”Kämpa blattar hårt mot hårt. Staden, landet, allt är vårt”

INVANDRING. Söndagen efter valet träffades en grupp bekanta i Malmö, alla med utländska rötter, med en stark känsla av att något måste göras. Mot vardagsrasism och ett aggressivare samtalsklimat. Initiativet ”Välkommen till motståndet” föddes, skriver Sydsvenskan

Efter det första mötet har arbetet gått snabbt. På söndagen samlades över 200 personer på Möllevångstorget och tågade i demonstration ner till Stortorget under paroller som ”Hela Malmö hatar rasister” och ”Kämpa blattar hårt mot hårt. Staden, landet, allt är vårt”.

Gruppen är inte kopplad till något parti eller någon organisation, utan är just för vanliga Malmöbor som själva drabbats av rasism: invandrare, barn till invandrare, adopterade och flyktingar.

-Pettersson är inte förvånad, en blatte säger att ”Mina barn ska kunna gå säkert på Sveriges gator och dömas efter agerande, inte hudfärg”.

Det är där det blir problem, det är inte direkt svenskar som rånar, våldtar och skjuter på Malmös gator och skriker ”knolla din mamma svennehora” och att då skylla rasismen på svenskarna är felriktad. Sköt er, skaffa utbildning och arbete så går det bra…annars är jag övertygad om att det finns tillräckligt med svenskar som inte anser att allt är ert.

Ni och era fäder har inte kommit till Sverige för att svenskarna förstörde era länder så förstör inte vårt och glöm aldrig att dom största rasisterna är invandrare som tar med sig konflikterna hemifrån.

Därför tror jag inte ”Välkommen till motståndet” håller särskilt länge, blattarna kan inte hålla sams…

Bilden nedan från ”Välkommet till Motståndets” instagramkonto, jag tittade runt lite där och såg några välbekanta ansikten från våldsvänster, AFA, kulturvänster osv. Det är som vanligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

34 thoughts on “”Kämpa blattar hårt mot hårt. Staden, landet, allt är vårt”

 1. En polsk man 40 + försörjer sig här med tillfälliga jobb. Emellan har han inga inkomster, får inte socialbidrag, är högutbildad, har ej en fast adress. Han åkte dit för att han inte hade en biljett i T banan.Nu tog polisen honom till häktet för 10 dagar som straff.
  Undrar om det är enligt lagen OK?

  Hur många svarta har fått sitta inne för 10 dagar på grund av en saknad biljett.

  Sökte en nattplats åt honom i går. ”Du har ingen rätt till nattplats eftersom alla är öronmärkta för utomeuropeer”.
  Jag greppade telefonen och sade att enligt EU lagen gör ni fel (tack Blabaris för info).
  Hon sade att en EU medborgare inte är berättigad till socialbidrag.
  Jag sade att han inte har det.
  ”Jovisst, en nattplats betalas av socialen så han får inte komma hit.!”

  Mia, skulle vara kul att få ett svar av dig vad du anser om det här.

 2. Deras attityd i ett nötskal.
  Den attityd de kommer hit med och till fullo utövar.
  Förresten så är Malmö numera ett enda stort skithål.

  • Och hur skall det gå till? När inte ens svensken vågar demonstrera öppet för allt skit vi tvingas leva med.

 3. Tummar upp och tummar ner, är helt ok men tummarna ner vad tycker de, skriver de sin åsikt med text eller är det bara tummen ner ?
  Är alltid intressant med olika synpunkter för och emot precis som det ska vara i seriösa debattforum.
  I en äkta demokrati behöver man naturligtvis inte gilla och instämma i alla åsikter bara respektera att de finns !

 4. Ja nu är inte Folkhemmet längre vårat !
  Ett stort tack till alla som under årens lopp har sett till att det blivit så, man kan naturligtvis utgå ifrån att ni alla mår bra och känner er trygga i dagens svenska mångkulturella kriminella anarkisamhälle.

  • Det sorgliga är att de flesta svenskar inte fattar nånting. De tror på allt SVT säger: vad de ska tänka och tycka är viktigt.
   Tänka själva? Nä…

   • Att den naiva och konflikträdda svensken inget fattar eller vill fatta någonting ligger djupt rotat i folksjälen vi har sedan Gustav Vasas tid haft respekt varit rädda för överhögheten staten och kyrkan och det har sedan följt med oss i generationer och i den moderna tiden efter andra världskriget fick vi lära oss att någon annan alltid ordnar allting framför allt den offentliga sektorn, att Sverige sedan 1968 styrs av extremvänstern har ju inte precis gjort saken bättre !

  • När kan Malmö försörja sig självt, utan bidrag från andra kommuner? Måste vi kvotera in vita människor där? Alla SVT-anställda måste bo i Rosengård för att ens få tillstånd sända sina n-reklamkanaler.

  • Vad ska Mia säga är ju en fråga !
   En annan fråga är vad ska majoriteten av svenskarna som de senaste 40 åren röstat på en politik som skapat dagens kaos och det kriminella svenska anarkisamhället som vi har idag säga till kommande generationer ?

  • Jag får väl säga att många som bor i Malmö har blivit dömda efter hudfärg och inte efter sitt agerande och bildade därför något som de kallade ”Välkommen till motståndet”-
   I en enkätundersökning har man även kommit fram till att 8 av 10 svenskar anser att det finns grupper i samhället som utsätts för rasism.

   (Och på det följer väl i vanlig ordning ett antal anonyma nedåt-tummar.
   Det gäller att tycka rätt, annars ingriper censurtummarna.)

   • Mia ! Är det svårt att svara på frågan ??? Vad ska du/ni säga till nästa generation ????????

   • Utan 40 år av okontrollerad massinvandring till Sverige så hade vissa grupper inte utsatts för s.k rasism och personer inte blivit dömda efter sin hudfärg !

 5. Återigen, Sverige är förlorat tror inte ens att SD kommer att kunna rädda Folkhemmet som många förmodligen har hoppats på !
  Fler våldtagna män söker enligt nyheter i SVT vård i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, hmm undrar vad kan det bero på ?
  Etablissemanget i USA är igång igen nu anklagas den nya konservativa HD-domaren för sexuella övergrepp av olika kvinnor.

  • Här duger t.o.,m hästar och getter( stackars djur) . Omfattningen av våldtäkter riktade mot män har ökat katastrofalt. Inte bara kvinnor går osäkra. Ohyra förgiftar allt som de möter.

 6. Stoppa våldet mot Svenskar och gruppvåldtäkter från invandrare istället.
  Det där är bara blatte trams.

 7. Hur många av dessa tillför landet något .Tror att det är mest arbetskygga individer som går på bidrag…
  Förstår inte varför så få inte arbetar.Är dom inte kreativa .Ett föslag bygg en fabrik och gör något ..
  Men det är väl latmasken dom har i sig.

 8. Apropå fotomontaget i huvudinlägget ovan.

  Rebecka Weidmo Uvell om Timbuktu. Andra ska bidra.

  Delcitat

  En i raden av kändisar och artister som när politiska drömmar och levererar stora ord om andras skattemoral är hiphop-artisten Timbuktu.

  Han var årets (2015) invigningstalare på Stockholm Pride Festival som inleddes igår och talet ägnade han åt politik. Festivalen handlar om HBTQ men det fick inte riktigt plats i Jasons tal, som istället passade på att leverera sin vanliga repertoar av vänsterpolitisk vurm.

  Framför allt är allt näringslivets fel. De undviker att betala skatt och bidra till att göra samhället bättre.

  Pengar värderas högre än människor, påstår han.

  Hur är det då med Jasons eget intresse för pengar?

  Till att börja med har han engagemang i inte mindre än 7 olika bolag.
  (Publicerat 30 juli 2015)

  Slut delcitat

  Läs gärna vidare här:

  https://uvell.se/2015/07/30/andra-ska-bidra/

 9. De här ”folken” som Löven-och Reinfeltregimerna m fl har tagit hit är genomsnittligt de värsta Rasisterna i ett par skor!

 10. Tänk att om fyra år då har flyktingtsunamin från 2013-2015 och en del av deras anhöriga hunnit få svenska medborgarskap. Och därmed fått rösträtt i riksdagsvalet. Det är bra valkreatur för Sossarna. Noga uträknat.

  • SD borde faktiskt kräva längre tid för svenskt medborgarskap efter asylstatus för att förhindra denna valkreatur. Ändra utlänningslagen från fyra till tio år och få med M på detta. Vi vill inte ha Såserna igen vid makten.

   • Vad hjälper det vad SD säger eller kräver efter 2018-års val ?
    Den trygga svenska väljaren har ju valt väg att Sverige ska fortsatt ha en massinvandring och på sikt helt avkristnas.

 11. Inbördes stridigheter hos immigranterna är det enda som i alla fall på kort sikt räddar Sverige från ett direkt övertagande. Talar man enklaver så är det en annan sak. De finns redan och kallas no-go zones och är än så länge relativt små men kommer att växa i storlek.

 12. Många av ”blattarna ” tycker nog lika illa om svenskar, som många svenskar tycker illa om ”blattar”

   • Att socialjouren har öppet nästan dygnet runt på Södermalm i Stockholm för allehanda kreatur är väldigt konstigt. Vi har väl behov av våra skattemedel till mycket viktigare saker. Om en svensk söker hjälp är det kalla handen!

Kommentera