Tre allvarligt skadade vid bråk i Karlskoga

BROTTSLIGHET. Under söndagskvällen har det varit ett storbråk mellan två olika ”grupperingar” på Skranta torg i Karlskoga.

Flera personer var beväpnade med knivar och basebollträn. Den allvarligast skadade personen har förts till Universitetssjukhuset i Örebro, medan de två övriga har förts till lasarettet i Karlskoga.

Det har varit väldigt kaotiskt på plats och för närvarande är tre frihetsberövade i ärendet och flera allvarligt skadade.

-Pettersson säger att invandringen gör livet spännande även i Karlskoga, man kan undra hur länge det dröjer innan svenskarna ”grupperar” sig och slår tillbaka…

Då lär pressen tala klarspråk om vilka ”grupperingarna” är…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Tre allvarligt skadade vid bråk i Karlskoga

  1. En kille som är ursprungligen från Karlskrona (vackert namn, undrar vad kung Karl skulle tycka om utvecklingen) sade att det var läskigt att besöka sin födelsestad. Skrämmande gatubild. Han såg även ryska ubåtar vid kusten. Han var allvarligt rädd.

  2. Undrar om det var stackars utsatta grupper som slogs i Karlskoga ?
    Inte helt otroligt att så var fallet i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

  3. Dagens svenska mångkulturella trygghet visar sig i Karlkoga !
    Vad säger mån tro V, MP, S, C, L, KD, M och SD om detta efter allt valfläsk ?
    Miljöpartiets Maria Ferm vill inte helt oväntat att den patetiska gymnasielagen görs om så att 9000 framtida pensionsräddare får en ny chans att stanna i Folkhemmet, är relativt säker på att vi efter valresultatet snart får hälsa 9000 nya svenska medborgare till landet som studerat på gymnasiet.
    Samtidigt skriker en hycklande mångkulturälskande liberal vid namn Fredrik Malm att gymnasielagen aldrig skulle ha genomförts.

  4. Vad härligt med denna mångkultur….

    Nu undrar jag, om vi på nåt sätt genom Dig Pettersson, kan göra en Lista på städer, samhällen, kommuner där våran mångkultur är dåligt representerad. Alltså ställen där man kan tänka sig bo…
    Vore inte det ett bra förslag??
    Man får rapportera in där man själv har erfarenhet av, att där är ett fint ställe att bo på. Mångkultur saknas….

  5. Jag bodde 1,5 år i Karlskoga under mitten av 90-talet. Då var det en deprimerande stad där delar av hela stadsdelar och flera kvarter låg övergivna och tomma sedan Bofors och brukens glansdagar var över. Sedan dess har jag aldrig besökt denna apokalyps igen. Har däremot kollat på Google Maps och det mesta av dessa övergivna kvarter och stadsdelar är rivna idag.
    Hur som helst så bodde jag i ett kvarter där en finsk zi… romsk familj bodde i två hyreshus. Det var totalt kaos utanför dessa två kåkar med diverse skrotbilar och massa skräp utanför husen. Polisen hade rutin på att köra förbi flera gånger per dag. Familjen var portad i de två närmaste livsmedelsaffärerna men det berodde väl säkert på förutfattade meningar och rasism (*sarkasm*). Kan tänka mig att familjen vuxit vidare under mer än 20 år och hamnat i fejd med en annan familj av likasinnade.

  6. Vad har vi gjort för illa,hur kunde det blir så i Sverige. Fortfarande vet vi inte vem som ska leda landet, samtidigt ökar våldet i alla dess former.Det gjörs ingenting att få Sverige på rätt spår.Svenskar vakna vi kan inte ha det så här,vakna.Snälla.

    • Vad har vi gjort för illa ?
      En bra fråga och svaret är att den naiva konflikträdda och Melodiälskande svenska befolkningen de senaste 40 åren röstat på och gett en mångkulturälskande 7 klöver mandat att föra en politik som inneburit en okontrollerad massinvandring och gett Sverige ett medlemskap i rikemansklubben EU med vidöppna svenska gränser och efter 40 år som skapat ett kriminellt anarkisamhälle så ger den svenska väljarkåren i valet återigen makten till 7 klövern !!!!!
      Vet inte om man ska tala om en begåvningsreserv men det ligger nära till hands men som svensken bäddat får svensken nu ligga väldigt obekvämt, är bara att gratulera och hoppas att svensken nu är nöjd i ytterligare 4 år utan gnäll runt köksbordet.
      Gökboet Sverige, en stor tragedi !

      • Klart att Lövet tar i med hårdhandskarna och 7 klöverns trygga och naiva väljarkår tror garanterat 100% även på tomtar och troll !

Kommentera