Medan politikerna fortsätter tjafsa om SD, våldtas ännu en kvinna i Sverige

BROTTSLIGHET. Stefan, ta avstånd från V innan du avgår och låt sedan en regering bestående av M, KD och SD börja städa landet, för kvinnornas skull. 

Och inte bara för kvinnorna, för hela landet, för de gamla, för de sjuka, för skolorna och inte minst för de invandrare som sköter sig…

Katerina Janouchs Twitter 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Medan politikerna fortsätter tjafsa om SD, våldtas ännu en kvinna i Sverige

 1. Större delen av den svenska valmanskåren anser att Sverige de senaste 40 åren har infriat deras förväntningar därför ger de 7 Klöverns företrädare nytt förtroende.

 2. Vad jag vet så våldas mer än en Svensk kvinna varje Timme! De allra flesta av utlänningar. Nästan allt mörkas av systemmedierna.

 3. Vi har vettiga politiker i Sverige, så varför i herrans namn sätter man de mest inkompetenta/mesiga/handlingsförlamade i ledande ställningar?

  • Jag tror att det var en Norrman som sa ” Sverige har många vettiga människor, synd bara att inge har blivit politiker”.

 4. Glömde Vänsterpartiet (de rumsrena svenska kommunisterna) som naturligtvis också vill vara med och leka i sandlådan och inte omöjligt kommer att ingå i en eventuell vänsterregering eller vara ett stödparti !

 5. Eventuella olika kommande regeringsbildningar:
  S+MP+C+L- M+KD- S+M eller en Alliansregering med stöd av SD.
  Oavsett vilket så kommer våldtäkter, massinvandring, bilbränder och stenkastning lär fortsätta i det trygga och heligt mångkulturella Sverige att fortsätta !!!!!
  SD kan nog glömma att kunna rädda Sverige denna gång, kanske efter nästa val 2022 om det då finns något kvar att rädda i Folkhemmet.

 6. Vi lugnas av nomenklaturan med informationen att ”de flesta våldtäkterna sker inom hemmets trygga väggar.” Frågan blir då ”vilkas hem?” Våra eller deras?

 7. Då är det ju märkligt att (som visades i SVT:s ValU) en stor majoritet – 87 % – av de svenska kvinnorna vid valet i söndags gick och röstade på 7-klöverpartierna vilka, genom sin invandringspolitik, är ansvariga för det tillstånd av trakasserier, mord och våldtäkter mot just kvinnor, som nu råder i landet sedan flera år.
  Kan någon förklara det?

  • Om man ser på hur den Svenska valmanskåren reagerar så står det helt klart att den största delen av dom är idioter och borde inte ha någon rösträtt.

  • Ja, majoriteten av dom som råkar ut för brott utförda av invandrare har ju själva bett om det. Hur är man funtad när man röstar för att själv kunna utsätta sig för gruppvåldtäkt, mord, rån, misshandel, hot, etc.

   Problemet idag är att majoriteten av svenska folket är så nertryckt i skorna, saknar ryggrad och stolthet. Skuldsättningen av dom svenska hushållen kan i stora delar jämföras med att stå under förmyndarskap, du har snäva ramar att rätta dig efter. Det är en anledning till svenskens flathet och försvar av sig själv och de sina.

   Civilkurage existerar inte hos majoriteten av det svenska folket, bara en enorm feghet och självömkan.

   Det största problemet är att vi inte har ett rättsystem som fungerar, en våldtäkt är nästan som att cykla utan lyse.

   Man får det man röstar för heter det ju, eller hur…?

  • Jag tror att det var en Norrman som sa ” Sverige har många vettiga människor, synd bara att ingen har blivit politiker”.

Kommentera