Afrikansk kulturuppvisning


FjärranÖsternRedaktören säger; Inte min stil, men rätt impad av utförandet.


12 responses to “Afrikansk kulturuppvisning

 • Martin Gustavsson

  Det är ett konstverk. Sannolik inspirationskälla: https://www.youtube.com/watch?v=cj83dL72cvg

  Gilla

 • Grune

  Det är långt mellan toaletterna i Afrika.

  Gilla

 • Äntligen utflyttad

  Riktigt snyggt! Många tummar upp 🙂

  Gilla

 • Valter

  Det måste vara senaste varianten av den en gång så populära twisten. Den har nådd Afrika till slut. Den är också kallad att släcka cigaretten.

  Gillad av 1 person

 • assad

  Ja, eller som väckarklocka! Tänk er, för ert inre, hur det kan vara möjligt att inte vakna upp med en sådan bredvid sängen. Det blir ett djävla drag på morgonkvisten och försovningar ett minne blott.

  Gilla

 • Janne

  Jag röstar på biodynamisk och bränslesnål vibratorplatta, ett måste för alla nybyggen i tiden..

  Gilla

 • centurion

  Man skulle kunna ha honom som vibrator-padda på bygg-arbetsplatserna. Eller som ersättare för ”kulturprofilen” i akademien.

  Gilla

  • assad

   Det här var ju nästan lika kul som äkta kärlek i Gambia – en klassiker, har ni sett den grabbar? Sök på Petterssons blogg.
   Dags för ett litet potpurri, en rapsodi i skojigheter. Man kan klippa ihop lite inlägg t.ex. den hoppande färgade mannen går bra ihop med äkta kärlek i Gambia.

   Jag tycker att den här varieteten av nyanlända är lite trevligare än Malmövarianten. Det händer så otäcka saker där nere.

   Gilla

 • assad

  Det där är ju i alla fall bättre än att våldta och tända på bilar och likande ”grejer” Hopp-i-hopp. Jag undrar om man kan använda honom till något? De flesta som kommer är ju inte anställningsbara med ”det där” kanske går att nyttja på något sätt?

  Om han har frimärken på fötterna kan han ju assistera med att frankera kuvert, typ. Det blir rätt många per minut och det är möjligt att han kan nå break-even efter några år.

  Bra hoppat!

  Gilla

 • Billy Boy

  Om massajer som ”hoppar och dansar”

  Kolmården anklagades för rasism

  Delcitat

  Djurparken visar upp massajer som ”hoppar och dansar”
  Att Kolmården visar upp massajer som ”hoppar och dansar” är rasistiskt och bidrar till ”afrofobi”, menade Centrum mot rasism.

  ”Stärker diskriminering”

  Ritva Jansson, vd för Kolmårdens samarbetspartner Kenya Airways, har beskrivit det som att massajerna utgör en underbar kontrast mot Kolmårdens vackra utsikt när de ”hoppar och dansar”.

  Enligt Centrum Mot Rasism, CMR, förstärker uttalandet fördomar och diskriminerande strukturer i samhället. Att visa massajerna bland djuren skapar en bild av afrikaner som något primitivt.

  – Det för tankarna till kolonialtiden när svarta visades upp på kringvandrande cirkusar och museer, säger Ywonne Ruwaida, CMR:s ordförande och riksdagsledamot för miljöpartiet (MP). (Publicerades den 02 aug 2006)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8wqn5A/kolmarden-anklagas-for-rasism

  Centrum mot rasism (CMR) har finansierats med mångmiljonbelopp av skattemedel. Kritiken mot organisationens verksamhet förde till att regeringen i november 2006 drog in det årliga ekonomiska stöd på 5,5 miljoner kronor, som den tidigare hade haft.

  Läs gärna mer här:

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Centrum_mot_rasism

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: