Stor oro och konflikter bland unga

BROTTSLIGHET. Förra veckan inleddes med att en person, på tisdagen, blev skottskadad i armen i Flemingsberg. På fredagen sköts sedan en tonårskille i centrala Huddinge. Två ungdomar anhölls misstänkta för skjutningen och de är fortfarande misstänkta, men släppta. Detta följdes av en granatexplosion i Visättra natten mot lördagen och boende uppmanades att hålla sig inne och polisen hittade sedan ytterligare en odetonerad granat i området, skriver Mitti.

Under fredagen fick polisen även gripa in på nytt vid Sjödalsgymnasiet i centrala Huddinge.

Det är ungdomar i 15-20 årsåldern som är i konflikt med varandra. Det är mycket oro bland ungdomarna, säger Anders Bryngelsson, Stockholmspolisens presstalesperson.

Polisen kartlägger nu olika ungdomar för att se om och hur de båda skjutningarna i förra veckan, samt granatexplosionen, hänger ihop.

-Pettersson säger att det inte är något att gnälla över. Afghaner, araber och somalier älskar varandra. Det är Sverigedemokraterna som är de stora rasisterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Stor oro och konflikter bland unga

  1. Mia ! Tror du det är svenska ungdomar som roar sig ??? Hur tror du det ser ut om 20 år ??? Ska bli intressant och höra förklaringen !!!!!

    • Nu har denne flane noterat att dom som flyr, flyr till ett bättre liv, har han en aning om hur många fattigpensionärer som också vill ha ett bättre liv, men dom är ju fast här, dom kan inte fly, för dom har inte ens råd med en tågbilljett.

  2. Att ta deras oro på allvar är tydligen viktigt!
    Svenskarnas oro är bara ren rasism enligt alla politiker.

    Man kan fundera på om en svensk skulle skjuta någon av samma orsak, vad skulle reaktionen bli, (Obs. Retorisk fråga).
    Det skulle enligt msm och politiker vara rasism eftersom det inte finns något ont i dessa socioekonomiskt utsatta ungdomar. De har ju t.o.m. varit på bild med Löven och andra väl insatta politiker.

    Det är tydligt att politiker kan gå hur långt som helst för att bevara sin syn på problematik. I 40 år har de importerat analfabeter och våldsamma klan-medlemmar som inte vill annat än döda andra klaner. Vi har fått över 60 No-Go zoner som är ett kvitto på hur väl integrationen och alla stora ord fungerat.

    Men eftersom alla som drabbas av dessa unga framtidshopp är rasister, så undrar jag varför de som älskar dem inte bor i samma områden som dem. Men det vore ännu bättre om de bodde i Domsjö, i Lövens närhet, eller i Täby och andra reservat för välvillig överklass.

  3. Ja, all energi i riksdagen läggs nu på hur man skall undvika ge SD inflytande över politiken. Det är bara ca: 18 procent av väljarna, riksdagen vill trampa ned. Jag tänker på deras devis de säger sig stå bakom ”allas lika värde”. Var då?

  4. Ännu fler etniska svenskar som inte får sina operationer. Sjukvården skall ta hand om invällardrägget så blir allt bra enl 7 klövern

  5. Förmodligen är det väl Sverigedemokrater som är på krigsstigen, det är ju dom som står för allt helvete i Sverige enligt idioterna i 7-klövern.

    • Inte glömma bort det andra hemska populistiska högerspöket AFS !
      Stor oro inom stackars mångkulturella PK-familjen nu, allt kommer nu att göras från 7 klövern sida för att stoppa SD, AFS och övriga hemska högerpopulistiska krafter en gång för alltid.
      J. Sjöstedt verkar efter en liten framgång i valet nu vädra morgonluft från sitt trygga mångkulturellt fria Östermalm eller var han nu bor.

KommenteraAvbryt svar