Miljösvin i palestian

I Palestina ägnar man sig på Svenska skattebetalares bekostnad åt, tunnelgrävning, stenkastning, judehat och däcksbränning.

FjärranÖsternRedaktören undrar:  hur påverkar röken och gaserna från det  omfattande miljösvineriet som däcksbränningen utgör vårt klimat och miljö?  Kommer alla sälar att dö?  Kommer isen på Grönland att smälta?  Kommer miljöpartiet att föreslå att bensinskatten i Sverige höjs ?  Kommer hon den förståndsutmanade tanten i Centerpartiet att skylla röken på Åkesson ??

 

15 thoughts on “Miljösvin i palestian

 1. Det var precis det jag frågade MP vid valstugorna…De hålla med att ge bidrag för några som sätter eld i sitt land med hjälp av vår skattepengar….
  Sen skall de och andra som saknar elektriciteten tas hit för att ….. cykla?

 2. Nu när vi snart ska byta till vinterdäck här i landet, kan inte alla som då har gamla/dåliga sommardäck skänka dessa till palestinierna. Lasta ship to gasa med våra gamla däck, så har man nytt bränsle till eldarna.

  Den tjocka svarta röken borde ju ha det goda med sig att den skyddar befolkningen där mot de farliga solstrålarna.

 3. Om detta svineri håller Miljö taibanerna käften stängd, precis
  som dom gör om alla bilbränder i Sverige. YNKLIGT!

 4. Men, snälla nån…Här handlar det ju om de ”goda krafterna”, den ”goda miljöförstöringen”. Det kommer att släppas ut så mycket koldioxid att öknen börjar blomstra och folket blir så sjuka att BNP rusar i höjden. Sen kan Margot ordna gruppresor åt sina skyddslingar, till det naiva landet i norr. Där kan de sen få beskåda det folk som, via skatten, investerade i deras självförvållade cancer-epidemi.

   • Att du får ha en dator är för mig en gåta, du måste ha en snäll läkare/psykolog.

   • Ståfräs
    Det är naturligtvis inte bra för den omgivande MILJÖN när man bränner bildäck som släpper ut en massa skadliga och giftiga gaser och rök. I radio och TV brukar man varna och uppmana folk till att stänga fönster, dörrar och ventiler.

    Men någon skriver att isen på Grönland kan komma att smälta på grund av detta, en annan att öknen ska börja blomstra av koldioxid(?) och är istället inne på KLIMATET som detta inte handlar om.

    Bajen666
    Med bristande kunskaper nöjer man sig tydligen med fula påhopp.

 5. Trängselskatt ocker bedrägeriet: svenne måste betala 65 kr när han åker över Solnabron för att Margot ska få snabba cash NO Limit Woman i FN att ösa över mord terrorister.
  500 kr i böter om svenne är 1 min försenad

 6. Säkert kommer förslag från MP och S om att höja samtliga energiskatter i Sverige för att rädda planeten från en snar undergång. För att riktigt rädda planeten föreslår Fridolin att samtliga utslitna däck skickas till Palestina för återvinning.
  Under parollen däck to Gaza.

  • Rädda planeten ?
   Som George Carlin sa : Rädda planeten ? Planeten går ingenstans, men vi människor däremot…..Pack you´r shit people.

   Lysna på ”Guy McPherson” ; Its game ower folks.
   Om senast 7 år dör de sista människor på planeten och med stor
   sanulikhet redan innan 2-3 år.

   Människan har stor anpassningsförmåga och upfindelserikedom,
   men denna gång är det tyvär game ower.

 7. Väl använda svenska skattepengar med andra ord !
  Vad säger och tycker begåvningsreserven utrikesminister M.W ?

Kommentera