19 thoughts on “Hur gick valet Anders Lindberg?

 1. Svensk politik kan oppsummeras så här; Förnuftig ny politik blir kallad extremism. Och politik som har skapat extremism, blir kallad förenande. Det är den svenska sjukdom. Upp är ner och allt är fel.

 2. Visst var det valfusk! Troligen en ”man-in-the-midle” attack mellan länsstyrelserna och Valmyndigheten. Tänk på att de ”förvarnade” om att S ökade några dagar innan valet, likasom att KD oväntat ökat och att Miljöpartiet gjort ”en fin valrörelse och slutspurt”, det stämmer väl med det friserade valresultatet. Sen är det klart att man matade Api/appen från valmyndigheten med samma justerade valresultat som SVT fick, korkade vore dem ju annars.
  De vill inte riskera att vi går ur EU (Swexit), att SVT och SR.se städas på Vänster och struktureras om, de vill inte riskera sänkt bensinpris, de vill inte riskera invandringsstopp (nya väljare), de vill inte riskera att Miljöpartiet faller bort som stöd och skattehöjarparti, de vill inte riskera att Alliansen splittras genom bortfall av KD, de vill helt enkelt inte släppa makten, de vill inte att t.ex Grå vargar och andra extremister stoppas i partierna då dessa behövs som valmagneter bland sympatisörer i samhället där man ”köper” röster, de vill heller inte riskera att LO synas i sömmarna och vingklipps när det gäller partistöd och garanterade röster.

 3. Sverige måste ta bort den idiotiska blockpolitiken vilken gör att t.ex utgången kunde ha blivit att SD hade blivit störst men ändå inte kunnat bilda regering, medans t.ex. MP tillsammans med S och mp kan göra det och sitta och bestämma hur politiken skall vara. FY FAN VAD ÄCKLIGT.

  • Det var et ondt geni från en James Bond film som uppfann blockpolitik. Med blockpolitik så är man garanterad att inget händer. Politikarna har inte tid till annat enn å krangla och diskutera. Blockpolitik är 100% bullshit. Det fungerar inte. Det har aldrig fungerat och det kommer aldrig fungera. Det är en avledningsmanöver, inte et politiskt system.

 4. Jaha, så gick det för SD, hade trott mer, men ändå det parti som ökade mest av alla. Så nu är det 7 klövern som ska fortsätta köra ner Sverige i dyn…
  Innan nästa val 2022, är demokratin helt satt ur spel, det har ju redan börjat. Skulle tro att vi då har nåt som heter Värdegrundslag. Vissa partier blir helt enkelt förbjudna att existera.
  AfS och SD ligger risigt till…..
  Nåt val 2026 kommer aldrig ske..då har vi fullt inbördeskrig….

  • Hur 7-klövern ä gör så har dom svikt sina väljare.
   S+ något alliansparti= svek
   S+ SD= svek
   M+ något röd-grönt parti= svek
   M+SD= svek.

  • Inbördeskrig 2026, då blir det en blankröst om man nu lever och Gud vill !
   Snillen spekulerar nu PK-media inte minst Veronica Palm och Anders Lindberg även massmedias gullegris och kommunisten Gudrun Schyman som med sitt FI tillhör de s.k övriga partierna intervjuas i PK-media men inte inte helt överraskande så intervjuas inte Kasselstrand från AFS och någon från NMR som också ingår i kategorin övriga partier.
   Är i dagens Sverige skillnad på folk och fä eller rättare sagt på numera tyvärr rumsrena kommunister och s.k populistiska högerspöken !!!!!!

  • Nej, inget inbördeskrig 2026 men däremot ett starkt immigrationsfjäskande sosseparti som kommer att vinna valet och leda landet i fördärvet.

   Detta val fällde avgörandet, SD fick inte tillräckligt inflytande och immigrationskranen kommer att stå på minst 50 000 per år. SD kommer att fortsätta växa men S kommer växa snabbare av rent demografiska skäl.

  • Jo det blir val i 2026. Men om du vill rösta så måste du lära dej arabiska. Och du måste vara en muslim.

 5. En av tre rätt är inte så illa för honom .
  Han brukar ju annars inte ha en siffra rätt.
  Men,,,,
  Även en blind höna hittar ibland ett korn.

 6. Mycket valsnack idag 10/9, en spännande framtid som väntar om när Sverige ska nå botten i träsket !

Kommentera