Miljöpartisten som missade omröstningen

INRIKES. Miljöpartiets nyinkryssade ledamot Leila Ali-Elmi hade svårt att få upp bordsskivan när statsministeromröstningen skulle ske i riksdagen. Hon missade därför att rösta och registrerades som frånvarande.

Läs mer på Dagens Industri…

Om Leila Ali-Elmi på bloggen…

-Pettersson säger inget, jag har aldrig fällt upp en bordskiva i riksdagen och det kanske är svårt. Däremot har jag varit med min farmor och städat i riksdagshuset, men det var i en helt annan tid som ni kan läsa om HÄR. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

23 thoughts on “Miljöpartisten som missade omröstningen

 1. Riks-pajasen får fortsätta att drabba oss en liten tid till, via en s.k. ”Övergångs-ministär”. Kul för honom att få prova på bägge sorterna, för ”Undergångs-regering” har vi ju redan lidit av tillräckligt.

 2. Dagen skratt fick jag (som vanligt) av ortens lokalblaska och deras riktade propaganda. Just nu skriver man följande
  ”Lövén vill fortsätta t j ä n a landet ”…
  Ja PK-organen har nu en svår tid framför sig när de tvingas vända blad..

 3. Jag hoppas hon ska göra sig bort ordentligt och sparkas ut ur riksdagen.
  Vi behöver inte ledamöter som är lojala mot en religion och inte mot staten Sverige. Hon borde inte ens finnas på kandidatlistan och det är landsförrädarnas MP fel att hon sitter i Sveriges parlament!

 4. Att närvara vid omröstning i riksdagen verkar vara något vänstern tar med en klackspark. Det hände 2013 när Mikael Damberg (S), Jonas Sjöstedt (V)och Carina Hägg (S) missade att rösta.

  Om de varit närvarande och röstat hade de rödgröna tillsammans med (SD) vunnit en votering över Alliansen. (SD) hade ställt sig på samma sida som de rödgröna i en skattefråga men Alliansen lyckades vinna eftersom två sossar och en kommunist uteblev.

  De rödgröna sabbade i en fråga trots att de fick stöd av SD. Otacksamt att hjälpa de rödgröna eftersom de själva klantar till det.

  Läs mer på:

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/article17718483.ab

 5. Den massinkryssade somaliskan Leila Ali-Elmi (MP) klarade inte ens som första uppgift i riksdagen att fälla upp bordsskivan och hann därför inte trycka på knappen. Det tackar vi för. Mer sånt vill vi gärna se.

  Hoppas hon trycker fel knapp när hon lyckas rösta i fortsättningen.

  Hon kanske skulle behöva en bruksanvisning skriven på det somaliska språket, som någon MP-kollega kunde hjälpa till med att ta fram.

 6. ”Leila Ali-Elmi gick efter omröstningen till kammarkansliet och gjorde en så kallad röstförklaring där hon framförde sitt stöd för Stefan Löfven.”

  Den rösten som hon lade fram gjorde varken till eller från.
  Rösterna var 204 nej och 142 ja,

 7. Vad pratar vi om här..?? IQ fiskmås, eller liknande..??!! Men det kanske är svårt det där, vad vet jag..?? Men det är första gången jag hör talas om det.

  • En riksdagsledamot hade 2017 ett grundarvode på 65.400 kr mån.

   Man kanske inte ska förvänta sig att någon för de pengarna ska kunna klara av något.
   Dock verkade kvinnan i alla fall ha hittat sin stolsplats

   Arma land.

 8. Otänkbart för några år sedan, i dag bister verklighet.
  Och i morgon har dom tagit över riksdagshuset, då är det kolsvart överallt. Men, så här röstade det hjärntvättade svenska folket.
  Nu finns det tyvärr bara en lösning för att rädda landet!

Kommentera