324 av 609 moderater – ta makten med hjälp av SD

INRIKES. Drygt hälften av de 609 moderatpolitiker runt om i landet som svarat på en enkät från Expressen vill att Moderaterna ska ta makten med hjälp av SD-förhandlingar om det krävs. Enkäten skickades ut i måndags.

Liknande röster har höjts från kända M-namn som Maria Abrahamsson och tidigare partiledaren Ulf Adelsohn.

– Jag hade kanske sagt att jag ville samtala med SD ändå… någon gång måste detta sluta, säger Adelsohn till tidningen och tillägger att det inte finns ”18 procent fascister i riksdagen”.

-Pettersson tycker det är ett bra förslag under förutsättning att Sverigedemokraterna får något för besväret. En moderatledd regering som inte för en vettig politik är inget att ha…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “324 av 609 moderater – ta makten med hjälp av SD

 1. Nej och börjar dom att föra Fredrik Reinfeldt politik igen
  så ska dom fan inte ha någon hjälp till makten.

 2. Att lyssna på detta är inget Kristersson som målat in sig ordentligt i hörnet på sandlådan tänker göra. Vi får väl se hur det blir när det skall röstas om en Alliansregering.

 3. Bryr sig inte Ulf Kristersson ett dugg om, han går i mångkulturella Annie Lööfs koppel !
  Hon som eventuellt blir Sveriges nästa statsminister.

 4. Enda lösningen är nog att byta ut partiledare som gjort dumma och korkade uttalanden och målat in sig i ett hörn.

 5. Det hela ha blivit en prestige kamp, snacket om det bruna förflutet är bara svepskäl för att inte ”Förlora” ansiktet.

 6. Om man inte skapar en ny DÖ så måste man ta hänsyn till SD på någotvis.
  Det spelar ingen roll hur stor i korken och orden man sedan är.

  • Vänta bara, det blir garanterat en ny typ av DÖ mellan Alliansen och vänsterblocket för att hålla SD utanför det politiska finrummet !
   7 klövern sänker hellre Folkhemmet helt än att ha något med SD att göra, det ju vet alla.

Kommentera