”First we take Skåne”

VALET 2018. En ännu tydligare protest från väljarna hade varit av godo för samhällsutvecklingen, men nu ser spelplanen ut som den gör och Sverigedemokraterna tuffar på – starkare än någonsin.

Oegentligheter med bortplockade SD-valsedlar har förekommit, men det är en konspirationsteori i den högre skolan att detta skulle ha haft avgörande betydelse för valutgången, skriver Tomas Brandberg, politiskt sakkunnig (SD).

Läs vidare på Dagens Samhälle…

Först tar vi Skåne…ni fattar fortsättningen.

Vad Filip och Fredrik ska göra om fyra år vet de nog inte själva. Klart är att de gått från att vara gapiga, småtrevliga TV-personligheter till att bli gapiga, politiska mobbare utan självinsikt. De är dessutom bra korkade, först är för att fylla Skåne med invandrare, sedan vill de slänga bort det när vinsten uteblev.

-Pettersson säger att det borde vara betydligt lättare att göra sig av med Filip och Fredrik, det är bara att byta kanal…

Ann Heberlein Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “”First we take Skåne”

 1. Dessa två gapiga lotsas komiker är patetiska,” Gräva bort Skåne”?
  själv skulle jag gärna se en stor mur runt hela det inavlade
  Stockholmsområdet.

  När det gäller skåningar är jag helt säker på att många av dem
  gärna hellre vill tillhöra Danmark, där man har förståndet
  kvar ännu..

 2. Snart är det rött enbart i Södermalm och förorterna typ Rinkeby, Vivalla m.fl. Alla andra ställen utanför tullarna lyser gult. Då har landet verkligen separerat sig. F & F får gräva runt sina bostäder och bli öar, utmärkta av enfald och infantil oförstånd.

 3. Låt dem gräva. Hahaha haha. I direktsändning. Hoppas många ”kulturarbetare” och nyanlända ansluter?

  Gemensamt för sd och f&f är att ingen gillar hur Skåne utvecklats. Same shit different name.

 4. Det kommer att skifta färg över hela landet.

  Röstningsförfarande i de socialdemokratiskt utsatta områdena behöver granskas och moderniseras. Informationen förbättras och det har alla utom S ett stort intresse av att få genomfört.

  Just nu:
  Alliansen tror att de har uppfunnit hjulet? En ny typ av ekvation?

  Naturlagarna är dock på SD:s sida.
  De är som små möss som hoppar i den riktning katten svingar.

 5. Skåne ligger 4-6 år före övriga landet, i kommande val kommer övriga landet ifatt och SD når 25-30%, dessutom kommer S att fortsätta nedåt då gamla S röstare försvinner pga ålder samtidigt som ett nytt islamistiskt parti kommer att få 5-10% i kommande val och snor S röster i No/go zonerna. Därmed är S nere på ca 15% framöver.

Kommentera