Livet för barnen i sandlådan

REGERINGSBILDNING. Vi har hört till leda att samtalen ska vara vuxna och att politikerna är beredda att samtala och förhandla med alla utom Sverigedemokraterna. 

-Pettersson noterar att det inte stämmer, frånsett frågan om varför vuxna inte kan tala med Sverigedemokraterna inte får någon bra förklaring så kan de inte ens tala med varandra.

Under måndagsmorgonen medverkade Moderaternas partisekreterare Gunnar Strömmer och Socialdemokraternas Anders Ygeman i P1-morgon – men de vägrade delta samtidigt, dock intervjuades Ygeman först och precis efter Strömmer. Om de satt bredvid varandra eller var i olika lokaler vet jag ej.

Gruppledare Anders Ygeman (S) säger att socialdemokraternas Stefan Löfven ska bilda regering för dom är störst.

Gunnar Strömmer, Moderaternas partisekreterare håller fast vid linjen om att alliansen är det enda regeringsalternativet för dom är störst.

-Pettersson säger inget…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Livet för barnen i sandlådan

 1. Jag skulle vilja ha en förklaring till varför 82% av valmanskåren i Sverige hatar Jimmy Åkesson.
  Det finns inte en enda människa i Sverige som kan förklara varför inte 7-klövern vågar tala med honom. För det handlar nog ytterst om att 7-klöverns partiledare är vettskrämda över att Jimmy är det person som ingen annan politiker i Sverige kan slå på fingrarna när det gäller politik eftersom det inte finns någon politiker i Sverige mer än han och hans närmaste medarbetare är de enda politiker i Sverige som sysslar med politik. Dom andra leker bara med dockor och hatar Jimmy.
  SD:s politik har dom inget emot för den kopierar dom rakt av.

  • Ett enkelt svar på den frågan är att J.Å säger sanningen (vilket ju är tabu i dagens förljugna hycklande och censurerande Sverige) om en totalt misslyckad okontrollerad massinvandring de sista 40-åren som 7 klövern är helt ansvarig för men naturligtvis aldrig kommer att erkänna och därför inte samarbetar med SD utan istället gömmer sig bakom en massa patetiska påhopp mot SD som rasism och nazism !
   Att 82% av svenska folket 2018 trots hur det svenska samhället ser ut ändå röstar på 7 klövern och på en fortsatt massinvandring, skjutningar, våldtäkter, stenkastning mot blåljusperonal, bilbränder fler s.k stackars utsatta områden eller rättare sagt ghetton, personrån och överfall på gamla människor osv osv listan kan göras lång beror bara på den vanliga fega naiva och konflikträdda svenska mentaliteten, att gnälla hemma vid köksbordet men sedan på valdagen gå rösta på samma parti som man alltid gjort.
   Bara hoppas att 82:an inte gnäller nu utan bara njuter av den fortsatta samhällsutvecklingen fram till 2022.
   Nu är som sagt valet 2018 över och allt valfläsk är stekt och glömt och det trygga svenska folket tynar återigen in i sin Törnrosa sömn för att vakna till när det dags för Melodifestivalen !!!!!!

 2. Otroligt vad politikerna ställt till det. Landet helt förstört på några år.
  En stadsminister som inte ens klarade svets utbildningen.
  Vad vi behöver är akademiker som styr.
  En vuxen professor som varit ute i arbetslivet är en lämplig bakgrund för att styra landet.
  Dessutom borde alla nämndemän tas bort, inget fel på utbildade människor, som kan döma efter lagboken.

  • Det vill inte svenska folket ha. Detta är vad de valt och detta är vad de får. 82% har använt sin rättighet och så är det. Vill du ha akademiker rösta afs med vettigt partiprogram.

  • Svårt att få tag i en professor som i en massa år varit knuten till den skyddade verkstaden som universiteten är.

Kommentera