Syriens utrikesminister, det är dags att åka hem


MELLANÖSTERN. Syriens utrikesminister Walid Muallem i sitt tal till FN:s generalförsamling: ”Kriget mot terroristerna är snart över. Idag är läget stabilt och säkert. Vi är redo för att ta emot återvändande flyktingar”.

Utrikesminister lovade också att den syriska regeringen kommer att befria landet från alla ”olagliga” utländska trupper som finns kavar och förnekade även att Damaskus använt kemiska vapen under kriget.

Walid Muallem uppmanade alla flyktingar att återvända hem och sa att det åer en prioriterat fråga för regeringen.

”Idag är situationen på marken stabilare och tryggare tack vare kampen mot terrorism”, sade ministern som fortsatte med att ”Alla villkor är nu på plats för flyktingarnas frivilliga återvändande.”

-Pettersson säger åk till alla som klagar på Sverige och inte har funnit sig tillrätta här…

Läs mer på Time.com…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “Syriens utrikesminister, det är dags att åka hem

 • Kenth Andersson

  Hur många kommer att åka från det mångkulturella paradiset Sverige där välfärdsbidragen flödar ?
  Tror i stort sett, NOLL.

  Gilla

 • Peter

  Kolla hans tal i FN: 7:30

  Gilla

 • eugenecork

  vilken av ett otal fraktioner, av ett otal
  representerar denne Walid Muallem?

  Gilla

 • gamgubben

  Hur ska det då gå med vår sjukvård, äldrevård och allt annat som har fungerat sååå bra tack vare alla hårt arbetande flyktingar från Syrien. Det blir till att annonsera i Eritrea om hur bra det är i mångkulturens högborg.

  Gilla

 • OPet

  Om det inte är för mycket besvär Syrien ??? Kan ni tänka er att ta emot alla såssar, kommunister , center , miljö partister , liberaler , SVT , SR , DN , expressen , afton bladet personal och 99% av alla journalister som är helt vänster vridna , domstols personal , 80 % av lärar kåren och alla pk människor som vill förgöra detta land ??? Det är många som vill att Sverige som land ska få upplevas av nästa kommande generationer som vi vi har upplevt det !!!!!!!!!!’

  Gilla

  • bejji

   Sänd också med alla de 260 anställda på UD, vilka skrev på en lista där man protesterade mot att sossarna skulle lämna ifrån sig regeringsmakten nu efter valet.

   Gilla

 • Vakna Upp

  Vi har bara syriska gold-diggers.

  Gilla

 • Kent

  De som åker tillbaka är säkert de som är nyttiga för Sverige och de som stannar som funnit sig komfortabla med bidrag still Aron.

  Gilla

 • Gringo

  Lycka till Walid Muallem ! Såvida du inte lockar med mer i bidrag än svenska staten gör, annars lär inga av dina landsmän komma till dig.

  Gilla

 • Sixten

  Det stora flertalet kommer aldrig frivilligt åka hem, så är det bara, och det finns krafter som gör allt för att de ska stanna.

  Gilla

  • Maya

   82 % av svenskar låtsas som det regnar, fast innerst inne är de rädda. Det verkar konstigt att SD bara fick drygt 17 % av röster, när jag dagligen hör att folk har röstat på SD. Egentligen skulle SD begära att vi skulle skicka varje röst om möjligt en gång till för kontrollräkning. De har snott minst 7 % av SD s röster.

   Gilla

   • Sixten

    Jag håller det inte helt otroligt att valfusk i större eller mindre omfattning förekommit men bevisa det den som kan.

    Gilla

 • Bhoman

  Syrien , inga bidrag till arbetsodugliga .
  London , bidrag , bidrag och åter bidrag till alla arbetsodugliga .
  Varför åka tillbaks ?

  Gillad av 1 person

  • Maya

   Många har flera identitet således lyfter det stora bidrag , ibland från 3 länder. När min bekant gick till polisen för att anmäla (den ordentliga medborgaren som hon är) vägrade polisen ta emot anmälan! Hon fick tips av mannens syster som har tröttnat på att Sverige är en mjölkko. Familjen kommer från Irak.

   Gilla

 • Lasse

  Varför är det nån som tror att dom vill åka hem dom har ju kämpat sig hela vägen till Sverige.
  Åka hem och börja jobba för att bygga upp landet nja njä bättre att stanna i Aburstian.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: