Brandmän skojar till det

Som vanligt så har PK-media i USA försökt att ”förbättra” katastrofen, orsakad av orkanen Florence , en grupp brandmän i räddningsstyrkan producerade videon nedan för att visa hur det går till när PK-media skildrar ”verkligheten på platsen”!

Videon nedan visar en reporter som ”kämpar hårt” för att hålla sig upprätt i den hårda vinden, titta på grabbarna som går i bakgrunden.!

Bilden nedan visar CNNs reporter Andersson Cooper  som placerat sig i ett dike  för att översvämningen skall se med dramatisk ut.

6 thoughts on “Brandmän skojar till det

 1. Haha…precis samma fake som CNN visar i de påstådda filmerna från Syrien där man inte ens bryr sig om att byta ut barnskådespelarna som man låtsas rädda ur sönderbombade ruiner. Det finns folk som analyserat filmerna som säger de är inspelade i Kairo som propagandamaterial för de ”Vita Hjälmarna” som jobbar intimt ihop med IS. Utan någon som helst faktakontroll sprider svenska media ut denna skit också trots att man snabbt själva skulle kunna konstatera att filmerna är fake!

  • Inspelningarna för White Helmets ”Fakes” gjordes i norra Sinai. Några grannar till inspelningarna såg en massa beväpnade män och larmade polis, som ryckte ut i full skala och grep hela gruppen. Egyptens utredning visade att de flesta av W H inspelningar dittills hade skett i Egypten, men kompletterats med några avsnitt med lokalmiljöer i de Syriska orter där förbrytelser från Syriska regeringen påstods ha skett.
   Vad jag förstår beslagtog Egyptierna mängder med ”originalinspelningar” från tidigare publicerade Fakes!
   Internationellt en stor skandal, men inte ett pip i de länder där vänstermedia ensam styr propagandan, t ex Sverige, UK, Belgien, Holland

 2. Hehe likadant på tv4 nyheterna igår, en kvinnlig reporter står med vatten upp till knäna i storm och hällande regn…och i bakgrunden kommer en simmande man..:-)
  Såg väldigt dramatiskt och illa ut…tills mannen kom i bild.

Kommentera