Ygeman pratar om anständighet


VALET 2018. Anders Ygeman, socialdemokraten och förre inrikesministern som fick sparken för att han äventyrat Sveriges säkerhet och inte informerade statsministern om detta eftersom han inte hittade en lämplig lokal!

Ygeman pratar om anständighet när det parti han tillhör i årtionden samarbetat med kommunister som stödde Hitler under kriget. Räcker inte det så kan jag påminna om att socialdemokraten dömts för olaga intrång, eller fick 32 betalningsanmärkningar.

Herr Ygeman hade också ett gäng obetalda parkeringsböter och menade att det berodde på att han var arbetslös, men tydligen hade han som arbetslös råd att köra bil men inte att parkera.

Den mannen borde inte ta ord som anständighet i sin mun…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


28 responses to “Ygeman pratar om anständighet

 • angelicaplacet

  August Palm hade aldrig tolererat läskiga Ygeman som äventyrat rikets säkerhet.

  Gilla

 • Punto

  Hur skulle du må om Ygeman blir statsminister? Omöjligt är det inte. Fridolin, Sjöstedt, Annie Lööf och Jan Björklund ställer nog upp om de får vara med på vagnen.

  Gilla

 • Thomas

  Undrar vad sossar fått för uppväxt då de flesta år så dryga,arroganta och maktgalna som Löfven,Ygeman,Mojjgan ,Strandhäll,Sahlin,Thorwaldsson,ja listan kan bli hur lång som helst.

  Den enda sosse jag kan acceptera är tyvärr död. Anna Lindh hade lite mer sympatisk utstrålning även om jag inte accepterade hennes politik kunde jag acceptera AL för hon verkade ärlig. Och lite rolig

  Lite kontrast till hennes väninna Mona Sahlin, den falske äckliga fifflerskan.
  Men det handlar i detta fall om att jag inte klarar av Sahlins personlighet,medans Lindh var lättare acceptera oavsett hur knasigt hon agerade ibland.

  Gilla

 • Carl Ekström

  En falsk individ .Som dom flesta i regeringen !

  Gilla

 • Stenbock

  Läste just i slaskpressen att 20.000 röster som förklarats ogiltiga,nu skall räknas om och tydligen tillföras Socialisterna ! Allt för kollektivet…
  Kan vara alla dem som skrivit något lustigt kring Rö´ven….T.ex. Joakim von Anka,Stalin och Junker !

  Gilla

  • Stenbock

   Ps.
   Glömde ju skriva att dessa ”ogiltiga röster” enl. EU lagar och regler alltid skall tillföras Socialisterna. Detta eftersom Europeiska lagar står över våra inhemska och är de gällande !! ;(
   I morgon t.ex. avgöres i EU.,om Ungern skall straffas för att inte ha tagit emot några ”lyckosökande araber o.liknande”
   Även detta efter rådande EU-lag !!
   Ds

   Gilla

 • Bosse S

  Ygeman är ingen fifflare, Ygeman luras inte, Ygeman ljuger aldrig, för Ygeman är ju Socialdemokrat och ingen socialdemokrat har väl aldrig någonsin påkommits av att vara oärlig. Hälsningar SAP

  Gilla

 • Ståfräs

  Dom kan säga vad som helst om vad som helst väl medvetna om att deras väljare också tydligen saknar anständighet, moral o etik.

  Gilla

 • Grune

  Detta parti sm har den mest bruna skjorta som går att få tag på vet ju hela SVENSKA folket. De som tillhör detta parti är de sista som skall ta ordet nazist i sin mun.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Och ändå är det just politikerna inte minst Löven från partiet S med sin historik som oftast tar ordet nazism fascism och rasist i sin mun när de talar om och med exempelvis SD och AFS !
   Vad blir det för en koalition i svensk politik framöver mån tro för att hålla SD utanför ett direkt politiskt inflytande ?
   Tror att en blocköverskridande regering bestående S+MP+C+L kan vara ett troligt framtida scenario.
   En sak är i alla fall helt säker, det blir ännu mer lek och patetiskt trams i den politiska sandsandlådan framöver och den okontrollerade massinvandringen till det s.k rika välfärdslandet Sverige kommer att fortsätta i fyra år till.

   Gilla

 • Joy

  Märkligt att det alltid handlar om brister på lokaler, muslimer måste tända på bilar för att de inte har någon lokal att samlas i, men moskén då? Våra politiker har inte heller utrymmen nog för att bedriva sin politik. Svammel från Ynkeman. Fåntratt!

  Gilla

 • Björn

  Om S skulle få bilda ny regering skulle det inte förvåna det minsta om Ygeman återkommer som minister. Minnet är kort inom politiken och i synnerhet inom pamppartiet S.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Klart han gör !
   Kan S utse Löven som bästa kandidat till partiledare så har partiet inte många att välja på från sin begåvningsreserv.

   Gilla

 • Fjodor

  ”Anständighet” är det senaste nysvenska ordet som ersätter det uttjatade nazist-fascist-rasist.

  Kanske något talat om får S tankesmedja att Nazister och fascister är socialistiska ideologier vilket faller tillbaka på dem själva. Därför vill man framställa sig själva som andliga föredömen av ”anständighet” i den nya pseudo-religionen PK. PK är en blandning av klimat-alarmism , tolerans av sexuella persverionen i det offentliga rummet samt att utse alla, utom vita män, till offer. Utövander sker i form av allmän slapphänthet i förvaltandet av svenska samhället.

  Den politiska sandlådan i Sverige saknar botten är jag rädd.

  Gilla

 • Macke

  Vad finns det för anständighet att de som har varit folkbokförda i minst 3! år men ICKE svensk medborgare har rösträtt till Kommun och Landstings/ Region – valen.
  Tala om att där lär sossarna få röster som heter duga.

  ”Rösterna från nyanlända utan svenskt medborgarskap kan avgöra valet i flera kommuner”

  I Sverige kan folk som inte ens är svenska medborgare rösta i de lokala valen. Nu rapporterar Östra Smålands tidning att det finns kommuner i Kalmar län där röstberättigade utan svenskt medborgarskap står för 10 procent av rösterna. I några valdistrikt är var femte röstberättigad inte svensk medborgare.”
  https://samnytt.se/rosterna-fran-nyanlanda-utan-svenskt-medborgarskap-kan-avgora-valet-i-flera-kommuner/

  Gilla

  • Onkel Björn

   Macke, Sverige ska ju upphöra som eget rike och likt USA´s stater bli en stat i EU. Då räcker det ju alldeles utmärkt med att man har bott tillräckligt länge i delstaten för att få rösta.
   Våra politker har ju redan lämnat över makten att stifta ”våra” lagar åt EU.
   Så, det är ju så folk har velat ha det. Eller är det som så att folket
   (majoriteten!) är så komplett ointresserade av politik att man köper allt politikerna köper utan att själva tänka efter innan man går till valstugan.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Ynkeman skall inte tala om anständighet, det är alltså den man som inte hittade ett säkert konferensrum på regeringskansliet under affären på transportsyrelsen.

  Gilla

 • tikamax

  LIKA mycket SKIT som Sossarna kastat ut i MEDIA/SvT vid varje tillfälle de fått med att TAKTISKT SMUTKASTA SD i nuv. val har givit resultat bland den okunniga befolkningen!
  SYND att INTE SD berättade om TAGE ERLANDERS KONCENTRATIONSLÄGER i SVERIGE, att TYSK MILITÄR RESTE KORS OCH TVÄRS över hela Sverige och hade TILLÅTELSE att göra detta med att frakta tanks, vapen, till NORGE som de INTAGIT, ATT REGERINGEN, DÅ Norge INVANDERAS av TYSKARNA och norske kungen flydde med sin familj över Nordsnorge över till Sverige och bad om tillåtelse av regeringen att resa igenom Sverige på väg till England MEN ATT SOCIALDEMOKRATERNAS STATSMINISTER NEKADE DEN NORSKA KUNGAFAMILJEN detta och de fick vända tillbaka till Norge igen, och att SVERIGE VAR TYSKVÄNLIGT och ANGAV JUDAR till Tyskarna och uppfann J:et i judarnas pass så att man lätt kunde identifiera vilka som INTE VAR VÄLKOMNA I SVERIGE och vilka som skulle SKICKAS TILL KONCENTRATIONSLÄGREN!! En del sossar lever fortfarande som var med på den tiden och jag undrar om de LIDER AV ALZHEIMERS HELA BUNTEN och ”GLÖMT” BERÄTTA FÖR SINA BARN VAD SOM FÖRSEGICK i Sverige på den tiden………. Jag kan säga att det KNAPPAST VAR EN ”VÄSTANFLÄKT” av NAZIM som DÅ FÖRSEGICK I Sverige med SOCIALDEMOKRATERNAS GODKÄNNANDE och VÄLKOMNANDE!!!!! OCH som Pettersson också SKRIVIT om på sin BLOGG.

  SHALOM

  Gilla

 • Kent

  Ygeman kan han bli S manliga svar på Mona Sahlin?

  Gillad av 1 person

 • bejji

  SD måste nu respektera sina över EN MILJON väljare i valet och inte börja kompromissa annat än i småsaker. Alltså hålla fast vid:
  Stopp för invandring åratal framöver (annat än i undantagsfall).
  Utvisning av kriminella utlänningar per automatik (och inte via domstolar, för då blir det ingen utvisning).
  Stoppa straffskatten för pensionärer.
  Och flera andra saker, som man lovat.

  Alltså: inget kompromissande utan rösta ned alla regeringsalternativ, som inte godtar kraven. Om det blir nyval, behöver SD inte befara några förluster, vilket däremot MP, L, KD och C kan räkna med och riskera att åka ut ur Riksdagen.
  Det är bara att köra hårt mot 7-klövern.

  Gilla

 • tikamax

  Jag tror han fått ordentligt på ”TAFSEN” då han idag ändå visar en något annan attityd än den SVÅRT ÖVERLÄGSNA ATTITYD han tidigare haft och som man kunde irritera sig över så gränslöst, att man bara ville att han YGERMAN skulle försvinna ut i TOMMA INTET och NANOPARTIKLAR var det enda som fanns kvar av honom…..

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Att Sossarna fortfarande har ”Ljugeman ” på framskjuten plats och låter honom dessutom vara talesman säger allt om moralen i detta parti..
  Att Ygeman inte har någon vet ju hela Sverige sen tidigare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: