Invandrare i jätteslagsmål i Halmstad

BROTTSLIGHET. Hela centrala Halmstad påverkades av händelsen och förstärkning från Göteborg hämtades in. En förundersökning om grov misshandel har initierats.

Tolv män har hämtats till förhör och tre personer har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att ett enormt bråk brutit ut i centrala Halmstad under natten. Polisen skriver på sin hemsida att det främst var två grupper som bråkade, och att förstärkning från Göteborg fick hämtas in.

Polis larmades initialt om bråket strax efter halv två sedan det blivit våldsamt på ett uteställe och ordningsvakterna hamnat i numerärt underläge.

Under flera timmar pågick även en polisinsats i centrala Halmstad med anledning av jättebråket. Polis och ordningsvakter hade problem med att få kontroll på på situationen, och när utestället stängde förflyttades de bråkande falangerna till nya platser. I närområdet uppstod nya bråk ”hela tiden” och delar av trafiken i centrala Halmstad fick stängas.

24Halmstad

-Pettersson säger att det är en vanlig kväll i det nya Sverige, och inom en snar framtid behöver inte polisen vänta på tolk. Då kommer arabiska och sharialagar att gälla i landet om 82:an ska rösta som hittills…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Invandrare i jätteslagsmål i Halmstad

 1. ”Detta är inte acceptabelt!”
  ”Vi skall se till att de skyldiga lagförs”
  ”Därför vi lovar fler poliser till hela landet”
  ”Skolan också behöver förstärkas”
  ”Föräldrar till dessa ungdomar måste engageras i uppfostrande”
  ”Hela samhället skall ta sitt ansvar, jag menar – hela samhället..!”
  ”Därför ni skall rösta på oss!”
  .bla..bla..bla..

  p.s.
  har kryssat för Jessica O…:(

 2. Knarkförsäljning är satt under prispress när mer och mer vill in och tjäna storkovan snabbt.
  Så det är antagligen revirstrider om försäljningsplatser. Det sker verkligen på liv och död.

  • Ja, och nu när kontanthanteringen minskar ute i det vanliga samhället så blir kontanter ännu mer eftertraktade och en källa till oro. Det finns alla anledningar för buset att öka sina egna insatser.

 3. En kort anekdot

  En gång för länge sedan var jag med och startade upp en idrottsförening. Föreningens kärna var en grupp eldsjälar som hade bra principer och bra integritetsmedvetande. Utgångspunkten var att det skulle vara en vänskapsförening där alla ska få vara med och få en god vardagsmotion.

  Styrelsen tillsattes demokratiskt men det som var dolt för nästan alla inblandade var att ett par inflytelserika medlemmar hade helt andra intentioner. Det var inte konstruktiva intentioner i grunden utan handlade mer om att de skulle få igenom sin vilja oavsett vad det innebar för föreningen. Det var bara ett kortsiktigt självändamål att få igenom sina principer och då förstår ni att det blir svårt att upprätthålla en demokratisk vänskapsförening.

  Det rekryterades i rask takt en massa nya medlemmar i det dolda och helt plötsligt dök de upp i allt större och större skaror till mötena och träffarna.

  Man blev alltmer en anonym medlem.

  Då föreningen hade ett prestationsmål – visserligen ett ödmjukt sådant – och de två inflytelserika medlemmarna var de som satte ramen för det sportsliga så var snart hela styrelsen urplockad ur laget. Då var hela syftet med vänskapsföreningen överspelat för styrelsen så nästan alla avgick och lämnade föreningen.

  Några månader senare havererade föreningen och de som hade iscensatt ”kuppen” i föreningen var då själva utnavigerade sedan länge.

  Lite parodiskt var det att de som genomförde alla icke-demokratiska förändringar trodde att de kunde lita på alla nya som de rekryterade.

  Så kan det gå..

  Varför skriver jag denna kommentar under en artikel om kravaller i Halmstad.

  Tja, jag anar att Sverige fungerar likadant på en mentalitetsnivå.

  Jag har i alla fall känslan att jag har blivit avsatt från min egen ”vänskapsförening” Sverige och att de nya medlemmarna sätter agendan bortom de demokratiska principer som styrde landet.

 4. Ordsinflation…. fram tills igår använde media nyordet ”storbråk”… tydligen täcker det inte längre att beskriva händelser. Nu är det ”jättebråk”.

 5. Igår kom det förstärkningar från Göteborg!

  Men vad tror ni händer den gången det ser likadant ut där samtidigt och det inte finns några poliser att skicka till Halmstad!

  Eller om packet i Göteborg hade bråkat igår och märkt att polisen inte har några att skicka! Upploppen börjar att spridas!

  Ett gott råd, bygg er ett saferoom som ni kan gömma er i innan det är försent! Grannarna skrattade åt mig när jag byggde mitt och tyvärr kommer vi att få se vem som skrattar sist!

Kommentera