Mångkulturella uppror i Etiopien


MÅNGKULTUR. I Etiopiens huvudstad Addis Abeba har mer än 20 människor dödats i upplopp och strider mellan majoritetsfolket oromo och olika minoriteter rapporterar Sveriges Radio.

Polisen har gripit över 200 misstänkta i en lokal som urartat med att oromoungdomar attackerade flera andra etniska minoriteter och brände ner hus i huvudstadens nordvästra utkanter, och minst 23 människor dödades.

-Pettersson tycker rapporteringen från Sveriges Radio är lite egendomlig. I Sverige benämns konflikter mellan etniska minoriteter för bråk mellan ”grupperingar”.

I Sverige beskriver Sveriges Radio och andra mångkultur som något önskvärt och bra, och det majoritetsfolk som inte gör uppror och mördar kallas rasister och nazister. Märkligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Mångkulturella uppror i Etiopien

 • Kenth Andersson

  Oroligheter i Etiopien ?
  Det kan betyda ännu fler pensionsräddare till Sverige och defintivt ingen s.k återvandring i de mänskliga rättigheternas namn !
  Heja Sverige.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Sen att Boko Haram åker runt och hugger brösten av kvinnor och låter barn skjuta sina egna föräldrar i islams namn….DET PRATAR VI INTE OM…..eller att våra kvinnor och barn gruppvåldtas och misshandlas samt får leva sitt liv i ständig rädsla, inte minst för risken att de kan fått AIDS….NEJ, DET PRATAR VI INTE HELLER OM !

  Landet Ding Dong Kokko.

  Varsågoda….ni får vad ni röstade för !

  Gilla

 • Danne

  Ja mycket är märkligt när det gäller massmedia.
  Ingen verkar vara kunnig i matematik, för då skulle de vara tvungen att redovisa det underskott som invandringen skapar.

  Men de tillhör samma kategori som Ramberg, Ernman och Khavari, alla är de aktivister med en agenda. De bryr sig inte om lagar eller vad som är bra för Sverige, det är bara ekonomiska lycksökare som är viktiga i deras värld.

  Gilla

 • sociallycriticalbydefault

  Men vi har ju redan liknande mångkultur här? Libaneser, Afghaner, Somalis, Tchetchener…. och alla är riktigt bra kompisar med varan!

  Gilla

 • ruben

  Mycket träffande. Det kan tom. krävas en förklaring om varför PK-rapportering och PK-värdegrunder verkar uppmuntra dumheten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: