95.766 uppehållstillstånd beviljade till och med september!!!

INVANDRING. Efter bara 9 månader 2018 rapporterade Migrationsverket måndagen den 1 oktober att man har beviljat 95.766 uppehållstillstånd varav 58.381 asylflyktingar och anhöriga (14.970 asylflyktingar och 43.411 anhöriga) !!

• 95.766 individer motsvarar t ex 1 st Södertälje eller 1 st Halmstad eller 1 st Gävle eller 1 st Sundsvall i befolkning…

• 58.381 st asylflyktingar och anhöriga motsvarar t ex 1 st Falun eller 1 st Trollhättan eller 1 st Skövde eller 1 st Gotland eller 1 st Norrtälje eller 2 st Ronneby eller 2 st Ystad eller drygt 2 st Bollnäs i befolkning..

• Om man fortsätter att bevilja uppehållstillstånd i samma takt som hittills under 2018 så landar vi på ca 95.766 x (365 dgr / 273 dgr) = 128.039 individer varav ca 58.381 x (365 dgr / 273 dgr) = 78.055 flyktingar & anhöriga…

• Vi går således mot ytterligare ett invandringsrekord!

• Bara 1 av 9 uppehållstillstånd har varit till arbetskraftsinvandrare sedan 1980…

• Drygt 6 av 9 beviljade uppehållstillstånd har varit till flyktingar & anhöriga sedan 1980…

• 58,9% (1.410.972 av totalt 2.394.850 uppehållstillstånd) sedan 1980 är beviljade fr o m 2006….

Men…det här är inget som DÖ-partierna bryr sig om längre…??

– Pettersson undrar: när tar den vansinniga invandringen med dess stora, tunga försörjningsbörda slut???

Tänk också på att de som just nu förhandlar om regeringsmakten och vägrar samtala med SD kallar detta “EU:s absoluta miniminivå”,
”En stram invandringspolitik”, ”Ordning och reda i flyktingpolitiken”

Räcker det inte med lögner snart?

Källor:
Länk 1. Migrationsverket statistik. Beviljade Uppehållstillstånd t o m september 2018. https://www.migrationsverket.se/download/18.4cb46070161462db113174/1538462971936/Beviljade_uppehållstillstånd_2018.pdf

Länk 2. Migrationsverket statistik. Beviljade uppehållstillstånd 1980-2017. https://www.migrationsverket.se/download/18.c861a2c162e2ba0298691/1526641489990/Beviljade%20uppehållstillstånd%201980-2017.pdf

Länk 3. Migrationsverkets statistik. Beviljade uppehållstillstånd 2009-2017. https://www.migrationsverket.se/download/18.4a5a58d51602d141cf4e84/1515067343329/Beviljade%20uppehållstillstånd%202009-2017.pdf

Björn Olanders

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

62 thoughts on “95.766 uppehållstillstånd beviljade till och med september!!!

 1. Lite reflektioner om en dag i en stad i Sverige 2018.

  Jag besökte en av stadens apotek i dag.
  I de 4 kassorna var det 4 utländska biträden,en med slöja, en annan med turban.
  Sedan en tur till Willys för att köpa det vardagliga och det var bara invandrare som handlade och de flesta bakom kassorna var invandrare.
  Slöja på den ena kvinnan och även om det inte var nån kö där så vägrar jag låta henne expediera mig så gick vidare till en asiatisk tjej,koreanska i en annan kassa och det var okej.

  Sedan på Ikea var det 2 kassor,i en av dem satt en kolsvart man, i den andre satt en kvinna med slöja.
  Suck. Ingvar Kamprad.. var är du nu när man behöver dig?

  På biblioteket sedan fortsatte spektaklet med folkutbytet.
  Nästan bara negresser,mulatter och afghaner.Och en och annan iranier
  På skolan jag gick förbi var det mest utländska barn jag såg (läs afrikabarn i detta fallet)
  .
  Men värst var det på skattemyndigheten där jag behövde göra ett ärende
  dem samsas med arbetsförmedling och försäkringskassan i samma lokaler.
  Det var otäckt på riktigt.När en äldre ensam svensk kvinna gick var jag den enda vita svensken kvar.

  Överallt barnvagnar med små krulliga negressbarn och mammor med slöja och huckle och några hade heltäckande alltså niqab.
  okänt språk babblades i lokalerna överallt.

  Säkert 25 stycken och jag var just då enda vite medborgare.
  Det är helt sjukt vad som sker.
  Det som slår mig mest och är det bedrövligaste i all jämmerdal som heter Sverige är att det såg inte ut så här för ens 7-8 år sedan,och absolut inte för 20 år sedan. Visst var det invandrare då också men inte av denna sort

  Det jag åsyftar är alla somalier (tippar att de är mest därifrån) det var inte så många niqabs förr,det har eskalerat något alldeles grymt sista åren med dessa framtida hjärnforskare och nobelpristagare.

  Vart är detta på väg? Varför låter vi det ske? Sparka ut invandrarna säger en del, visst, dem som inte sköter sig ska ut,
  men först och främst ,sparka regeringen och resten av 7klövern all världens väg och sätt dem i husarrest. Det är dem som låter detta ske.
  Om 10 år är vi i minoritet garanterat om detta inte stoppas,med tanke på alla barn dessa ynglar av sig.

  • Du vet väl att minoriteter är skyddade, och kan säga precis vad som helst om allt, utan att angripas för det. Tänk bara på titeln “sameblod”. Hade det varit vi, hade vi åkt i fängelse på många år.

   Jo, Hitler lyckades nästa ta kål på judarna. Etablissemanget idag går i hans fotspår, gällande oss europé er.

   Utrotning av ett folk, kan ske på många olika sätt. Men det är SAMMA utrotning till sist ändå.

 2. 99.7 % arbetslöshet bland de 160 000 asylsökarna år 2015, helmörkat av SR och SVT
  (kanske de ca 417 som troligen hade skattebefriade nystartsjobb hade praktik på P3 och Barnkanalen?)

 3. Vad händer med de som röstat för sönderfallet, flera och grova brott samt önskan om islamiseringen av Sverige, när Sverige ha fallit!?

  Att Sverige kommer falla, är helt klart….sen att förståndet att inse detta, inte når fram till de sjuka i samhället, det är som det är.

  Ta era nära och kära, och börja planera flytten ifrån dettta sönderfall, innan ni blir kulturberikade och skatterna är 100%.
  Flytten måste ske fort, för sönderfallet sker i fruktansvärd fart.
  VILL NI VARA KVAR OCH BIDRA TILL SÖNDERFALLET, OCH ISLAMISERINGEN AV DIG OCH DIN FAMILJ.
  De ”otrogna” har de en lösning för. 👎🏽

 4. Ett skrämmande antal – gränsen är uppenbarligen inte stängd. Men vad är egentligen EUs miniminivå?
  Jag befann mig nyligen i stadens centrala delar härom kvällen, för första gången på flera år. Horder av högljudda afrikaner och skäggiga raketforskare fanns överallt. Ingen polis inom synhåll. Jag kände mig verkligen inte trygg.
  Vad gör politikerna? Käbblar om vem som skall bli statsminister istället för att göra något åt de problem som finns.
  Sjuklövern importerar massvis med framtida sosseväljare. Det kommer att på sikt öka sossarnas inflytande. M borde i förening med SD och KD verka för att stoppa den ohämmade invandringen.
  Sossarna är säkert glada för den ökande mängden sympatisörer – men vad händer i framtiden då invandrarna bildar egna partier och därigenom få ett ökat inflytande. Moskéer med böneutrop i alla större städer, barnäktenskap,
  fri invandring och allt fler utanförskapsområden? Kommer S att styra landet med aktivt stöd från muslimska partier? Frågor som den sovande ursprungsbefolkningen borde fundera över.
  Jag är rädd för framtiden.

 5. Vad var Hitlers förintelseläger mot dagens invandring.

  Palestina får ha sin självhävdande rasism gentemot sin nypalestinsinvandring från Israel, och bli accepterade av vänstern för detta. MEN INTE VI. Då är det plötsligt fel att hävda sitt folk.

  I vissa fall, väljer vänstern rasism som acceptabelt, så länge det subjektivt gynnar deras ideologi och intentioner. MAN ÄR INTE EMOT RASISM! Man är emot den rasism som missgynnar vänsterns totalitära socialistnazistmakt, det är det enda!

 6. Om 4 år är det val igen, då vet alla hur SD mår och har lyckats efter valet 2018 !

 7. Detta innebär att en jävla massa pengar måste läggas på dessa lycksökare samt att sjukvården;Polisen,äldreomsorgen,skolan och tryggheten blir drabbad ännu mer tack vare dessa naiva politiker som sitter vid makten. man kan se detta redan på att det inte finns några tider att få på vissa vårdcentraler och mina vuxna barn inte kommer att få någon hyresrätt fastän att dom stått i bostadskö i 7 år. 🙁

 8. När ska detta vansinne ta slut, kakan är redan uppäten.
  det finns inte mer.

 9. Vilka kategorier har slagits samman för att få siffran 43411 och med vilken motivering? Är inte kritisk, bara nyfiken.

  • Den siffran gäller antalet anhöriga som fått uppehållstillstånd hittills i år.
   Eftersom antalet asylflyktingar minskat rejält till 14.970 hittills kommer även antalet anhöriginvandrare successivt minska efter hand.

   Varför det då i rubriken står 95.766 uppehållstillstånd i år får du läsa dig till så fastnar det bättre. Om jag skriver svaret så ignoreras det, samtidigt som man placerar dit ett antal nedåttummar .

   • Tack för svar Mia

    Jag har läst rapporten som siffrorna grundas på (“Beviljade uppehållstillstånd 2018” från Migrationsverket). Dock förstår jag inte vilka kategorier som slagits ihop för att få siffran 43 411 personer. Det finns en kategori kallad “anknytning” som grund, men den utgörs “bara” av 33 755 personer, så jag funderar på vilken kategori de övriga 10 000 personerna kommer ifrån.

 10. Också Hitler bedrev samma invandringspolitik i Europa. Av sig själv, och sina nazister. Quissling i Norge var ett föredöme gällande välkomnande invandring av terrorister och förtryckare. Han hade samma öppna politik gentemot tyskarna, som dagens styren har gentemot islamisterna. Och resultatet är detsamma, till alla pöpelelitmakthavares belåtenhet. För vill de nåt annat än att fördärva Europa va, precis exaktemente som Hitler.

 11. Fatta vilken lögnaktig och ond regim vi har, som ljuger folket rakt upp i ansiktet först att gränserna varit stängda sedan slutet på 2015 och sedan att vi ligger på den sk “EUs miniminivå”.
  Synd att så stor del av Svenskarna knappt vågar ta del av eller känner till våra verkligt fria medier.

  • Stefan Löfven, Ygeman och gänget är psykopater.

   Hur kan annars en normal vettig människa stå och ljuga gång på gång, år efter år alla miljoner människor rakt i ansiktet.

   Om jag skulle konsekvent ljuga lika mycket som våra politiker, skulle jag inte han några vänner, och ingen skulle lita på mig.

   Bara psykopater klarar av att göra detta konststycke.

 12. 28 inlägg hittills. Bra, det betyder att ämnet engagerar. Men säg mig någon, när blir ni arga på riktigt? Maken på mesiga, fluffiga, försiktiga fördömmanden skulle man leta efter. Är det ni jag passerar dagligen på gatan? Vem av er skulle gå emellan om jag blir nedslagen av några pensionsräddare?
  Jag snart stämplar ut och går i pensioon. Var som helst men inte här. .

 13. Antalet asylflyktingar som kommit under året är 14.970, alltså betydligt färre än tidigare.
  De anhöriga är 43.411 , varav de flesta tydligen är anhöriga till de som kommit tidigare.
  Det blir ganska vilseledande att då skriva att 95.766 ansökningar
  beviljats genom att man då tar med studerande, adoptivbarn, företagare, gästforskare och allt vad det är.

  58381 beviljade tillstånd ska det vara i rubriken.

  • Det ska nu efter 40 år av totalt okontrollerad massinvandring naturligtvis råda en nollvision, INGEN ska in i Sverige bara en enorm återvandring ska gälla men vilket tyvärr aldrig kommer att bli verklighet efter valresultat 2018!
   Tack 82:an.

  • Mia : Eftersom de som du och andra naivister kallar FLYKTINGAR, bara utgör c:a 2,6% av de som tar sig hit, måste ju underlaget för den matematiska ekvationen bli mångdubbelt högre. På min räknare blev det 575 769 st. lycksökare. Men det är ju en gammal räknemaskin , förstås. Använd rätt terminologi, så blir resonemanget kanske nästan på gränsen till trovärdigt. Eller kanske inte…

 14. Inte märkligt Kronan fortsätter sjunka i värde….Allt fler parasiter samtidigt som våra egna duktiga går bort ! Också ett system att införa Orientens levnadsstil. 🙁 ;(

 15. Fram till 2021 har det ju lovats 500 000 nya…. Framförallt familjeåterförening. Jag tycker att familjeåterföreningen borde ske i Teheran. Tänk hur många flygresor som inte behöver göras om 70000 flyger till Iran istallet för 500 000 från Iran. Undrar om MP hoppar på dessa tankar

 16. Europas miniminivå är verkligen superfake news.
  Om man ser till cirkusen i riksdagen nu så tyder allt på att hoppet är ute för Sverige. Inga diskussioner om sakpolitik utan ett moraliskt nedslående shackrande om maktpositioner bara.
  Att man till varje pris ska hålla SD utanför all makt tyder på att man inte bryr sig om hur det går för Sverige.

  • Om man ser till vilken sorts politik som 7-klövern praktiserar i dag så ser man ganska snabbt att det inte är SD som dom är arga på utan det är det faktum att SD har Sveriges i särklass bästa debattör som ingen annan klarar av att bryta ner och det är det som 7-klövern är frustrerade över. Jag menar förstås Jimmie Åkesson.
   Kan dom bara bli av med honom så är SD nog hjärtligt välkommna in i finrummet.
   Det är alltså J.Å. som dom är ilskna på inte hans politik.

 17. Hur får dessa 95.766 pengar jobbar dom?Är det våra pensionärs räddare o välfärds räddare?

  • Vi har sååååååå låga födslotal att vi behöver invandrare för att klara framtida pensioner……..Den var det långe sedan vi hörde

 18. Nu är i och för sig anledningen till mitt SD motstånd ideologiskt. Men här gjorde SD en stor missbedömning i valrörelsen. SD hade ändå tillgång till debatter och i viss mån till media. De borde ha trummat in att massinvandringen fortfarande pågår. Det misslyckandet kostade troligtvis dem fem procent i valet.

  • Martina
   Problemet för Jimmie Åkesson är att Annie Lööf slår näven i bordet och sedan så hänger SVT och övrig media på och misstolkar samt vevar sina floskler utan möjlighet till försvar.
   Flyktingaktivisterna har makten i medierna särskilt i SVT och SR och styr agendan.

   • Åkesson hade ett antal debatter där han kunde hamrat in statistik. SD är slut.

  • Ja detta var väldigt konstigt….Det var ju en del debatt om nivåer, runt 20000 nämndes…Undrar om inte JÅ och kompisarna missat detta

  • Det beror nog på att i de fåtal debatter dom får vara med i så får dom mycket mindre tid att tala på och i den 7-klöverstyrda tidningsvärlden har dom knappast någon chans alls att göra sig hörda utan att bli belagda med diverse lögner.

   • Det är möjligt. Och om Åkesson hade rabblat statistik varje gång han fick ordet så hade han kunnat framstå som konstig och apart. Jag tror ändå att det var ett misstag men lätt att vara efterklok.

  • Jag tyckte nog SD försökte tala om att massinvandringen fortfarande pågår, men de försökte också komma ifrån stämpeln som enfrågeparti.

   AFS trummande dock på om massinvandring och återvandring, det verkar inte har varit så lyckat heller utan kan närmast beskrivas som en katastrof med 20.000 röster efter att Kasselstrand i princip lovat riksdagsplatser.

   NMR, fick ihop 2000 röster och jag trodde inte det fanns så många idioter i landet.

   • AFS erkänner att det finns en svensk etnicitet och vill verka för att det fortfarande ska finnas det. Medan SD tänker använda staten för att utrota den svenska etniciteten. Med sin vidriga medborgarplikt där de tänker tvinga unga svenska kvinnor att bo med invandrare.
    Om det bara finns 20 000 svenskar som vill att vi ska fortsätta finnas till så är det 20 000 vi har att jobba med 🙂 Det finns oavsett ingen politisk lösning på situationen i sverige. Och SDs ideologi är nattsvart ondska.

    Hursomhelst så minns jag SD från förr. När de kunde hamra in statistik och inte bad om ursäkt för sig. Åkesson struntade helt i det i debatterna, vilket jag tror var ett misstag. Men lätt att vara efterklok. Och mitt motstånd mot SD beror inte på att de kanske gjorde ett taktiskt misstag. Det beror på att SD tänker utrota svenskarna.

   • Pettersson:
    Säger som den som förvånat såg Östersjön för första gång….
    “Oh så möd vann” ! Varpå kompisen som bodde vid kusten svarade, “Å då e de endast de övaste du kan se” !

   • @Stenbock
    Precis! Sluta att bara titta på ytan! Läs för sjutton vad SD skriver i sina dokument och dra för tusan slutsater av vad antirasism+förnekande av svensk etnicitet+assimilation+hämningslös tro på staten innebär?

  • Nu skall ni ju vara medvetna om att det är bara asylinvandringen som redovisas. Den resterande illegala invandringen som är minst lika stor och farligare finns inte med i någon statestik.

 19. Vansinnesinvandringen kommar aldrig att ta slut så länge de mångmiljonskaror av indoktrinerat, manipulerat och hjärntvättat folk röstar på 7klövern!

 20. Samhället är inte dimensionerat för att kunna ta emot så mycket människor år efter år. Det borde väl alla förstå.

 21. JA och ännu fattigare kommer fattigpensionären.
  Då saknas det pengar helt plötsligt.

 22. Jaha och i vårt östra grannland Finland har det under samma tidsrymd beviljats ca 2200 , men javisst vi är en superekonomi vi har ju råd . Är det inte någon vettig politiker som kan sätta stopp för detta vansinne som pågår i vårat land .

  • Jodå det finns det men den personen motarbetas hela tiden av Samtliga andra politiker och deras väljare samt alla journalister i Sverige
   Men har har många anhängare här hos Pettersson och många talar om inbördeskrig men ingen gör någonting, inte ens de själva.
   Jag ställer gärna upp på att återbörda de 95% som inte har här att göra, men jag gör det inte ensam.
   Vi måste gå samman för att få till någon förändring men jag vet inte hur vi skall göra detta.
   Det måste väl finnas någon vettig människa där ute som är duktig på att organisera som kan ta tag i detta.

 23. Förstår inte alla att politiker och myndigheter tappat greppet?
  Vid nästa lågkonjunktur kommer de verkliga problemen.

  • Nä, de flesta människor inser inte vidden av problemet. De tror att ” allt ordnar sig”. För det är vad de VILL tro.
   Om de tänker överhuvudtaget.

 24. Har sedan länge kommit fram till att Stefan Löfvén är en psykopat.

  Så enligt han själv ljuger han inte, för det anser inte psykopater själva att dom gör.

  Det är därför han kan stå med helt neutralt ansikte, och blåljuga gång p¨å gång under bästa sändningstid.

  Stackars oss normala människor, som fått ett sådant monster som han som statschef.

  Men vi är snart utrotade och bortglömda, bara gå ut i närmaste stad mitt på dagen en vardag, inte så många längre du möter som är Svenskar.

 25. “Hur trovärdiga är de etablerade partiernas försäkringar och bedyranden om det omöjliga i att återgå till ”den generösa svenska invandrings- och flyktingpolitiken”?”
  Vill du läsa mer? Läs Samtiden.
  – Bör inte Sverige följa Theresa Mays förslag om att endast bevilja uppehållstillstånd efter kompetens?
  – I övrigt har Pettersson mycket hög trovärdighet.

  https://samtiden.nu/2018/10/ater-till-massinvandring

 26. Någon som minns regelverket kring TUP, och PUT enligt senaste bestämmelser, samt uppehälle utan dessa.

 27. Pettersson undrar när denna vansinniga invandring tar slut.

  Själv tror jag att detta vansinne kommer att fortsätta. Det verkar inte finnas någon vilja att hejda det hela.
  Finns fortfarande mycket samhällsservice att skära ned och utrymmen för höjda skatter och avgifter.

  Är det månne som så att man medveten håller på att montera ned nationalstaten Sverige och att vi i förlängningen ska bli en stat i EU, utan egen flagga. Går ju klart lättare att göra detta med en mängd nya medborgare som inte har några rötter i landet och som inte heller bryr sig om den svenska historien.

  Som Hegerfors sa om Kameruns avbytarbänk. “Det ser mörkt ut…”

 28. Mia ! Är det något som inte stämmer ??? Eu,s mini nivå ??? Kan det vara handbroms vajern som har gått av ???

 29. Jo, jo det tar sig, länge leve det mångkulturella inom kort det icke kristna Sverige !

 30. 95.766 st. borde i stället ha blivit deporterade, d.v.s. om vi hade haft normala myndigheter! Men å andra sidan, med normala myndigheter så hade det inte funnits 95.766 att deportera, om vi inte ska deportera vänsterdrägget förstås, AFA vänstern, feminister, genus och anusforskare förstås. Det finns mycket svenskt skräp!

Kommentera