges lagar?

Merit Wager Twitter


15 responses to “Interpol: ”18-årig” afghan som söker gymnasieasyl i Sverige är 26-årig sexförbrytare

 • Butterfly vings

  Lort sverige 2.0

  Gilla

 • Joy

  Jag saknar ord för vanvettet!

  Gilla

 • El gringo

  I ”sverige” är han 18 och heter si, i Norge är han 26 år och dömd pedofil, och heter så. Frågan är vad, och vem, och hur gammal, är han i verkligheten?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Så har det hänt.
  S och Mp m fl ville agera humanitär stormakt. Vara det ledande världssamvetet. Der goda exemplet.

  De missade dock att de inte hade det som uppgift. Deras uppgift vara att representera folket. Folket står inte bakom de storvuxna planerna.

  Så inte nog med att politikerna har misslyckats med att genomföra den politik de haft mandat för. Den som de har genomfört i stället har de inte haft mandat för och inte heller lyckats med.

  Inför världen är nu resultatet uppenbart. Sverige som politikerna skapat under de senaste mandatperioden – är det dåliga exemplet. Det som ingen vill ska hända det egna landet. Dessa politiker är fullständigt misslyckade.

  De har inte lyckats representera folket och genomföra avsedd politik.
  De har ibte lyckats heller med sin egen agenda att vara det goda exemplet.
  De har inte heller lyckats vara till nytta gentemot världsmedborgare. Man har fördelat medel som kunde hjälp många människor på ett sätt som i stället hjälper (?) ett fåtal relativt sett.

  Dessa människor som skött sig så illa har en annan egenskap också. De saknar fullständigt förmåga att idka självkritik.

  Dessa människor söker fortfarande efter de applåder de förväntar sig men aldrig kommer att få.

  Nu har man även lyckats att för flera miljarder generera en ny grupp hemlösa i samhället. Grattis era jävla knäppskallar!

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Det många människor inte fattar är att det första S + MP gjorde efter tagit makten 2014 var, att förbereda landet för en massinvasion av aldrig skådat slag.

   En hemlig asylgrupp presenterades sedan i Di i januari 2015.

   https://www.di.se/di/artiklar/2015/1/31/har-ar-regeringens-hemliga-asylgrupp-2/?share=9FC5741B79DAE55ECF3A3EF09F272963

   Där står det vad dom hade kokat ihop för galna planer:

   ”Också regeringen har en arbetsgrupp under namnet Mottagande och etablering för att rusta Sverige för att ta emot 400.000 asylsökande, varav 130.000 barn, de närmaste fem åren.”

   Nu haver 4 år gått, och det gick exakt som planerat, 400 000 röstboskap och bidragstagare har packats in i vårt land.

   Resultatet ser vi dagligen på våra gator och torg, knappt en Svensk ute dagtid på vardagar, alla är på sina arbeten för att under sitt liv försörja miljoner bidragstagare.

   Detta utan att själva få något tillbaka på alla inbetalda skatter och avgifter.

   Och 80% av folket kan inte få nog av detta, utan önskar att ytterligare några miljoner packas in i landet dom närmaste få åren.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Det hade varit intressant att följa statistik från de länder där dessa människor kommit från.

  Rimligtvis borde brottsligheten ha minskat i deras hemländer när de försvunnit ur landet? Eller har de inte ”kunnat blomma ut i sina sexuella preferenser” därför att deras hemländers lagstiftning faktiskt hindrat dem? Risken att straffas med kanske dödsstraff har vägt för tungt? Medan här får de vatten och bröd. Eller vänta – näringsrika måltider och full service dygnet runt och kanske en liten slant också?

  Någonstans borde denna tillrinning av våldsstyrda människor också minska i motsvarande omfattning? Tänker de ansvariga i deras hemländer: åh vad skönt nu kan ni som tror att det är så lätt med dessa idioter få ta hand om dem ett tag? Eller tänker de att nu ska ni få se vad det kostar samhället med dessa våldsförhärligade människor? Eller tänker de att vad skönt att vi slipper – nu kan vi bygga upp ekonomin och skapa fred?

  Politiker jävla som drar hit all världens våldsverkare. Reinfeldt är den störste idioten av dem alla. Nu ingår han i nån konstellation som skall vara ett ansikte utåt för trygghetsskapande I deformation typ. Fingertoppskänsla har de inte. Är de nervsnittade?

  Gilla

 • Onkel Björn

  Man kan inte längre vara stolt och kalla sig Svensk med sådana företrädare som vi har och har haft allt för lång tid nu.

  Och när polisens huvudskyddsombud hos gränspolisen går ut och kritiserar den egna organisationen för det bedrövliga gränsskyddet avsätts han. Demokrati ? Högt i tak ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Då har han ju kommit helt rätt, till dårhuset och de kriminellas paradis Sverige !

  Gilla

 • Realist

  Mest sorgligt att inte SR, SVT eller mainstream media rapporterar om detta !!!!
  Undrar varför inte ????

  Gilla

 • Mike E

  Sverige förtjänar inte att överleva.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Bums

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Det är för sorgligt. Det finn ingen land i världen som släpper in folk utan någon som helst id handlingar utom Sverige. Ut med dom ,ta bort gymnasie lagen ,vakna Sverige.Skicka hem dom ,tillbaka till Iran eller Afganistan eller var dom hör hemma.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Sverige kommer inte att skicka tillbaka någon, en eventuell återvandringspolitik är efter valet 2018 begravd fyra år framåt, nu har 7 klövern åter makten och precis som förut så kommer det fortfarande bara finnas en väg in till Sverige och ingen väg ut !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: