Stenade släkting till döds, får stanna i Sverige

INVANDRING. En 25-årig man sökte asyl med motiveringen att han är hotad efter att ha dödat sin kusin i samband med ett bråk om släktens mark i Afghanistan. Migrationsverket sa nej och beslutade om utvisning.

Nu har Migrationsdomstolen rivit upp beslutet – och bestämt att mannen och hans familj ska få permanent uppehållstillstånd.

Afghanen, hans fru och två barn hade kommit till Sverige i november 2015 och uppgav att de flytt från Iran, där de bott i flera år och där båda barnen föddes. Han uppger också att han bott större delen av sitt liv i Iran.

25-åringen, ursprungligen från Afghanistan, berättade att han dödat kusinen under ett bråk om familjens mark – och att de därför var rädda att hans farbror, den döde kusinens pappa, skulle skada dem om de återvände dit.

Migrationsverket beslutade dock att familjen skulle utvisas.

Beslutet överklagades då till Migrationsdomstolen. 25-åringen yrkade på att han och hans familj skulle beviljas uppehållstillstånd och arbetstillstånd.

Som grund för det angav han att de är ”flyktingar, alternativt skyddsbehövande eller övriga skyddsbehövande samt att det i vart fall föreligger synnerligen respektive särskilt ömmande omständigheter”.

Migrationsverket höll fast vid sin bedömning och ansåg att överklagandet skulle avslås.

I början av september kom domen: Migrationsdomstolen upphäver Migrationsverkets beslut och beviljar 25-åringen, hans fru och parets två barn permanenta uppehållstillstånd och alternativa skyddsstatusförklaringar.

Läs vidare på Aftonbladet…

-Pettersson undrar varför en afghansk man från Iran som påstår att han har slagit ihjäl en kusin med en sten ska behöva bosätta sig i Sverige?

Det borde finnas mängder med länder där mannen och hans familj passar bättre än i Sverige.

Sammanfattning av läget i landet:

 • Döda en släkting, ger uppehållstillstånd.
 • Begå terrorattentat mot en synagoga, ger uppehållstillstånd.
 • Ta ut en veckas för lite semester för fem år sedan, åk hem din jävla utlänning, här har du inget att göra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Stenade släkting till döds, får stanna i Sverige

 1. I Sverige finns det ju gott om sten och kastare så det passar väl utmärkt att ännu en får stanna och utveckla det framtida trygga och heligt mångkulturella Folkhemmet !

 2. !!!!???? 🤷‍♂️ Måste nypa mig själv för att inse att jag inte drömmer…

  Detta öppnar ju upp för mördare och kriminella från hela världen att beviljas asyl i Sverige!
  Migrationsdomstolen måste bestå av de värsta idioter som finns att uppbringa i det här landet. Går de på droger eller befinner de sig möjligen i ett hypnotiskt tillstånd?
  De ansvariga borde nu själva tvingas härbärgera denna mördare! (samt även att hjärnröntgas).

 3. Stena en släkting, kniva Svenskar på IKEA eller försöka bränna ned en synagoga – allt ger PUT och sänder signaler till hela världen hur man bäst skall bära sig åt i Sverige!

  • Ja det var fint samhälle ljusår från dagens och etablissemangets s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige !
   Man är glad att fått uppleva det gamla homogena och endast kristna Folkhemmet något som våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn tyvärr inte kommer att få göra.

 4. Så brå då kan han i nästa riksdagsval av tacksamhet rösta på s och var med om att sätta den svenska demokratin ur spel.

  • Sverige är landet som skyddar i första hand mördare och kriminella.Det verkar löna sig att begå brott , i fängelse har de bättre än ute i frihet. Hur många räds för att tvingas lämna sina hem , när pensioner inte räcker till, när arbetslösheten slår till, när tryggheten inte gäller längre svenskar. Hur många dör i sjukhusköerna ,bär vi satsar i första hand på flyktingar. Vi har inte råd, men vi får betala ett pris som inte går att mäta i pengar. Omänskligt.

 5. Svensk domstol tycker det är bättre att han stannar kvar i Sverige och får fortsätta stena folk till döds enl Sharialagarna. Kanske kan bli expert på detta och kan ha det som sitt jobb när muslimerna bänkat sig ordentligt i Sverige.

 6. I svenska domstolar är det inte längre svenskar som bestämmer. varför har 90 åklagare sagt upp sig? Min teori är att inte orkar bevittna när våldsmän och skurkar från länder utanför Sverige inte får några domar, men en svensk som kör för fort är en skam för de utländska nämndemän. ger man fan en lillfinger tar de hela handen!
  Det har hänt i Sverige.Nu är det tyvärr för sent!

  • Våra politiker är lika kriminella som värsta brottslingar. Vi kan tala om att gängkriminaliteten ökar även i Riksdagen!

   • Trots detta så får dessa politiker ständigt ett fortsatt förtroende att regera Sverige vidare och närma sig ättestupan, några gillar tydligen ändå 7 klövern vilket kan tyckas märkligt när man ser hur dagens samhälle ser ut, det måste vara en grupp som inte lever i eller som inte vill se den riktiga verkligheten som röstar på 7 klövern !

 7. Jag är inte förvånad! I domstolarna verkar de mest besynnerliga människor beredas plats och försörjning.
  När det gäller avslag så går det att överklaga i minst tre gånger så man får hoppas att det gäller även det omvända.
  Så mord eller dråp är ett gällande asylskäl. Hur många mördare ska då finna en fristad och livstidsförsörjning i Sverige?
  Nog inte sista gången denna mannen låter höra talas om sig.

 8. Ska svenskarna ta hand om en afghansk familj därför att de inte kan åka till Iran?
  Då får de väl för fan åka till Afghanistan!!!!!
  Men, å andra sidan, detta har svenskarna valt för en vecka sedan.
  Var så goda, bara att svälja.

 9. Så är det då konfirmerat att nomenklaturan skiter i sina sjuka och gamla men skyddar mördare. Har du slagit ihjäl någon, erkänt då ska du naturligtvis straffas. Har han, denne för Sverige så viktige person suttit i svenskt fängelse i minst 4 år? Då hade han kunnat lära sig svenska och eventuellt ett enkelt arbete för att sedan möjligen kunnat arbeta in kostnaden för sina barna skolgång. Nej, inte än! Absurdistan i sin prydno.

 10. Det är väl klart att han ska få stanna ??? Hur kunde det bli så djävla fel i detta Sverige ???? Jag hoppas alla i detta land får stå till svars inför nästa generationer för vad dom ställer till med i detta land !!!!

  • Ja landet kommer naturligtvis att få stå till svars inför kommande generationer men tyvärr inte de skyldiga makthavarna som skapat det s.k trygga mångkulturella Sverige eftersom de då förmodligen inte längre är i livet !

Kommentera