Stäng

20 reaktioner på “En väl fungerande regering…

 1. Valet 2018 är klart massinvandringen och den påbörjade avkristningen av Sverige skjuter nu fart på allvar !
  Ett stort grattis till den trygga 87:an eller numera trygga 82:an.
  Undrar om den varma sommaren inklusive stödröster räddade kvar MP i riksdagen ?
  Grattis Sverige, skolpojken Fridolin och icke politikern Lövin sitter kvar som språkrör för MP fram till 2020.

 2. När man tänkerpå vad de rödgröna patrasket åstadkom under valkamanjen skulle man inte bli förvånad om SD röster bara försvunnit Att måsta se den skälvgoda storlögnarens svetsarnuna i fyra år till e nog för mycket o de kommer att vara en katastrof utan like i sveriges historia

  1. Jag tror utan minsta tanke på annat att Sverige kommer att införa sharialagar inom nästa mandatperiod, vilket innebär offentliga avrättningar på våra torg för kvinnor som inte bär sopsäck.

  2. Håller med fullständigt. Valresultatet indikerar ju valfusk lång väg. Ett riktigt resultat för SD är nog snarare minst 25%.

   1. Men står det av någon anledning inte 25% utan 17,6% för SD efter valet, är bara att gilla läget och vänta till 2022 !

 3. Det gick väl inte riktigt så bra i valet som SD:s väljarår hade hoppats på, SD fortsatt tredje största parti med drygt 17% !

 4. Mardrömmen nu är en regering med S, C, L och kanske MP.
  Endast 18 % av de tillfrågade i SVT:s vallokalsundersökning vill se en blocköverskridande regering.
  Eftersom politiker sällan går i takt med vad väljarna tycker skulle det inte förvåna mig om det blir just en sådan regering….

   1. Nja, jag undrar det. L/C-väljarna är väl i allmänhet borgerliga handhjärtepersoner, kvinnor främst? De vill fortsätta ha skolval och låga skatter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: