Regeringen har blåljugit medvetet i flera år…


INVANDRING. Som vi rapporterade tidigare idag så har regeringen förhalat en rapport om att Sverige gränsbevakning inte fungerade utan var en av de sämsta gränskontrollerna i hela Europa. Det är inte förvånande, regeringen har blåljugit om både det ena och det tredje under mandatperioden medan asylinvandring fortfarande är alldeles för hög.

Pettersson menar att det är märkligt att det har fått fortgå, vi har en fri, oberoende, opartisk och stolt presskår vars uppgift är att granska makten, men de koncentrerar sig på alternativmedia och andra saker som, det är detta som är det verkliga valfusket…

Regeringen skrev tidigare i ett pressmeddelande: ”Den risk som framför allt bristerna i kontrollen av EU:s yttre gränser medför – vilket bland annat gör det möjligt för potentiella terrorister och andra brottslingar att resa in i Schengenområdet – gör att vi måste ha kvar våra egna inre gränskontroller.”

Nu kanske vi inte ska vara för elaka. Herrarna Löfven, Johansson och Ygeman har gjort så gott de kan enligt denna instruktionsvideo från gränsen….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


25 responses to “Regeringen har blåljugit medvetet i flera år…

 • Stenbock

  En intressant nyhet har ikväll publicerats i Kvällsposten.De som vill titta på det hela får själva avgöra om ni vill gynna Bonnierklanen.
  https://www.expressen.se/kvallsposten/polis-pratade-med-journalist-avsattes-dagen-darpa/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Blåljugit i flera år ?
  Bra att veta, har nästan misstänkt det !
  Får en känsla av att Mytomani är utbrett bland politiker.

  Gilla

 • Micael Lidén

  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gilla

 • Tony

  Tror att dessa två figurer jobbar frenetiskt med att lägga
  förslag till att begränsa yttrandefriheten för vanligt folk!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Svårt att hitta något, som denna sosse/MP-regering är riktigt ärliga i.

  ”Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.”

  Gilla

 • Mike E

  Alla politiker försöker undanhålla obehaglig fakta. Problem är att det i Sverige inte finns en media som avslöjar det om det passar medias agenda.

  Gilla

 • S Eriksson

  Kan det här intressera?

  Gilla

 • S Eriksson

  Har vi verkligen en fri, oberoende, opartisk och stolt presskår? Eller skojar Pettersson nu?
  Man kan kanske fundera över om regeringen styr över pressen eller tvärtom? Eller om det är som Tino S säger en ohelig? allians.

  Gilla

 • Kurt

  Skulle Sverige inte vara FN’s Jultomte skulle Sverige inte ens beaktas även om utrikesminister skulle strippa å podium, kanske sexhungriga Muslimer men det betvivlar jag med, de är rätt om sin potens

  Gilla

 • Billy Boy

  Denna kommentar om gränskontroller / id-kontroller postade jag här på bloggen 2017-05-08:

  Från TV4 Nyheterna:

  ID-kontrollerna slopas: ”Sverige är inte längre drömlandet”
  Klipp tisdag 2/5 kl 22:11
  Längd 4 min 05 sek.

  Gränskontrollerna skärps vid gränsen till Danmark, samtidigt som de ID-kontroller som reseföretagen varit tvungna att genomföra för alla som reser över sundet avskaffas. Ulf Kristofferson kommenterar.

  Länk till TV4-video

  https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/id-kontrollerna-slopas-sverige-%C3%A4r-inte-l%C3%A4ngre-dr%C3%B6mlandet-3912609

  Före slopandet av ID-kontrollerna

  ID-kontroller eller inte … Det tycks ju inte spela någon som helst roll. Detta hände medan de s k. ”gränskontrollerna” pågick tidigare.

  Journalisten Lena Sundström undviker enkelt gränskontrollerna

  Hon lyckades utan ID-handlingar, d v s som papperslös resenär ta sig hur enkelt som helst från Danmark till Sverige på tåg, i bil och i en vanlig liten motorbåt över Öresund utan att bli upptäckt och stoppad.

  Med flyg från Köpenhamn till flygplatser i Sverige fanns / finns ingen ID-kontroll. För Lena Sundström gick det alltså att välja 4 olika färdsätt för att som papperslös ta sig in i Sverige utan att bli stoppad av någon ID-kontrollant. SVT UG-reportaget var rena lektionen för illegala immigranter och deras medhjälpare hur man skulle göra för att undgå ID-kontroll.

  Länk till SVT-reportage:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-undviker-lena-sundstrom-enkelt-granskontrollen-1

  Jag förmodar att de s k svenska gränskontrollerna idag är lika usla som de var 2017.

  Det den svenska regeringen och deras myndigheter sysslar med är ju värre än en ren fars. Fullkomligt sanslöst!

  Gilla

  • Stenbock

   Jo dessutom avsiktligt för att underlätta för alla parasiter….’
   Stenbock har sedan detta trädde ikraft,åtminstone gjort fem eller sex resor till Berlin..I mitt minne finns högst en eller två gånger, någon som kontrollerat mig vid Bro´n ,eller vid färjeläget i Trelleborg.
   Detta vet/känner till naturligtvis flera av dem,som mystiskt har försvunnit från Tyskland. Ett mysterium som t.o.m. ledande tyskar befattat sig med !!

   Gilla

  • S Eriksson

   Jag såg det programmet, dom är duktiga och visar på tydligt att det går att komma in i landet ändå. Passkontrollen ställde även till det för de skötsamma, och man fick väl inte ha passkontroller hur länge som enligt reglerna.

   Gilla

 • Ahmed Efendi

  Som allt annat lögn och mygel.Hänga kvar vid makten och berika sig själva.

  Gilla

 • Bajen666

  Bra och rolig bild, sparad och ska visas för all inkommande trafik, tror inte ens om detta varit publikt före valet så hade såssarna dalat så mycket mer i opinionen.

  Vi måste inse att 60 till 80% av Svenskarna lider av Stockholmssyndromet och har en korrupt och vilseledande politikerkår (7-klövern) att rösta på.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Jag skulle också vilja ge dom två en tårta, dock icke på bordet,
  utan mitt i fejset.

  Gilla

 • Tony

  Är mannen på videon blind också, ser så ut. Men man ska inte
  förvåna sig, för en regering som gör utländska potentiella terrorister den
  fina tjänsten att lägga ut våra statshemligheter fritt för
  vem som helst på nätet, ska man inte förvåna sig över., det märkliga är att Svenska folket ändå ger dessa klåpare chans på chans att
  fortsätta att förstöra landet, visserligen säkert med hjälp av
  valfusk, för dom är ju Sossar, men ändå?

  Gilla

 • Billy Boy

  Både Morgan Johansson och Anders Ygeman tyckte iaf själva att de hade gjort ett utmärkt bra jobb och firade det med en stor tårta. De berättade stolt om det på Twitter.

  Deras 100 propositioner (lagförslag) till riksdagen varken stoppade eller bromsade upp inflödet av asylanter till Sverige. Med de bristfälliga gränskontrollerna tycks invandringen fortsätta i oförminskad takt fler år framöver.

  De fattade tydligen inte att det är väljarna som sätter betyg på deras insatser … inte dom själva. Det märktes i valet den 9:e sept 2018 då (S) backade kraftigt.

  Gilla

  • Stenbock

   En av deras importer dömdes idag till 7 månaders fängelse, ( i verklighet några månader på ett lyxboende) samt ett skadestånd om 300.000:- kronor då hans egen kultur från hemlandet,(PMM) slog till i vintras.
   98 fönster på en skola i HBG blev sönderslagna av 21-åringen under islamska ruset !
   Nu tvingas myndigheterna att höja hans redan höga bidrag,så han kan betala straffet om trehundratusen !

   Gilla

  • Ståfräs

   82% är glad åt detta och tycker det är helt OK att skattebetalarna bjuder på tårta! Här snålar vi inte, pensionärerna kan titta i stjärnorna efter ngt liknande på hemmet!

   Gilla

 • Lellegoo

  Glöm inte de högsta tjänstemännen i vår statliga byråkrati. De har också ett stort ansvar. De kommer att få gå till AF vad det lider.
  Lögnerna från samhällstoppen är hårresande.

  Ut, skall dom.

  Gilla

 • Grune

  Det hade aldrig behövt bli så här om vi hade haft en regering i Sverige.
  Det har vi saknat i många årtionden nu.

  Gilla

 • Kent

  Inget som förvånar när Sverige fortfarande tar emot mest i Europa.
  Löfven har väl trott att han kan åka till Bryssel och lättvindigt få andra länder att ta över en del med argumentet att Sverige har tagit sitt ansvar.
  Ingen lyssnar på Stefan Löfven och Helen Fritzon när de försöker få andra att med tvång välja Sveriges linje som humanitär stormakt.

  Gilla

  • Kurt

   Titta på vad EU lyssna till när något kommer från Sverige, Sverige är som en liten hund man kasta ett ben till för att få tyst på den irriterande jycken. Och det gäller inte bara EU, samma gäller i världspolitiken. FN mm.

   Gilla

   • Grune

    Det finns väl ingen politiker i världen som lyssnar på en Svensk politiker. Dom har ju inte sagt ett sant ord på 40 år.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: