82:an vill ha mer av samma

VALET 2018. Sverigedemokraterna ökar mest, men långt ifrån tillräckligt. 87:an har blivit 82:an och svenska folket har sagt sitt.  

Svenska folket har sagt sitt och att de vill ha fyra år till av extrem massinvandring. Skottlossningar och våldtäkter, risk för nya terrordåd, böneutrop, bostadsbrist, köer i sjukvården, en skola i kaos, sämst ekonomisk utveckling i Europa, svenska folket vill ha mer av samma.

Det är i princip jämnt mellan blocken. De rödgröna har 40,6 procents stöd och Alliansen har 40,3 procents stöd. Sammanlagt skiljer det färre än 30 000 röster mellan blocken, enligt siffror från Valmyndigheten.

Mandaten har under valkvällen svängt fram och tillbaka. Just nu ser de rödgröna ut att få 144 mandat mot Alliansens 143 och Sverigedemokraternas 62 mandat.

Därtill kommer sedan förtids- och utlandsröster, vilket innebär att det kan dröja till onsdag innan det står helt klart vilket block som blivit större.

Valet är över, men regeringsfrågan är oklar. AFS, MED, FI och de andra småpartierna syns inte…

-Pettersson är djupt besviken…

Valmyndigheten

Personliga reflektioner:

 • Socialdemokraterna, minskar men är fortfarande största parti.
 • Moderaterna minskar, är fortfarande näst störst, men vill fortfarande inte prata med SD.
 • Sverigedemokraterna ökar mest, men är ändå en besvikelse.
 • Centerpartiet ökar, men Annie Lööf vill ha samarbete över blockgränsen.
 • Vänsterpartiet ökar, ofattbart att så många röstar på kommunister.
 • KD ökar och blir kvar i riksdagen, bra.
 • L står kvar på samma.
 • MP blir kvar i riksdagen, en smärre katastrof.
 • Övriga partier får 1,4 procent sammanlagt. Det är inte så lätt trots högt tonläge från en del.
 • Valfusk säger naturligtvis dåliga förlorare. Men 1 % är 63.000 röster och inte så lätt att slänga, även om enstaka felaktigheter förekommit.
 • Hur regeringen än blir kommer många att känna sig svikna.
 • Stefan Löfven tänker sitta kvar säger han…

53 thoughts on “82:an vill ha mer av samma

 1. Förbluffande många jag pratat med tror på S/ gammelmedia lögner om SD, tex att den att SD skulle skicka hem alla invandrare, även de som bott här hela sitt liv.”
  Jag frågar dem då om de inte kollar om något som låter så otroligt verkligen stämmer, men icke!
  Jag frågar dem vad de anser om utvecklingen; men de tycks oförmögna att göra kopplingen att migrationen kostar och att dessa pengar måste tas någonstans ifrån. De har ingen aning om hur 7-Klöverpartierna vill lösa någonting. Det viktiga är bara ”att man inte är rasist” och kunna säga att man avskyr SD. Noll koll.

 2. släpp loss Alliansen…klykar inte varför
  TITELN Stadsminister är så viktig i SD
  …de blir helt hjälplösa ändå, ifall de
  inte någotsånär ”dansar efter vår pipa”

 3. Hela den jävla svenska valsystemet är riggad från början!
  Det är nästan omöjligt att rösta anonymt. Alla kan se vilka valsedlar man plockar och att plocka fel sedel kan ha allvarliga konsekvenser! Jag är övertygat att det är därför många backade ur att rösta rätt i sista sekunden. Bokstavligen!
  Hela systemet bara gynnar de etablerade stora partier. Även mindre än 4% av röster är förfarande några 10000 tals röster. Röster som nu kunde ha avgjort valet!
  Demokrati?? My ass!
  Och ingen fattar detta???
  Svenskarna är så dumma och naiva. Förskoleklassnivå

 4. Jo, folket visst har hjärnor, också en omåttlig tolerans.. Kan det verkligen stämma?
  Det blev, blir, inte bättre, en likadan röra som senast. Min röst var bortkastad. Är något uppgiven.

 5. Ja det är totalt obegripligt att folkröstar på S trotts att dom sett till att antalet Svenska pensionärer som svälter ihjäl bara ökar, antalet ihjälskjutna elever i våra skolor ökar, bilbränderna ökade med 400% på bara någon månad och därmed minskade bilägandet av den anledningen att inge har råd med bilförsäkring. Äldre vågar inte gå utomhus med risk för att slås ner och rånas och kvinnor vågar inte för dom är rädda att våldtas.
  Har inte Svenska folket några hjärnor?????????

  • På den sista frågan kan man bara svara ’Ja’. I övrigt var det mesta av det du skriver fel.

   Visst är Sverige numera våldtäkternas Mekka, men uppenbarligen tycker svenska kvinnor om våldtäktsmän från tredje världen, eftersom de röstar för att få in fler. Antagligen ger det dem någon form av sexuell spänning, som de inte kan få från de feminiserade svenska ’männen’, vilkas spermieproduktioner sjunker som stenar, i matriarkatet Sverige.

   Nej, det är nog bara att konstatera faktum: De svenska ’männen’ saknar helt enkelt den stake, som behövs för att sätta stopp för utplånandet av folket och landet. Och de svenska kvinnorna sk*ter i vem som sätter på dem, bara någon gör det – och gärna med våld.

   Det svenska folket – som ett enat folk – dog sotdöden för många, många år sedan. Kvar finns bara en samling själviska egocentriker som famlar vilset och tafatt efter häftiga prylar och upplevelser, för att i alla fall få någon form av innehåll i sina tomma och torftiga liv.

 6. Ser här nu att flera redan börjar tala om valet 2022, det finns ingen anledning att oroa sig för hur det skall komma att gå då eftersom Sverige vid den tiden är helt islamiserat.
  Ett eventuellt val då kommer att gå till som i Iran, om det överhuvudtaget blir något val alltså. Mullorna styr då!

  • Alternativet är att, innan så sker, utlandet reagerar.
   T.ex. att (med Trumps tysta godkännande) Ryssland och president Putin ingriper och stoppar den utvecklingen i Sverige. Statsledningen i Moskva kan inte acceptera ett så instabilt, och mycket nära, grannland som Du beskriver.

  • Boken ”Underkastelse” av Houellebecq är en utmärkt skildring av vad som väntar. Till nästa val har vi ett muslimparti.

 7. Ja nästa val, 2022 är inte vår chans att vända detta vansinne. Då har vi fått Värdegrundslagen…
  AfS och SD är förbjudna, eftersom dem inte har rätt värdegrund.
  2026 är inget val alls, då har vi inbördeskrig…

  • Självklart. Svenskar bryr sig bara om att ha en fin bil, att ha ett häftigt boende och att göra skrytresor. Att ställa upp för sitt folk och sitt land finns ingenstans i deras medvetande.

   Tacka vet jag invandrare, det är folk med lite stake i. Helst såge jag att det vore kurderna, som tog över. De skulle göra processen kort med andra folk, invandrare som svenskar, och skulle kunna göra att landet Sverige skulle fortleva. Det bleve ett annat Sverige, muslimskt, men sk*t samma.

   Svenskarna har, i val efter val de senaste 50 åren, uttalat att de vill inte ha ett eget land och de vill inte ha en egen kultur – de vill vara världsmedborgare. De vill leva som underdåniga slavar i ett högteknologiskt och bekvämt samhälle med rikligt med förströelser, så att deras torftiga liv inte blir för trista.

   Att det svenska folket nu byts ut är ingen katastrof. Det är ju mindre än 20 procent som vill behålla landet. Bättre då att det kommer hit folk som vill ha ett eget land.och är beredda att kämpa för det.

   Per-Albin sade: ”Sverige åt svenskarna! Svenskarna åt Sverige!”
   Parollen för 7-klöverpartierna är i stället: ”Sverige åt alla! Svenskarna åt helvete!” – och 5 av 6 svenskar tycker detsamma.

 8. Hur kan kommunisten demarka få sitta och kalla Åkesson rasist i SVT utan att bli motsagd? Lägg ner den jävla kommunistkanalen.

  • Kommunisten Delamarca är inte ensam om att kalla SD för rasister och nazister i PK-media, glöm inte Veronica Palm som tillhör ett parti med en något tveksam historia, Anders Lindberg och övriga inbjudna vänsterextremister som i bland annat SVT helt oemotsagda av vänstervridna journalister får och kan kalla SD för vad som helst !

  • Det är ju SVT! De har svårt att acceptera att Dinamarca lämnar riksdagen i höst och vill givetvis ge henne chansen att vara med så mycket som möjligt i vänstermedia innan dess. Fast hon kommer säkert att få vara med längre fram också. Skulle inte bli förvånad om SVT anställer henne.

 9. 2022 är det försent, då har de med all sannolikhet tryckt in en halv till en miljon oanställbara till som hellre klumpar ihop sig i ghetton och drar bidrag än lär sig språket och svenska värderingar.

  Nä mina vänner, det här kommer bli mycket mycket otrevligt.

  Tack som fan era landsförrädare!

 10. Nu är det kört för Sverige. Svenne har visat vad han går för. Det hjälper inte med 4 års accelererande problem och en regering som inte gör nåt alls åt dem, förvandling av massor av orter till oigenkännlighet, exploderande otrygghet och kriminalitet etc etc. Svennen röstar när det väl gäller som vanligt.
  Jag vet inte hur mina landsmän är funtade men uppenbarligen saknar fårskocken varje förmåga att göra nåt åt problemen eller ens fatta att de finns. I svennens värld är det stora hotet SD och nu är det nog avvärjt.Skönt, då kan vi somna om.

  • Allt det du beskriver beror på att folk i gemen tror att SD:s motstånd mot invandrarkolasen beror på människor.
   Så är inte fallet. Motståndet beror på att 75% av statskassan går till invandringen och 25% går till Sverige.
   Det är därför som vi inte har någon skola, ingen sjukvård, ingen polis, ingen välfärd överhuvudtaget i Sverige.

   • Det är inte sant!

    Merparten av skatteintäkterna går in i storbanker och multinationella företag. Av återstoden går det mesta till landets infrastruktur och trygghetssystem, så att de inte fallerar (för snart) så att svenskar dör i sådan omfattning, att återstoden skulle börja reagera. Landet måste nämligen hållas under armarna, tills invandrarna är så många att, när kollapsen väl kommer, den blir fullständig.

    Visst går mycket till massinvandringen, men det är fortfarande mindre än 10% av de statliga och kommunala skatteintäkterna. Att grundligt och oåterkalleligt förstöra ett land kräver noggrann planering…

  • Är någon vettig person överraskad över valresultatet ?
   En svensk ynlig naiv och konflikträdd och väldresserad väljarkår i majoritet har ju röstat.

 11. Det är en bedrövlig attityd man fortsätter visa upp mot SD. Hur kan man bara förtala eller ignorera 17.5 procent av väljarna? SD, enda partiet, som har rättvis och medmänsklig politik mot svenskar kallar man rasistiska. Enda partiet, som pekar på de faktiska problem vi har med invandring och vill reda upp dem. Fy skäms, vart tar samhället vägen?

 12. Sossarna o co har gammelmedia (-eller om det är tvärt om?) och drar sig inte för att ljuga och smutskasta för att behålla makten. Och det är ett mäktigt verktyg! Skrämmande många svenskar tror på gammelmedia och lögnerna, eller röstar av tradition. De VILL inte läsa, analysera och tänka själva. Det är viktigare att vara en del av gemenskapen för dem.

 13. Valet är en katastrof för landet och betyder sannolikt att ”sverige” aldrig går att återställa till det normala Sverige igen. Men det kunde ha varit värre, fler har iallafall förstått vad som pågår. Det mest glädjande är att i Ådalen kring Lövens hemtrakter spolar man honom fullständigt, enl P1 så krossas S där och får bara ca 13%, en minskning med oerhörda 34% (trettiofyra %). De hade alltså omkring 47% där förut. Det lär vara sveket om BB i Sollefteå som är huvudorsaken. Övriga Svenska folket verkar genomsnittligt inte bry sig så särdledes mycket om Svenskar i andra landsändar, men också det vill jag till stor del lasta censurmediernas propaganda för, de har präntat in att det viktigaste att bry sig om är utländska kriminella.
  2022 blir nu Sverige och Svenskarnas absolut sista chans! Går det inte då finns det ingen återvändo! landet är då förlorat för alltid. Risken för terrorism, brottslighet mot svenskar och ett blodigt inbördeskrig ökar.
  På radion nyss sade man att i en orolig tid, alltså nu, är ” vänsterpartiet ett hopp”, VA! Ett hopp käpprätt åt helvete kanske…….

  • ”2022 blir nu Sverige och Svenskarnas absolut sista chans!” skriver du. Det är inte sant.

   I över 40 år har massinvandringen pågått. 3 miljoner invandrare har kommit under den tiden. Under den kommande mandatperioden räknar man med att det kommer 300 000 till, vilket i praktiken betyder minst en halv miljon. Afrikanska invandrare ynglar dessutom av sig som kaniner, medan svenska kvinnor i stort sett inte vill ha några barn alls.

   I 40 år har detta pågått och ändå tycker bara en sjättedel av svenskarna att vi skall sätta stopp för detta.

   Sista chansen att rädda det Sverige, som vi gamlingar växte upp i, försvann för många år sedan. De medelålders och unga svenskarna är genomindoktrinerade med BS och har ingen nationalkänsla alls. Det går inte längre att mobilisera något motstånd längre, vilket Alternativ-för-Sveriges enorma kampanj visar med all önskvärd tydlighet.

   Vårt Sverige är redan borta och kommer aldrig att återkomma. Svenskarna, som ett kulturellt folk, är nästan helt borta, det som finns kvar av de biologiska svenskarna är ’världsmedborgare’, som inte ger ett ruttet lingon för sitt folk och sin kultur. Den svenska kulturens ersätts nu med perversiteter, som vi aggressivt bombarderas med i media och t.o.m. på dagis.

   Den multikulturella krutburken fylls på med sprängstoff för varje dag och det är nu bara att invänta smällen. Nihilismen och satanismen har vunnit…

 14. SD och Jimmie Å har gjort en fantastisk valrörelse och har ökat 4% sen förra valet! Det hade varit kul att bli näst största el tom störst parti men man är fortfarande vågmästare eftersom S-blocket fortf är störst. M och övriga i alliansen som lovat fälla Löfvén har chansen på nytt och tar de den inte denna gång heller är all trovärdighet borta att de vill påverka ens!

  • Är tämligen säker på att den hycklande och mytomaniska 7 klövern redan är överrens om att bilda någon typ av allians liknande DÖ för att hålla SD utanför !

  • Så roligt att se att du glad över valresultatet. Det är inte jag.

   Under de gångna 4 åren har Sverige blivit ett land i kaos. Gruppvåldtäkter, gangstervåld, skjutningar, mord, bilbränder och skolbränder är numera vardagsmat i alla större kommuner i Sverige. Och Sverigedemokraterna har bara ökat 12,9% till 17,6%. Roligt för SD-medlemmarna, förstås, men någon skillnad för Sveriges del innebär det inte.

   Valresultatet visar att 82% av svenskarna vill ha mera invandring och flera fattigpensionärer. De är glada över sina fina bilar, sina flotta lägenheter, sitt frossande i exotisk mat och sina häftiga skrytresor – och vill ha mera av det. Att deras land går åt h-e kunde de inte vara mera likgiltiga för.

   Samtidigt är svenskarna överlyckliga över politikernas lögnaktiga valfläsk, så att de har något att skylla på, när de röstar strikt egoistiskt.

   Valresultatet visar vart folkmajoriteten vill gå och dit vill inte jag gå.

 15. Anders Lindberg säger inte helt oväntat i SVT att Jimmy Åkesson bara är en renodlad populist och Veronica Palm tycker att J.Å är en politiskt broiler !!!!!

  • Jag fattar inte hur den karln orkar. Hat, hot och trakasserier för att han vill sitt eget folk väl. Dessutom har han ju öppet deklarerat att invandrare är en del av Sverige, tyvärr. Men inget duger åt pk. De ska ha rätt, de ska driva landet till ett u-land. Det är skrämmande!

 16. Jag tror SD gjorde misstaget att ta ut segern i förskott. Runt 17,5 % är en klar besvikelse det måste vi erkänna. Sentio och Yougov misslyckades fullständigt med att förutspå vårt resultat denna gång.
  Vi ökade mest av alla men det räckte inte. Jimmie Åkesson har gjort en fantastisk insats i valrörelsen den saken är klar.
  Att sedan främst S och media bedrivit en sanslöst smutsig kampanj under valrörelsen är inget Jimmie och SD:s valarbetare kan lastas för.
  Vart AFS tog vägen är det nog många som undrar över.
  Att sossarna köpte röster med hjälp av löftet om en familjevecka är nog uppenbart och enligt min mening rent av äckligt. S är och förblir ett obehagligt parti.

  • Ja det naiva och konflikträdda svenska folket är som allltid lättlurade och lättmutade ett gott fläskben i slutet av valrörelsen från S i form av mer ledighet gjorde säkert susen, det shoppinggalna svenska folket gillar ju mycket ledighet !

  • En massiv propaganda från media och 7-klövern har gett utdelning till nackdel för SD. AfS förtalskampanjer har också säkert betytt att många helt inte valde SD, utan helt enkelt gått tillbaka till sian gamla partier. AfS sågs tydligen för extema för dessa. Sedan har SDs ledning sig själv att skylla genom sina helt värdelösa uteslutningar ur partiet och exkluderingar från vallistorna. SDs valberedning har ett stort ansvar i att inte framgången inte blev det förväntade.
   Fyra år till med usel skötsel av vårt land tackar vi alla personer som inte kunde tänka längre än näsan räcker.

   • ”AfS’s förtalskampanjer” mot SD har jag inte sett något alls av, trots att jag följt det partiet noga sedan det bildades. Att de har en mera radikal syn på invandringsproblemet än SD och påpekat det, ingår i en normal valrörelse för alla partier och är inte förtal.

    Det är kanske det tristaste med SD – det är så typiskt svenskt. För svenskarna blir lätt fanatiker och tolererar bara en åsikt i taget. All kritik av den ser man som svekfullt förtal. Men om det internt i SD vore högt i tak och om ledningen vore lyhörd för avvikande åsikter, i stället för att utesluta varenda kritiker, skulle Kasselstrand, Hahne med flera fortfarande varit kvar i partiet och arbetat för det.

    Genom att de kastades ut så har de tvingats starta ett nytt parti, där de öppet kan föra fram sina åsikter. På de valmöten, som AfS har hållit och som jag har följt, har Svergedemokraterna knappast ens nämnts. Partiet har helt fokuserat på sakfrågorna.

    Tvärtemot vad du tror, anser jag att Alternativ-för-Sverige bidragit till SD’s uppgång. Många har nog genom Återvändar-turnén insett massinvandringens omfattning, men tyckt att AfS’s förslag varit för radikala och därför i stället röstat på SD.

    Ett politiskt parti är inte en religiös sekt, som baserar sitt program på gudomliga uppenbarelser. Det måste kunna vara öppet för kritik, både inifrån och utifrån, annars pratar vi om åsiktsförtryck. AfS’s kritik har aldrig gått över gränsen, som journalisterna och 7-klöverpartierna gjort.

  • En kollega har senaste året klagat sjukt mycket. han talade om att han röstat och ångrade sig. Men gå och ändra då så jag. Nä… han sa att det nog ändå inte spelar nån roll de kommer ändå in båda 2… han hade kryssat löven istället nån på 5-6 plats i riksdagsvalet talar han sedan om. jag höll på få slag!

  • Det naiva och konflikträdda tramsiga och hycklande Sverige i ett nötskal !
   Nu sitter hedersgästerna Anders Lindberg och Veronica Palm i SVT och analyserar valresultatet.

 17. SD blev ej störst inte heller näst störst utan är med drygt 17% fortsatt tredje största parti i riksdagen och 7 klövern är fortsatt intakt !
  Vad hände och vad händer framöver ?
  En spännande framtida utveckling i den svenska politiska sandlådan.
  Sossen Veronica Palm syns oroväckande mycket i SVT just nu, har hon kanske fått ny luft under vingarna kanske en comeback på gång där ?

 18. Jag har svårt ännu också, tro att så många i Sverige har en så låg förståelse kapacitet att de röstad på nytt på S. Även om man räknar med en del valfusk på olika orter, så är det remarkabla siffror på S. sedan att SD ”bara” fått drygt 17 % är även det, oförklarligt. Om allt gått någorlunda rätt till, finns bara en förklaring, svenska folket förtjänar inget bättre. Yxan är kastat i sjön, fyra år till av vanstyre, och landet kommer att bli närmast som Venezuela.

  • Den massiva invandringen har givetvis spelat stor roll. Titta på valresultatet i invandrarghettona så ser man. Sossarna är på stark uppgång i dessa områden. Det finns fortfarande tusentals nya sosseanhängare som bara väntar på att lägga sin röst på sossarna när de får det i nästa val. De sossarna förlorar i svenskar vinner nästan tillbaka i importer.

 19. Pettersson är helt unik, arbetsam men knappast rik
  alla tacka stort som regel, för hans flaggskepp och dess segel
  nyktra stå med blågul grogg, vi som skriva på hans blogg
  lyft din finger från tangenten, höj en skål för dirigenten!

  • Nästa val 2022 är alltså den s..k. värdgrundslagen införd och AFS och SD får inte vara med, jag tror också att sådana bloggar som Petterssons blogg blir förbjudna dessvärre.

Kommentera