Stäng

”Detta kommer bli en förtjänst för samhället lite längre fram.”

ISLAM. Pontus Persson Twittrar och säger som vår store ledare Stefan Löfven: ”Detta kommer bli en förtjänst för samhället lite längre fram.”

Släng in lite fler kamelcenter och böneutrop så kommer dessa människor säkert tycka att demokratiska val slutar att vara haram.

Nedan följer ”Islam enligt salafisterna/wahhabis” presenterat av predikanten Anas Khalifa.

Vi börjar med ämne ett: Att rösta i riksdagsvalet.

Stöd bloggen

8 reaktioner på “”Detta kommer bli en förtjänst för samhället lite längre fram.”

 1. Malmö har ju varit en invandrarik stad i 15 år och borde ju då ha gått med vinst redan men i stället går Malmö back flera miljardet i år Inte en på riktigt lång sikt kommer invandringen att gå på vinst Nå efter 15 år är sverige ett muslimskt land och då råder andra lagar och annan ekonomi

 2. Den enda framtid detta kommer att ge till Sverige kommer vara något helt annat !!! Säger bara !!! Stackars nästa generationer !!!!

 3. Massimporten av de outbildade underbegåvade är redan nu en förtjänst – för det muslimska parallellsamhället. Det är mer än hög tid att stänga pengakranen genom att slopa alla bidrag och ersätta dem med obligatoriska beredskapsjobb. Det kommer då att bli intressant att se hur många som finns fysiskt och kvar i landet. Det kommer också att ha den största möjliga nedkylande effekten på hur många som är villiga att betala för att riskera livet på en vådlig färd över civilisationens randhav.

  1. Det går inte att bara ta bort bidragen för då ökar rånen och mördandet med flera 100% på ett par månader. Islamisterna inser snart att dom måste ju leva och då kommer dom att råna fler pensionärer, butiker och banker på några månade än vad som skett de senaste 2 åren.

  2. ”Det kommer då att bli intressant att se hur många som finns fysiskt och kvar i landet.”

   Det är många som sitter i hemlandet, och förnöjt tittar på när bidragen tickar in på kontot.

   Lägenheten som betalas åt dom, är uthyrd svart – blir mycket pengar att rulla runt med i Mogadishu.

   Jisses vilket idiotfolk Svenskar i gemen är, inte det minsta självbevarelsedrift kvar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: