13-åring knivhuggen vid skola i Linköping

BROTTSLIGHET. En 13-årig pojke har knivhuggits i närheten av Berzeliusskolan i Linköping och transporterats till akuten med ambulans. 

Magnus Johansson enhetschef på skolan bekräftar att en elev på skolan har förts till sjukhus. – Vad jag har förstått ska detta vara en av våra elever som varit inblandad i en kontrovers. Det ska ha inträffat på vägen hem från skolan, i närheten av skolan, säger Magnus Johansson.

Polisen bekräftar att en kniv är inblandad.

Mer på SVT…

Pettersson har tipsats om att offret är svensk, knivhuggen i magen och gärningsmannen en invandrad elev, det är obekräftat, men inte helt otroligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “13-åring knivhuggen vid skola i Linköping

 1. ”Pettersson har tipsats om att offret är svensk, knivhuggen i magen och gärningsmannen en invandrad gymnasieelev…”

  Ja, hade det varit tvärtom så hade det basunerats ut av SVT/SR och varit huvudnyheten för veckor in i framtiden.

 2. Jag är rädd för att detta är det nya Sverige som Mona Sahlin talade om. Vi måste anpassa oss till det.

 3. För att travestera på Dan Eliasson så vet vi ju inte vad GM har gått igenom för trauma i livet och vi kan ju inte annat göra än att tänka på honom i detta läge.

 4. Det är anmälningsbebägingheten, för när jaf var liten var det dagliga knivhuggmen det var visserligen i trä och gamla ladugårrdsväggar mm, men nu är det i levande mänskligt kött, det är skillnaden, och det behövdes därför ingen ” knivlag”

 5. Det kan man ju räkna ut att det ibland är dessa gymnasie Afganer som ligger bakom dessa knivrån som S,Miljöp,V och C har låtit stryka medhårs.
  Läser i Gp varje dag att någon eller några personer har blivit knivrånade i Gbg och det händer säkert på fler platser i Före detta Trygga Sverige.

  🙁

 6. Tack Pettersson,detta hade stått med stora svarta rubriker,om det vore omvänt förhållande…. i landets alla Lögn/Slaskblaskor !
  Vad tiderna har förändrats sedan min och många med mig,under vår skolgång.
  Inte brukade vi har någon förskärare med i ryggsäcken/skolväskan…
  Istället hade vi matlåda, (två ”madar” med ost eller honung) då ingen bjöd på lunch vid den tiden

  • ”Berzan” har både högskola och gymnasium.
   Läser man på Flashback så nämner en pappa vad som har hänt.
   Killen går i en spetsklass med matteinriktning.
   Varvid invandraren i gymnasiet hoppar på och hugger honom.

   Förr hade man heller ingen bärandes Laptop till och från skolan.
   Det var en räknesticka till matten.

 7. En vanlig dag till i mångkulturella Sverige .Man orkar inte bry sig längre.Jag blundar och tänker hur det var en gång i tiden.Läste i metro idag någon socionom kärring hyllade mångkulturen, att vi i Sverige visar till övriga världen va bra vi är på integration.Hela världen skrattar åt Sverige eftersom det har inte blivit så bra meg integrationen.

 8. Molgans geniala knivlag verkar inte fungera så bra, inte heller hans vapenamnestier om man ska se till alla skjutningar som förekommer i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Märkligt, de kriminella parasiterna rättar sig inte efter lagar som politikerna tror att de ska göra så fort en lag stiftats.

Kommentera