Det är så här dom brukar se ut…

BROTTSLIGHET. Vem minns inte Leif GW Persson kommentar i programmet Efterlyst när de studerade några bilder på rånare ”det är så där de brukar se ut” sa GW. 

Nåväl, nu är vi där igen. Den 30 augusti 2018 rånades butiken Netto på Dotorpsgatan i Falköping av en ensam knivbeväpnad man. Två anställda fanns i butiken och en av dem blev tejpad till händer och fötter ute på lagret, medan den andra bland annat tvingades hjälpa gärningsmannen att tömma kassan.

– Rånet pågick i runt 20 minuter och gärningsmannen fick med sig kontanter, cigaretter, lotter och en ryggsäck. Gärningsmannen beskrivs som ung, troligen under 20 år och mörkhyad. Han är cirka 175 cm lång och har smal kroppsbyggnad och talar svenska med brytning, säger Stefan Kringlund på polisen i Falköping, enligt Aftonbladet som för ovanlighetens skull inte pixlar bilden…

Känner du igen den unge mannen? Kontakta Efterlyst 08–702 00 90 eller efterlyst@tv3.se

-Pettersson säger som vanligt. Det är ingen brist på poliser, Sveriges poliskår är dimensionerat  för svenska kriminella inte Mellanösterns och Nordafrikas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Det är så här dom brukar se ut…

 1. Det gör man! Känner igen den ”unge mannen”! Ständigt och jämt! I alla och envar av de grova brottslingar, som härjar runt i vårt land. Det är lite av deja’ vu, varje gång det inträffar. Så förutbestämt är det! Och ingen av de etablerade fattar nånting! Utan tror att det är situationsbestämt. Vill tro så. Och framhärda så. För annars skulle ju socialismen falla som en sten död ner. Om SANNINGEN uppdagades.

 2. Han stämmer ju in på varje afrikan som Sverige har tagit in.

  Då är det betydligt lättare att hitta den där nålen i höstacken.

 3. Håller helt och hållet med Pettersson. Den svenska poliskåren är dimensionerad för svenska brottslingar.
  Tar man hit brottslingar från Mellanöstern och Afrika fåt man polisbrist.
  När ska politikerna inse detta eller vill man ha det så här ?

  • Den riksdagsledamot som i plenisalens talarstol säger;
   ”Den svenska poliskåren är dimensionerad för svenska brottslingar.
   Tar man hit brottslingar från Mellanöstern och Afrika får man polisbrist,” får applåder från Sverigedemokraterna..

   – Men om det otroliga skulle hända att det inte är en SD, ja då blir det bannlysning och förhoppningsvis blir den vise politisk vilde och kommer att belönas av SD med en ny riksdagsplats vid omvalet 2019/2022.

   • Riksdagsledamoten borde i stället säga:

    Eftersom vi tagit hit fler flyktingar än vi klarar av, så måste vi nu ändå försöka se till att mängden lärare, sjukvårdspersonal, poliser och annat som behövs i samhället dimensioneras efter hur många människor som bor här idag.

    Vi måste ta konsekvenser av vårt handlande.

   • Det som behövs för dagens samhälle, har ingenting med folkmängd att göra. Utan har med uländsk våldsstegring i vårt samälle. De senaste åren att göra. För när procentsatsen brutalitet och sjukvård, p g a detta ökar, utan annan synbar anledning än invandring, så är det också korrelerat till denna. Behovet är ju inte en lugn naturlig kurva, p g a ökad befolkning. Utan brant stigande p g a något annat. Mellan befolkningsbefolkningsökningen och dagens gigantiska resursökningsbehov, finns INGEN SOM HELST KORRELATION!

Kommentera