Ygeman (S) fick sparken för ett år sedan, äventyrade landets säkerhet, nu…


VALET 2018. S-topparna Anders Ygeman och Morgan Johansson höll vid lunchtid pressträff om valresultatet. De säger att S ”i grunden” är väldigt nöjda med valrörelsen, men budskapet är att en regering måste bildas över blocken.

– Vi måste bryta en lång tid av skadlig blockpolitik, säger Ygeman, som ser framför sig att samtalen med andra blocket ska ske med ”stor ödmjukhet” från S sida. – Vi är största parti, men det betyder inte att vi alltid får vår vilja igenom.

Enligt Anders Ygeman är det naturligt att det blir Socialdemokraterna som får uppdraget att bilda regering.

-Pettersson tycker det är märkligt att Anders Ygeman, som fick sparken för att ha äventyrat landets säkerhet för drygt ett år sedan, nu står och håller presskonferens för S räkning och talar om ödmjukhet, bara S får behålla makten! Det är storsint.

***

Stöd bloggen


8 responses to “Ygeman (S) fick sparken för ett år sedan, äventyrade landets säkerhet, nu…

 • heraldikern

  Det är absolut ett dåligt tecken att Socialdemokraterna för fram Ygeman till så vitala poster som Gruppledare när han blev sparkad från ministerposten för att han missskött sitt fögderi och inte motsvarat förväntningar och krav på kompetens och pålitlighet.

  Att han dessutom satts högst upp på Stockholmsditriktets Riksdagslista måste ju vara ett resultat av tvingande påverkan av kompisarna runtomkring och inte en förstahandsönskan från partimedlemmarna i Dirtriktskongressen. Starkare bevis på nepotism går knappast att få!

  Gilla

 • Suzie

  I bananmonarkin Sverige är det möjligt då det är kriminella som vanstyr landet och bryter mot alla lagar som hindrar deras landsomstörtande ideologiska verksamhet.Svenska folket måste läsa på om bättre och mer om vad politiker h-veten och alla deras medlöpare håller på med och ders bakgrund och då är tex Petterssons blogg alldeles utmärkt bra informationsställe man lär sig enormt mycket genom att läsa här på bloggen,och stor eloge till Petterssons idoga grävarbeten för att upplysa och informera läsarna om vad sjukklöverligan och deras medlöpare ,ockupationsmakten håller på med.

  Gilla

 • Thomas

  Anders drygeman, är han kvar i kronofogderegistren?

  Gilla

 • Andorrs

  Sossarna i Sverige är de mest avskyvärda och korrupta vi har i västvärlden utan tvekan. Socialismen är i Sverige till skillnad från många andra länder ingen ideologi utan en sinnessjukdom som resulterar i maktlystenhet. Fyfaan som Gustav Kasselstrand brukar säga.

  Gilla

  • Ahmed Efendi

   Håller med,men varför röstar 28 % på dom när dom korrupta. Jag börjar tro att Svenska folket vill ha det så,eller har jag fel?

   Gilla

   • Andorrs

    Svenska folket vill knappast ha det så utan det handlar mer om deras importerade väljare från Mena och folk som har gått över från vänsterpartiet.

    Gilla

   • Benny

    Skulle tro att den verkliga valsiffran för S utan det omfattande valfusket skulle hamna på ca 20%. Alldeles för många märkliga turer och diskrepanser i valproceduren. Och jämfört med de bästa prognoserna som t ex Yougov och andra tillhandahöll så fick sossarna alldeles för många röster jämfört med tipsen innan valet.

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Respektlöst från sossarna och skämskudde behövs.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: