Medias hat mot Donald Trump

MEDIA. Sveriges Radio P1 har idag en spännande huvudnyhet, klockan 05:30 var första och största nyhet att den domare som Usa:s president Donald Trump hoppas ska ta en plats i USA:s högsta domstol, Brett Kavanaugh, född 1965, anklagas nu för sexövergrepp och att demokraterna att man ska skjuta upp omröstningen om nomineringen.

Det låter allvarligt men när man får reda på lite mer så undrar kan inte jag hitta någon annan anledningen än medias hat till Donald Trump.

Brett Kavanaugh anklagas för att 1982, när han var 17 år och alltså för 36 år sedan på en fest för gymnasieungdomar ha tafsat på en 15-årig flicka. Alltså inte mördat eller våldtagit, tafsat och tryck ned flickan, men slutat och gått därifrån när hon gjorde motstånd.

-Pettersson noterar att detta är förstanyhet i Sverige allt med småflickor könsstympas och tonårsflickor gruppvåldtas i vård land…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Medias hat mot Donald Trump

  1. Ja och förutom könsstympningar och våldtäkter håller beväpnade kriminella sina bostadsområden i sitt våld med skottlossning i stadsmiljö och bilar brinner i oförminskad takt. Vad säger riksdagspartiernas 7-klöver, som medvetet stått bakom den här utvecklingen?

    • De är tysta och nöjda. Klirr i kassan på någon utländsk bank ,skulle jag gissa. Mutor och korruption är dagens melodi.

  2. Det är också intressant att den person som skulle ha stoppat våldtäkten inte har ett minna av det och dessutom säger att det är inte den Kavanaugh han känner och kände. Kvinnan som anklagar Kavanaugh har dessutom undertecknat skrivelser om att stoppa förstärkningen av gränsen och har stickat f-mössor. https://www.breitbart.com/big-government/2018/09/16/exclusive-classmate-named-in-kavanaugh-sexual-assault-accusations-stands-by-denial-of-absolutely-nuts-allegations/ https://www.breitbart.com/big-government/2018/09/16/kavanaugh-accuser-signed-letter-fighting-trump-border-enforcement/ https://www.breitbart.com/big-government/2018/09/16/kavanaugh-accuser-christine-blasey-ford-donned-brain-pussy-hat-trump-march/

    Det måste råda panik ibland socialisterna då de gjort sådant dåligt val av offer.

Kommentera