14 thoughts on “Humor från AfS…

  1. Kan inte för mitt liv begripa varför man väljer ett sådant ställe och det spelar ingen roll även om man fick avslag på en massa andra restauranger.
    Nu fick dessutom en massa kräk i alla de former och ursprung sig ett gott skratt och det är de inte värda.

  2. Ansvaret vilar till en del på de som ständigt propagerat för att nationalister inte skall rösta på AfS ”för de kommer inte in”. Vilken tur att vi som röstade på SD i flera val före 2010 inte tänkte så! Enl Stenbocks tänkande borde vi slutat rösta på SD redan på 90-talet. Men vi fortsatte rösta efter övertygelse.
    Större skuld har dock media som tigit ihjäl AfS så många väljare har inte ens hört talas om partiet. Kom ihåg X-pressens egen väljarundersökning som ledde till Mårtenssons avgång. En överväldigande majoritet ville skicka ut invandrarna så nog finns det underlag för AfS!
    Vi som inte ändrat uppfattning om invandringen kommer att fortsätta rösta på Alternativ för Sverige.

  3. Det är svårt att boka något annat än ”berikade” restauranger eftersom det inte finns några oberikade kvar att välja mellan. Samhället brukar erbjuda alla lediga lokaler till berikande företagare och med särskilt gynnsamma villkor som de oberikade icke åtnjuter. All som oftast går den berikade restaurangen i konkurs och en annan berikande ”företagare” ta över – då blir den tidigare berikade restaurangen berikad igen och vi får ett kraftigt berikat slutresultat, den så kallade berikning-på-beriknings-effekten. Ibland kan det även brinna i dessa lokaler och du fryser man inte om vintern om man ställer sig i närheten för att t.ex. hålla upp och värma sina händer.

    • Nytt val 2022 !
      SD var också helt uträknat och förlöjligades en gång i tiden av 7 klövern och övriga etablissemanget men är idag den 10/9-2018 fortfarande tredje största part är nog dumt att idag räkna bort AFS:s chanser att ta en framtida plats i riksdagen.
      Men nu ska väl SD efter ytterligare en framgång framöver rädda rädda Sverige från undergång ?

      • Önskar Afs all framgång framöver men dom startade sitt parti alldeles för sent. Till 2022 har nog muslimerna flyttat fram sina positioner så landet är förlorat.

      • Ja Kent sådant förväntar sig nu även,de som tog en valsedel från AfS.
        Dessa era röster tillföll nu de tre Lööf,Lovin,Löfven… En klen tröst eller hur ?

KommenteraAvbryt svar