Stäng

Vänsterpartiet kommunisterna vill sitta i regeringen och avskaffa privat ägande

VALET 2018. 522.000 människor, 8 procent, röstade på gammaldags kommunism. Sådan vi sett i Sovjetunionen, Kuba, Nordkorea, Venezuela, Albanien med flera och de verkar inte förstå. 

Värre ändå är att socialdemokraterna och Stefan Löfven heller inte begriper vad Vänsterpartiet Kommunisterna vill göra…

Och ovanpå detta en generös och välkomnande migrationspolitik och slapp kriminalpolitik, mera genusflum och…

Filmen från Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

23 reaktioner på “Vänsterpartiet kommunisterna vill sitta i regeringen och avskaffa privat ägande

 1. Råkade lägga in text och länk på fel ställe,skulle ju vara under den här rubriken, lägger in på nytt här nu.En liten varning dock att det är mycket obehagliga och starka scener och berättelser i videos på sidan,det är sanningen som pressenteras och berätts och den är ohyggligt satanisk minst sagt men det är viktigt att sanningen om kommunismen kommer frm i ljuset och upp på bordet för här i Sverige har den djävulska sanningen om kommunismens bestialiska dåd mot mänskligheten förtigits,förskönats och undanhålits svenska folket,skolorna har aldrig lärt ut sanningen,vänstermedia har hyllat och upphöjt kommunismens sataniska förgrundsgestalter och ledare.
  Citat av Aleksander Solzjenitsyn (1918-2008), Nobelpristagare i litteratur.

  ”“Ni måste förstå. De ledande Bolsjevikerna som tog över Ryssland var inte ryssar. De hatade ryssar. De hatade kristna. Drivna av etniskt hat, torterade och slaktade de miljoner ryssar utan minsta ånger. Oktoberrevolutionen 1917 var inte det ni i Amerika kallar ”Ryska Revolutionen”.
  Det var ett utländskt övertagande. Fler ryssar drabbades av fruktansvärda brott än något annat folk i människans historia. Bolsjevismens brott var ojämförligt den största mänskliga slakten genom tiderna. Det faktum att stora delar av världen inte känner till detta är beviset på att media är i händerna på förövarna.”

  Tack till henning Witte som uppmärksammar vänsterpartiets och kommunismens horribla historia.

  ”Vänsterpartiet pekar hela tiden ut SD som nazister och förtiger deras egna betydligt värre kommunistiska historia. Så gör även de flesta journalister i Sverige. De som förtiger kommunismens vidrigheter är själva vidriga människor. Det finns nämligen fortfarande kommunistiska regimer idag, som förtrycker, torterar och mördar människor dagligen som Kina, Nordkorea eller i viss mån Kuba. Men det finns inga nationalsocialistiska regimer kvar, med undantag av delar av den ukrainska regeringen efter USA:s olagliga statskupp februari 2014.

  Därför borde man främst peka på kommunismen som största källan till ondskan och inte peka på bruna regimer som försvann för över 70 år sedan. Ingen ideologi har skördat så många offer som kommunism, och den skördar fortfarande!

  Fy skäms Jonas Sjöstedt (V)!

  För att uppfriska minnet på de svenska vänsterhycklarna kommer här litet fakta om Sovjetunionens slavläger GULAG:

  http://whitetv.se/sv/historiefoerfalskning/33/2182.html

 2. Besökte förra KGB fängelset i Riga i lettland som nu är museum Fängelst var närmast skapt för att få oliktänkare på rätt väg om dom råka överleva Cellernas golvyta var på 0.7 kvadrat Första dagen fick fången 0.5 l vatten lika andra men tredja dagen va de fest då fick man 0.5 l soppa Ständiga förhör och trakasserier misshandel mm Sjöstedt skulle säga att inte skulle de bli så i sverige men de e just de de skulle bli

 3. Är jävligt trött på alla Gåsleverproletärer som Sjöstedt som blir fetare för varje gång man ser honom , dom lever själva som furstar. Den dag som kommunisterna kan peka ut ett land där befolkningen haft det bra med kommunistiskt styre ska jag ta dem på allvar, fast det kan dom inte för det finns inget land på jorden som fått det bra med kommunism, bara armod o fattigdom, konstigt att dessa sagor inte självdör..

 4. Han eftersträvar ett Svensk Sovjet, i gammal kommunistisk anda. Att bara ändra namn från Kommunist till Vänster parti förändra inget i deras målsättning

 5. OT;
  Bara älskar denna musik:
  https://www.youtube.com/watch?v=S1-LCnGojnw.
  som troligtvis ca82% PK, finner 5 fel på, FI o Feministregeringen o Alliansen antagligen hatar detta;
  1. Hon är inte gift.
  2: Hon är inte muslimska.
  3. Hon har inte heltäckande huckle.
  4. Hon citerar inte Koranen.
  5. Hon kräver inte asyl i Sverige.
  efter denna video så kommer fler underbara kvinnor som spelar musik i rak följd.

 6. Kommunismen är en fruktansvärd ideologi svt. kommer att sända program
  om dom vidrigaste tyranner som existerat dom flesta av dessa var kommunister t.e.x. 1937 så mördade Stalin 1000 personer per dag
  med nack skott för att inte tala om alla som blev deporterade till sibirien
  en annan sak jag tänkte på man kan ju börja med att ta av Jonas Sjöteds
  lägenheten på Karla vägen på Södermalm.

 7. Avskaffa privat ägande?? Men Sjöstedt hur ska det då gå för
  dom invandrare som flyter fram i Feta Mercedes o BMW o
  Italienska Sportbilar?? Eller gäller det inte Knarkbaroner
  o andra fiffelgubbar?

 8. Jag tror dom som röstar på kommunisterna förstår precis.
  En kommunist äger inget, kan inte producera något själv, utan vill bara ha del av det andra gör. Hur stämmer det in på de som kommer till Sverige?

 9. Jonas Sjöstedts idealsamhälle:

  Socialismens ”paradis” -Venezuela borde vara lika välmående som Norge

  Delcitat

  Somliga talar om inbördeskrig (osannolikt, tror jag), andra om fullständig ekonomisk och social kollaps, och många om att den här veckan förvandlas Venezuela från en illa fungerande demokrati till en fullbordad diktatur. (Publicerat 2 augusti 2017)

  Slut delcitat

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/venezuela-borde-vara-lika-valmaende-som-norge

  Så här planerar man att lösa den katastrofala situationen i Venezuela, som länge styrts av den socialistiske galenpannan Nicolas Maduro.

  Citat

  130 SVT Text Lördag 15 sep 2018
  UTRIKES PUBLICERAD 15 SEPTEMBER

  OAS: President Maduro kan störtas

  Ett militärt ingripande för att
  avsätta president Maduro i Venezuela
  kan inte uteslutas, enligt chefen för
  samarbetsorganisationen OAS.

  -Vad gäller en militär intervention,
  som syftar till att störta Nicolas
  Maduros regim, så tycker jag inte att
  vi ska utesluta något, säger general-
  sekreteraren för OAS, Luis Almagro.

  Flera miljoner venezuelaner är på
  flykt undan misären i landet, där
  ekonomin håller på att kollapsa.

  Slut citat

  Medlemsländerna i samarbetsorganisationen OAS är:

  Antigua och Barbuda · Argentina · Bahamas · Barbados · Belize · Bolivia · Brasilien · Chile · Colombia · Costa Rica · Dominica · Dominikanska republiken · Ecuador · El Salvador · Förenta staterna · Grenada · Guatemala · Guyana · Haiti · Jamaica · Kanada · Kuba · Mexiko · Nicaragua · Panama · Paraguay · Peru · Saint Lucia · Saint Vincent och Grenadinerna · Saint Kitts och Nevis · Surinam · Trinidad och Tobago · Uruguay · Venezuela

 10. Det är det som är socialism; kollektivt ägande.
  Individen räknas inte, bara massorna, som har en enda uppgift; att försörja sin överhet, staten, och dess ledare.

 11. Jag ryser i märgen. Sovjetunionen visade ingen pardon för människor, som inte följde systemets värdegrund i tanken ens. Människors privata motivation dödades under åratal av hårdför hjärntvätt från en central regeringsmakt. Kommunismen fungerar bara under hundraprocentig totalitarism, dvs tvång för alla. Det är i grunden en utopilek, som kanske kan utövas i liten skala på ett experimentstadium. Venezuela är de senaste aktuella exemplet på kommunistiskt misslyckande och historien har åtskilliga exempel. Bevare oss.

  1. I morse i SVT stod Fridolin och babblade om ”de demokratiska partierna” i Sverige. Ha uteslöt då SD men räknade in V,S,MP och hela alliansen.

   1. bejji:
    Dina rader visar exempel på hur man under nya olika sammanslutningar kan på sikt skapa/nå,samma mål !!
    MP,de Gröna kommunisterna skiljer sig inte ideologiskt från deras idoler och förebilder,inom just Stalinism/Kommunism.
    Därför ser vi tydligt,att när ett av dem går kräftgång går det andra framåt i %-talet !!
    De Gröna tappade vid valet 143.000,som nu återfinns i VPK !!

   2. Kommunismen är som alla vet helt rumsren i dagens Sverige !
    Glömda är Lenin, Stalin, Mao, Castro, Pol Pot Nordkoreas charmtroll forna kommunistiska Öststatsledare med flera, nu lurar bara otäcka odemokratiska s.k högerpopulistiska spöken runt varje gathörn.

 12. Man undrar ju om man ska få äga sitt eget hus eller lägenhet. Risken är väl att bostäderna tas över av samhället de behövs ju för alla ”nyanlända” så risken är väl att svenskan får sova på en parkbänk.

 13. Tja mig lurar inte dessa kommunisttroll…Därför skriver jag alltid deras verkliga namn,så ingen skall missförstå vad som finns bakom ”lammet Sjöstedts”,mjuka leende. En stor ful V A R G.
  Ett diktatoriskt parti,som ställt till död och pina i många länder.Stalin som AfA/EXPO söker efterlikna,mördade kvalfyllt c:a 20 miljoner egna Sovjet-borgare.Hur många Kmererna i Bortre Indien avlivade är okänt(mer än miljoner),det finns inte ens tal över deras mördade !
  Mao i Kina utförde samma rensning av miljoner egna,allt för att komma till makten.
  Abzurdistan är på god väg att få en liknande totalitär stat,där några få styr över mängden med olika psydonamn !

 14. att svetsarn sammarbetar med rasistiska nazistiska kommunistiska vänstern ,visar att han är maktgalen, totalt saknar verklighetsförankring.Nej avgå svetsarn ju förr ju bättre.

 15. Stefan löven fattar absolut ingenting som vanligt.Kommunister har rasistiska rötter ,Stalin vann andra världskriget övertog hittlers roll och utvecklade den till totalitär diktatur.Det finns ingen statistik hur många människoliv blev mördad i kommunismens namn.Det är skamm att vanliga arbetande människor röstar på dom.Överhuvudtaget att sammarbeta med mördare , då till och med Sd är bättre.Sjösteds jävla falska leende passar bra på gröna lunds skräckkammare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: